οκ εχεις ενα δικιο εδω φιλε συγγνωμη αν το ξαναειπα,ας μη λεμε με αριθμους τεσπα εχω παει σε απεγγελματιες καμποσες φορες για τη ηλικια μου και ετσι δε μιλαω για αριθμους και βλακειες.Μην λες πόσες φορές πηγές σε επαγγελματίες,κάνεις μπαμ ότι είσαι μικρός και δεν μεγαλώνεις έτσι.Στο είπε και άλλος ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί πηδάνε τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 544
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Λουκάνικο ?.Καραφλος με τεράστιο σάκο στρατού και σπορτεξ ξυρισμένος;
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Αυτοί που έχουν αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και λέγειν (το στόμα γαμάει πρώτα τις γυναίκες και μετά η πούτσα)
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ στη σχολή πριν 10 και βάλε χρόνια είχα γνωρίσει μία που ήταν κκε και καλά ( δεν θυμάμαι πως λεγόταν οι παρατάξεις) η οποία μια χαρά μουνί ήταν και μου είχε γνωρίσει και φίλη της στο ίδιο στυλ...καμμιά σχέση με απλυτες, απλώς περνάγανε φάσηΔεν χρειάζεται να κάνεις ότι είσαι τόσο χαλιας για να ζμπρωξεις εκτός αν πράγματι ΕΙΣΑΙ τόσο χαλιας και είσαι μέσα σε τέτοιους κύκλους ...
Όχι παραλλαγή το λουκάνικο το κλείδωσα εκεί ελπίζω να μην το βρω σπασμένο το λουκέτο μόνο αυτό δεν έχω δει ακόμη κλέψανε τσαντάκι με είκοσι ευρώ και παπουτσιών τώρα θα προσέχω ακόμη πιο πολύΛουκάνικο ?.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Οι καραφλοι γαμανε παρα πολυ τυπε.εισαι καραφλος τυπε απο τα 23 σου?λιγο περιεργο.
Κι ομως.
Μια μουναρα που ρωτησα τι βρισκει στον καραφλο γαμια της ειπε οτι οι καραφλοι ειναι σα φαλλοι με ποδια και αυτο ειναι καυλα.Ετσι ειπε το πουτανι
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.787
- Πόντοι
- 3.656
Οι καραφλοι γαμανε παρα πολυ τυπε.
Καραφλό που να μην έχει γκόμενα,δεν έχω δει ποτέ
δε διαφωνω δε ειναι ασχημοι οι καραφλοι αλλα οχι δε γαμανε και τοσο,αμα δεις εξω οσοι εχουν γκομενα ειναι με μαλλια και λιγοτεροι καραφλοι,οχι οτι δε εχω δει καραφλους που εχουν μια εμφανηση,ακομα και εγω που εχω μαλλια τιγκα τα κουρεψα γουλι οταν λεμε γουλι καραφλα,μια φορα το δοκιμασα και ημουν τρελιαρης.Οι καραφλοι γαμανε παρα πολυ τυπε.
Κι ομως.
Μια μουναρα που ρωτησα τι βρισκει στον καραφλο γαμια της ειπε οτι οι καραφλοι ειναι σα φαλλοι με ποδια και αυτο ειναι καυλα.Ετσι ειπε το πουτανι
τι λες ρε φιλε εχω δει καραφλους χωρις γκομενες μεχρι και στη γειτονια μου ξερω εναν,αλλα οχι μονο στη γειτονια μου και εξω εχω δει να μην εχουν,δε κολλαει η καραφλα,αμα ο αλλοςι δε ξερει να προσεγγιζει μονος του θα ειναι,δε ξερουν ολοι οι καραφλοι να προσεγγιζουν.Καραφλό που να μην έχει γκόμενα,δεν έχω δει ποτέ
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.787
- Πόντοι
- 3.656
τι λες ρε φιλε εχω δει καραφλους χωρις γκομενες μεχρι και στη γειτονια μου ξερω εναν,αλλα οχι μονο στη γειτονια μου και εξω εχω δει να μην εχουν,δε κολλαει η καραφλα,αμα ο αλλοςι δε ξερει να προσεγγιζει μονος του θα ειναι,δε ξερουν ολοι οι καραφλοι να προσεγγιζουν.
Εγώ όλους με γκόμενες τους βλέπω,και γνωστούς μου και έξω γενικά
Οι ελλεεινίδες τρελαίνονται για καράφλα
tribute
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Επίσης μετράει και η ηλικία. Στα 18-25 γαμας και ντελιβερας να εισαι καλα κομματάκια πιτσιρικες.
Και αφραγκος φοιτητης να εισαι το ιδιο βρισκεις με μια κιθαρα σε παραλια στο καμπινγκ να πηδηξεις μουνακια απιστευτα αν εχεις λιγο το μπλα μπλα και βρεις το στυλ που εχεις πέραση.
