Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ριξτε μια ματια στους εχοντες γκομενα και στους μη εχοντες.
Βλεπετε διαφορες;
Η απαντηση:ΚΑΜΜΙΑ.
Οι γυναικες διαλεγουν καποιους λογω συγκυριων καθαρα.
Να ξερετε στις γυναικες αρεσει να νοιωθουν ξεχωριστες για καποιον που θαυμαζουν.
Δωστε βαση σε αυτες τις λεξεις.
Αλλα ρε μαγκες εχετε υποψη:Ολα ωραια ολα καλα αλλα αποφευγουμε τα ακαποτα και τις δεσμευσεις!
Καλα γαμησια τυποι:headbang2:
το θεμα ειναι οτι μια γυναικα θες να τη κανεις να νοιωθει ξεχωριστη οπως λες,αλλα οταν ντρεπεσαι τις εξω επειδη καμια δε σε αφηνει να νοιωσεις χαλαρα γιατι ειναι περιεργες οι ελληνιδες γαμησετα τις ιεροδουλες δε τις ντρεπομαι καθολου αντιθετα σε μια ιεροδουλη ειχα κανει κοπλιμεντα και χαρηκε ενοιωσε μοναδικη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ελεος οι

ελεος οι τουριστριες ειναι ευκολες ρε φιλε περιεργο εγω δετη εχω πεσει σε τουριστριες γιαυτο και ισως να μην εχω κανει κατι με τουριστρια αλλα εχω κανει κατι με γκομενα ενα φασωμα οχι τουριστρια.
Ακομη και με τις τουριστριες θελει τροπο.Κι εκει θα φας χυλοπιτα.Αλλα αν με μια το φτασεις μεχρι φασωμα γαμας 99%.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ακομη και με τις τουριστριες θελει τροπο.Κι εκει θα φας χυλοπιτα.Αλλα αν με μια το φτασεις μεχρι φασωμα γαμας 99%.
δε το εφτασα φιλε με τουριστρια στο φασωμα γιατι δε εχω προσεγγισει τουριστριες δε ετυχε αλλα με ελληνιδα το εφτασα σε φασωμα.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
το θεμα ειναι οτι μια γυναικα θες να τη κανεις να νοιωθει ξεχωριστη οπως λες,αλλα οταν ντρεπεσαι τις εξω επειδη καμια δε σε αφηνει να νοιωσεις χαλαρα γιατι ειναι περιεργες οι ελληνιδες γαμησετα τις ιεροδουλες δε τις ντρεπομαι καθολου αντιθετα σε μια ιεροδουλη ειχα κανει κοπλιμεντα και χαρηκε ενοιωσε μοναδικη.
Να ξεκαθαρισουμε τι παει να πει ντροπη;
Η συστολη που νοιωθεις να μιλησεις σε ενα αγνωστο ανθρωπο χωρις προφανη λογο ειναι απολυτα φυσιολογικο πραγμα τυπε.
Οπως και να μην αρεσει η προσεγγιση αυτη σε καποιες.
Ωστοσο δοκιμασε να ερθεις σε κοντρα με τη ντροπη αυτη.
Αν το σκεφτεις καλα αισθανεσαι ντροπη γιατι νομιζεις εκεινη τη στιγμη οτι ολοι κοιτανε εσενα ενω αυτο ειναι μεγαλο ψεμμα.

• Like
Αντιδράσεις: txar

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Να ξεκαθαρισουμε τι παει να πει ντροπη;
Η συστολη που νοιωθεις να μιλησεις σε ενα αγνωστο ανθρωπο χωρις προφανη λογο ειναι απολυτα φυσιολογικο πραγμα τυπε.
Οπως και να μην αρεσει η προσεγγιση αυτη σε καποιες.
Ωστοσο δοκιμασε να ερθεις σε κοντρα με τη ντροπη αυτη.
Αν το σκεφτεις καλα αισθανεσαι ντροπη γιατι νομιζεις εκεινη τη στιγμη οτι ολοι κοιτανε εσενα ενω αυτο ειναι μεγαλο ψεμμα.
εχεις δικιο αυτο ειναι οτι νοιωθω οτι με κοιτανε ολοιι οταν μιλαω με μια και ντρεπομαι αλλα οχι μονο αυτο και οι γκομενες οι ελληνιδες δε σε κανουν να νοιωσεις χαλαρα ωστε να φυγει αυτη η ντροπη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δε το εφτασα φιλε με τουριστρια στο φασωμα γιατι δε εχω προσεγγισει τουριστριες δε ετυχε αλλα με ελληνιδα το εφτασα σε φασωμα.
Με ελληνιδα αναλογα τι εχει στο μυαλο της.
Καλα να το συνεχιζεις οταν φασωνεσαι.
Χαιδεμα σε μπουτια με δαχτυλα και σιγα σιγα χαιδεμα μουνιου πανω απ το βρακι κι επειτα κατω με δαχτυλιασμα.
Φιλια σε στερνο και ρουφηγμα βυζιων.
Πεταγμα ψωλης εξω με στοχο να της τον χωσεις.
Αμα της πετυχεις μερικες γαμιες ειναι δικη σου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εχεις δικιο αυτο ειναι οτι νοιωθω οτι με κοιτανε ολοιι οταν μιλαω με μια και ντρεπομαι αλλα οχι μονο αυτο και οι γκομενες οι ελληνιδες δε σε κανουν να νοιωσεις χαλαρα ωστε να φυγει αυτη η ντροπη.
Αν διαπιστωσεις εχθρικο κλιμα και απαξιωση και οτι δεν κυλαει ο διαλογος απλα αποχωρησε και πηγαινε παρακατω.
Οτι κι αν κανεις παρεμεινε ψυχραιμος οσο γινεται.
Ακομη κι αν σε προσβαλλει.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Με ελληνιδα αναλογα τι εχει στο μυαλο της.
Καλα να το συνεχιζεις οταν φασωνεσαι.
Χαιδεμα σε μπουτια με δαχτυλα και σιγα σιγα χαιδεμα μουνιου πανω απ το βρακι κι επειτα κατω με δαχτυλιασμα.
Φιλια σε στερνο και ρουφηγμα βυζιων.
Πεταγμα ψωλης εξω με στοχο να της τον χωσεις.
Αμα της πετυχεις μερικες γαμιες ειναι δικη σου.
αυτη η τυπισα που φιληθηκα ηταν απλα η κλασσικη που γαμιοταν με καποιους που ειχαν δουλεια και με αυτους που δε ειχαν οπως εγω 20 ημουν τοτε αυτη 35,με τους ανεργους λοιπον εκανε μεχρι φασωμα το απλο για επιβεβεωση δικη της να νοιωσει λιγο καυλα αλλα μεχρι εκει τα χοντρα τα κανουν με αυτους που εχουν δουλεια αυτες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.866
Πόντοι
9.297
Ούτε ξεχωριστές θέλουν να νιώθουν ούτε να σας θαυμάζουν. Αυτά είναι μαλακίες που γράφουν στο κοσμοπόλιταν και στη lifo...

Πούτσα θέλουν και κάποιον να τις έχει υποταγμένες και στο φτύσιμο.

Μιλάμε για το μέσο ξεκωλακι που ψάχνεται να γαμηθεί προφανώς κι όχι για μια σοβαρή γυναίκα...Η σοβαρή τα θέλει κι αυτά αλλά με λίγο περιτύλιγμα παραπάνω :2funny:
Δεν θα κάτσει σε κάποιον που την φτύνει ....θα κάτσει απλά στον πλειοδοτη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αυτη η τυπισα που φιληθηκα ηταν απλα η κλασσικη που γαμιοταν με καποιους που ειχαν δουλεια και με αυτους που δε ειχαν οπως εγω 20 ημουν τοτε αυτη 35,με τους ανεργους λοιπον εκανε μεχρι φασωμα το απλο για επιβεβεωση δικη της να νοιωσει λιγο καυλα αλλα μεχρι εκει τα χοντρα τα κανουν με αυτους που εχουν δουλεια αυτες.
Βρε ας της τον πεταγες εξω εσυ και θα βλεπες.
Εκεινη τη στιγμη του φασωματος και της καβλας η γυναικα δεν αξιολογει καθολου το στατους σου.
Απλα αν κανεις το λαθος και δε τη φας επιτοπου τοτε της δινεις την ευκαιρια να το ξανασκεφτει αξιολογωντας σε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.866
Πόντοι
9.297
Αν διαπιστωσεις εχθρικο κλιμα και απαξιωση και οτι δεν κυλαει ο διαλογος απλα αποχωρησε και πηγαινε παρακατω.
Αν σε προσβάλλει την βάζεις στην θέση της δείχνοντας ότι ΕΣΥ έχεις την πυγμή και την ισχύ.
Ας προσβάλλει τον σύζυγό αν τον έχει ευνουχίσει...δεν χρειάζεται να βρει άλλο θύμα.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
αν σε προσβαλει εκρινευριζεσαι ρε φιλε ποσο ψυχραιμος να μεινεις θα της τη πεις και εσυ,ειχε γινει μια φορα ντρεπομουν και 2 κοπελες λεγαν αυτος δε εχει αυτοπεποιθηση και γελεγαν και τους τη ειπα λεω το οτι κρινεις καποιον που ειναι ετσι ειναι λαθος γιατι και γω κοιταω να βελτιωθω δε γεννηθηκαν ολοι με αυτοπεποιθηση μετα δε μιλαγαν καθολου και οι 2 νοιωσαν ασχημα ειπε ενας αλλος φιλος μου οχι ο αλλος που μου γνωρισε τη γκομενα που φασωθηκα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Πολύ απογοήτευση βλέπω ρε "τύποι" που λέτε κι εδώ...:2funny:

Πάνε όλες για το χρήμα, ολες είναι πουτανες και τέτοια...

Χαλαρωστε λίγο ,οκ έχει γεμίσει ξεκωλα και ναυάγια όμως υπάρχουν και μια χαρά άτομα, ημαρτον...