Συμφωνω σε αυτο και μαλλον οσο λιγοτερα λεφτα εχεις τοσο πιο πολυ γαμας
Καποιος που βγαζει 2000-3000 χιλιαρικα / μηνα σε σοβαρη θεση, η προσοχη του και συγκεντρωση ειναι πολυ πιο σημαντικη για να παιζει με μουνακια και να εχει χρονο για καυλαντα. Βλεπω τετοιους τυπους με καλα λεφτα ή ιδιοκτητες ατομικης επιχειρησης που το μυαλο τους ειναι πολυ απασχολημενο με την καθημερινοτητα και αν ψαξουν θα βρουν το ευκολο σεξ (βιζιτα, παλια καβατζα) αρα γαμανε λιγοτερο σε σχεση με τον "αφραγκο" φοιτητη.
καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα,επισης και γω τα κουρεψα καραφλα γουλι δε ειδα να βρω καμια,ολα ειναι στο τροπο προσεγγισης,αμα ξερεις να προσεγγιζεις και χοντρος να εισαι ολο και κατι θα βρεις αμα δε ξερεις να προσεγγιζεις και κουκλος να εισαι δε βρισκεις,οι γυναικες ειναι καριολες μη τη ψαχνεις θελουν τους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση και μονο.Εγώ όλους με γκόμενες τους βλέπω,και γνωστούς μου και έξω γενικά
Οι ελλεεινίδες τρελαίνονται για καράφλα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Toυλαχιστον τον έχωσες σε καμμία από αυτές η τζάμπα εκτέθηκες στις αρλουμπολογιες τους;Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ στη σχολή πριν 10 και βάλε χρόνια είχα γνωρίσει μία που ήταν κκε και καλά ( δεν θυμάμαι πως λεγόταν οι παρατάξεις) η οποία μια χαρά μουνί ήταν και μου είχε γνωρίσει και φίλη της στο ίδιο στυλ...καμμιά σχέση με απλυτες, απλώς περνάγανε φάση
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.787
- Πόντοι
- 3.656
καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα.
Ε καλά,εσύ όλους μόνους τους βλέπεις,κανεις δε γαμάει,κανεις δεν κάνει τίποτα,και ζευγάρι να δεις μπροστά σου θα πεις σιγά μην τα'χουν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Δεν θέλουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν είναι διαθέσιμες...πρέπει να είναι σε φάση για να κάτσουν σε κάποιον.καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα,επισης και γω τα κουρεψα καραφλα γουλι δε ειδα να βρω καμια,ολα ειναι στο τροπο προσεγγισης,αμα ξερεις να προσεγγιζεις και χοντρος να εισαι ολο και κατι θα βρεις αμα δε ξερεις να προσεγγιζεις και κουκλος να εισαι δε βρισκεις,οι γυναικες ειναι καριολες μη τη ψαχνεις θελουν τους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση και μονο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Μου έχει πει φίλος μου ότι όταν ειδε έκπληκτος μια εντυπωσιακή κοπέλα με έναν ψιλοχαλια αυτός ήταν....ξάδερφος της!Άρα μην τρώτε πρόλογο από το τι βλέπετε,ίσως να ανταλλάσουν τα υγρά τους .Ε καλά,εσύ όλους μόνους τους βλέπεις,κανεις δε γαμάει,κανεις δεν κάνει τίποτα,και ζευγάρι να δεις μπροστά σου θα πεις σιγά μην τα'χουν
απλα γαμανε μονο οσοι ειναι οι κλασσικοι ανετοι και χαλαροι στο φλερτ αμα δε εισαι ετσι δε γαμας,οσοι καραφλοι το εχουνμε το φλερτ θα γαμανε οσοι δε το εχουν με το φλερτ καραφλοι δε θα γαμανε,το ιδιο ισχιει και σε αυτους με τα μαλλια οποτε μη εκφερεις αποψη γιατι λες αυναρτησιες,εγω ξερω και καραφλο στη γειτονια μου που δε εχει κανει ουτε φασωμα,ξερω εναν αλλο καραφλο και αυτος τιποτα δε εχει κανει,ο τονυ εδω καραφλος ειναι και δε εχει κανει και αυτος τιποτα αρα μη λες μαλακιες μονο οσοι το εχουν με το φλερτ κανουν τοσο απλα.Ε καλά,εσύ όλους μόνους τους βλέπεις,κανεις δε γαμάει,κανεις δεν κάνει τίποτα,και ζευγάρι να δεις μπροστά σου θα πεις σιγά μην τα'χουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ τωρα μιλας για περιπτωσεις που εχουν σχεση αλλο αυτο ρε παιδι μου,εγω λεω οτι απλα θελουν τους ανετους και χαλαρους με το φλερτ και εκεινοι μονο κανουν οι υπολοιποι που ειναι ντροπαλοι οχι.Δεν θέλουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν είναι διαθέσιμες...πρέπει να είναι σε φάση για να κάτσουν σε κάποιον.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 486
Είναι και λίγο μακρύ; Αν ναι τότε πρέπει να σε έχω δει στην Ιάσονος ένα μεσημεράκικαταλαβα φιλε εγω που ειμαι 23 ειμαι τιγκα στο μαλλι και μαυρο