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Βρε ας της τον πεταγες εξω εσυ και θα βλεπες.
Εκεινη τη στιγμη του φασωματος και της καβλας η γυναικα δεν αξιολογει καθολου το στατους σου.
Απλα αν κανεις το λαθος και δε τη φας επιτοπου τοτε της δινεις την ευκαιρια να το ξανασκεφτει αξιολογωντας σε.
λες εε?ημουν και απειρος τοτε πρωτη φορα εκανα κατι σε ραντεβου,πιο παλια ολο σε οικους ανοχης πηγαινα,οποτε λογικο να ντραπηκα και αυτα που εκανα ηταν πολυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ απογοήτευση βλέπω ρε "τύποι" που λέτε κι εδώ...:2funny:

Πάνε όλες για το χρήμα, ολες είναι πουτανες και τέτοια...

Χαλαρωστε λίγο ,οκ έχει γεμίσει ξεκωλα και ναυάγια όμως υπάρχουν και μια χαρά άτομα, ημαρτον...
δε τα εχουμε βρει ομως ρε τυπε,αμα υπηρχαν θα ειχαμε βρει εστω μια να κανουμε σχεση.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Αν σε προσβάλλει την βάζεις στην θέση της δείχνοντας ότι ΕΣΥ έχεις την πυγμή και την ισχύ.
Ας προσβάλλει τον σύζυγό αν τον έχει ευνουχίσει...δεν χρειάζεται να βρει άλλο θύμα.
πολυ σωστος αργυροτοξε φιλε μου,ειχε γινει μια φορα ντρεπομουν και 2 κοπελες λεγαν αυτος δε εχει αυτοπεποιθηση και γελεγαν και τους τη ειπα λεω το οτι κρινεις καποιον που ειναι ετσι ειναι λαθος γιατι και γω κοιταω να βελτιωθω δε γεννηθηκαν ολοι με αυτοπεποιθηση μετα δε μιλαγαν καθολου και οι 2 νοιωσαν ασχημα ειπε ενας αλλος φιλος μου οχι ο αλλος που μου γνωρισε τη γκομενα που φασωθηκα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
λες εε?ημουν και απειρος τοτε πρωτη φορα εκανα κατι σε ραντεβου,πιο παλια ολο σε οικους ανοχης πηγαινα,οποτε λογικο να ντραπηκα και αυτα που εκανα ηταν πολυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε τα εχουμε βρει ομως ρε τυπε,αμα υπηρχαν θα ειχαμε βρει εστω μια να κανουμε σχεση.
Είναι και που ψάχνεις τύπε, στα κλαμπ και στα κωλομπαρα τι θα βρεις νομίζεις...

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Είναι και που ψάχνεις τύπε, στα κλαμπ και στα κωλομπαρα τι θα βρεις νομίζεις...
το θεμα ειναι οτι δε ψαχνω σε κλαμπ και κολομπαρα το θεμα ειναι οτι ψαχνω απο φιλους απο τη σχολη και μιλαω εγω εξω και οχι σε βλαμμενες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αν σε προσβαλει εκρινευριζεσαι ρε φιλε ποσο ψυχραιμος να μεινεις θα της τη πεις και εσυ,ειχε γινει μια φορα ντρεπομουν και 2 κοπελες λεγαν αυτος δε εχει αυτοπεποιθηση και γελεγαν και τους τη ειπα λεω το οτι κρινεις καποιον που ειναι ετσι ειναι λαθος γιατι και γω κοιταω να βελτιωθω δε γεννηθηκαν ολοι με αυτοπεποιθηση μετα δε μιλαγαν καθολου και οι 2 νοιωσαν ασχημα ειπε ενας αλλος φιλος μου οχι ο αλλος που μου γνωρισε τη γκομενα που φασωθηκα.
Καλα τους εκανες εννοειται τυπε.
Οταν λεω ψυχραιμια δεν εννοω να κανεις το μαλακα και να μη μιλησεις.
Απλα η ψυχραιμια θα σε κανει να βρεις την καλυτερη απαντηση για να τις βαλεις εξυπνα στη θεση τους.
Καποτε μια τυπισσα μου ειπε
"Μου βγαζεις τοση νευρικοτητα...δεν ξερεις να μιλας σε γυναικες"
Και της απαντησα:"Εχεις δικιο.Δεν ξερω να μιλαω με λογια σε μια γυναικα που με αναστατωνει... μονο με πραξεις"

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Το έχω κάνει σε δουλειά...τουμπεκιαστηκε η κάργα.
ειχε γινει μια φορα ντρεπομουν και 2 κοπελες λεγαν αυτος δε εχει αυτοπεποιθηση και γελεγαν και τους τη ειπα λεω το οτι κρινεις καποιον που ειναι ετσι ειναι λαθος γιατι και γω κοιταω να βελτιωθω δε γεννηθηκαν ολοι με αυτοπεποιθηση μετα δε μιλαγαν καθολου και οι 2 νοιωσαν ασχημα ειπε ενας αλλος φιλος μου οχι ο αλλος που μου γνωρισε τη γκομενα που φασωθηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom