Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μην λες πόσες φορές πηγές σε επαγγελματίες,κάνεις μπαμ ότι είσαι μικρός και δεν μεγαλώνεις έτσι.Στο είπε και άλλος ...
οκ εχεις ενα δικιο εδω φιλε συγγνωμη αν το ξαναειπα,ας μη λεμε με αριθμους τεσπα εχω παει σε απεγγελματιες καμποσες φορες για τη ηλικια μου και ετσι δε μιλαω για αριθμους και βλακειες.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Αυτοί που έχουν αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και λέγειν (το στόμα γαμάει πρώτα τις γυναίκες και μετά η πούτσα)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται να κάνεις ότι είσαι τόσο χαλιας για να ζμπρωξεις εκτός αν πράγματι ΕΙΣΑΙ τόσο χαλιας και είσαι μέσα σε τέτοιους κύκλους ...
Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ στη σχολή πριν 10 και βάλε χρόνια είχα γνωρίσει μία που ήταν κκε και καλά ( δεν θυμάμαι πως λεγόταν οι παρατάξεις) η οποία μια χαρά μουνί ήταν και μου είχε γνωρίσει και φίλη της στο ίδιο στυλ...καμμιά σχέση με απλυτες, απλώς περνάγανε φάση :2funny:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Όχι παραλλαγή το λουκάνικο το κλείδωσα εκεί ελπίζω να μην το βρω σπασμένο το λουκέτο μόνο αυτό δεν έχω δει ακόμη κλέψανε τσαντάκι με είκοσι ευρώ και παπουτσιών τώρα θα προσέχω ακόμη πιο πολύ

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Α , δεν νομίζω να το πειράξουν , εχεις πεσει σε σκατομοναδα φαινεται με κλεφτομουνόπανα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εισαι καραφλος τυπε απο τα 23 σου?λιγο περιεργο.
Οι καραφλοι γαμανε παρα πολυ τυπε.
Κι ομως.
Μια μουναρα που ρωτησα τι βρισκει στον καραφλο γαμια της ειπε οτι οι καραφλοι ειναι σα φαλλοι με ποδια και αυτο ειναι καυλα.Ετσι ειπε το πουτανι

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Οι καραφλοι γαμανε παρα πολυ τυπε.
Κι ομως.
Μια μουναρα που ρωτησα τι βρισκει στον καραφλο γαμια της ειπε οτι οι καραφλοι ειναι σα φαλλοι με ποδια και αυτο ειναι καυλα.Ετσι ειπε το πουτανι
δε διαφωνω δε ειναι ασχημοι οι καραφλοι αλλα οχι δε γαμανε και τοσο,αμα δεις εξω οσοι εχουν γκομενα ειναι με μαλλια και λιγοτεροι καραφλοι,οχι οτι δε εχω δει καραφλους που εχουν μια εμφανηση,ακομα και εγω που εχω μαλλια τιγκα τα κουρεψα γουλι οταν λεμε γουλι καραφλα,μια φορα το δοκιμασα και ημουν τρελιαρης.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Καραφλό που να μην έχει γκόμενα,δεν έχω δει ποτέ
τι λες ρε φιλε εχω δει καραφλους χωρις γκομενες μεχρι και στη γειτονια μου ξερω εναν,αλλα οχι μονο στη γειτονια μου και εξω εχω δει να μην εχουν,δε κολλαει η καραφλα,αμα ο αλλοςι δε ξερει να προσεγγιζει μονος του θα ειναι,δε ξερουν ολοι οι καραφλοι να προσεγγιζουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.787
Πόντοι
3.656
τι λες ρε φιλε εχω δει καραφλους χωρις γκομενες μεχρι και στη γειτονια μου ξερω εναν,αλλα οχι μονο στη γειτονια μου και εξω εχω δει να μην εχουν,δε κολλαει η καραφλα,αμα ο αλλοςι δε ξερει να προσεγγιζει μονος του θα ειναι,δε ξερουν ολοι οι καραφλοι να προσεγγιζουν.

Εγώ όλους με γκόμενες τους βλέπω,και γνωστούς μου και έξω γενικά

Οι ελλεεινίδες τρελαίνονται για καράφλα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Επίσης μετράει και η ηλικία. Στα 18-25 γαμας και ντελιβερας να εισαι καλα κομματάκια πιτσιρικες.
Και αφραγκος φοιτητης να εισαι το ιδιο βρισκεις με μια κιθαρα σε παραλια στο καμπινγκ να πηδηξεις μουνακια απιστευτα αν εχεις λιγο το μπλα μπλα και βρεις το στυλ που εχεις πέραση.

Συμφωνω σε αυτο και μαλλον οσο λιγοτερα λεφτα εχεις τοσο πιο πολυ γαμας
Καποιος που βγαζει 2000-3000 χιλιαρικα / μηνα σε σοβαρη θεση, η προσοχη του και συγκεντρωση ειναι πολυ πιο σημαντικη για να παιζει με μουνακια και να εχει χρονο για καυλαντα. Βλεπω τετοιους τυπους με καλα λεφτα ή ιδιοκτητες ατομικης επιχειρησης που το μυαλο τους ειναι πολυ απασχολημενο με την καθημερινοτητα και αν ψαξουν θα βρουν το ευκολο σεξ (βιζιτα, παλια καβατζα) αρα γαμανε λιγοτερο σε σχεση με τον "αφραγκο" φοιτητη.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Εγώ όλους με γκόμενες τους βλέπω,και γνωστούς μου και έξω γενικά

Οι ελλεεινίδες τρελαίνονται για καράφλα
καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα,επισης και γω τα κουρεψα καραφλα γουλι δε ειδα να βρω καμια,ολα ειναι στο τροπο προσεγγισης,αμα ξερεις να προσεγγιζεις και χοντρος να εισαι ολο και κατι θα βρεις αμα δε ξερεις να προσεγγιζεις και κουκλος να εισαι δε βρισκεις,οι γυναικες ειναι καριολες μη τη ψαχνεις θελουν τους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση και μονο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ στη σχολή πριν 10 και βάλε χρόνια είχα γνωρίσει μία που ήταν κκε και καλά ( δεν θυμάμαι πως λεγόταν οι παρατάξεις) η οποία μια χαρά μουνί ήταν και μου είχε γνωρίσει και φίλη της στο ίδιο στυλ...καμμιά σχέση με απλυτες, απλώς περνάγανε φάση :2funny:
Toυλαχιστον τον έχωσες σε καμμία από αυτές η τζάμπα εκτέθηκες στις αρλουμπολογιες τους;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.787
Πόντοι
3.656
καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα.

Ε καλά,εσύ όλους μόνους τους βλέπεις,κανεις δε γαμάει,κανεις δεν κάνει τίποτα,και ζευγάρι να δεις μπροστά σου θα πεις σιγά μην τα'χουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
καλα εσυ δε ξερεις δε εχεις κανει τιποτα με γκομενα εξω,εγω εχω δει και μονους καραφλους καμποσους,τωρα εσυ τραγουδα,επισης και γω τα κουρεψα καραφλα γουλι δε ειδα να βρω καμια,ολα ειναι στο τροπο προσεγγισης,αμα ξερεις να προσεγγιζεις και χοντρος να εισαι ολο και κατι θα βρεις αμα δε ξερεις να προσεγγιζεις και κουκλος να εισαι δε βρισκεις,οι γυναικες ειναι καριολες μη τη ψαχνεις θελουν τους μαλακες με τη αυτοπεποιθηση και μονο.
Δεν θέλουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν είναι διαθέσιμες...πρέπει να είναι σε φάση για να κάτσουν σε κάποιον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Ε καλά,εσύ όλους μόνους τους βλέπεις,κανεις δε γαμάει,κανεις δεν κάνει τίποτα,και ζευγάρι να δεις μπροστά σου θα πεις σιγά μην τα'χουν
Μου έχει πει φίλος μου ότι όταν ειδε έκπληκτος μια εντυπωσιακή κοπέλα με έναν ψιλοχαλια αυτός ήταν....ξάδερφος της!Άρα μην τρώτε πρόλογο από το τι βλέπετε,ίσως να ανταλλάσουν τα υγρά τους .

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
απλα γαμανε μονο οσοι ειναι οι κλασσικοι ανετοι και χαλαροι στο φλερτ αμα δε εισαι ετσι δε γαμας,οσοι καραφλοι το εχουνμε το φλερτ θα γαμανε οσοι δε το εχουν με το φλερτ καραφλοι δε θα γαμανε,το ιδιο ισχιει και σε αυτους με τα μαλλια οποτε μη εκφερεις αποψη γιατι λες αυναρτησιες,εγω ξερω και καραφλο στη γειτονια μου που δε εχει κανει ουτε φασωμα,ξερω εναν αλλο καραφλο και αυτος τιποτα δε εχει κανει,ο τονυ εδω καραφλος ειναι και δε εχει κανει και αυτος τιποτα αρα μη λες μαλακιες μονο οσοι το εχουν με το φλερτ κανουν τοσο απλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν θέλουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν είναι διαθέσιμες...πρέπει να είναι σε φάση για να κάτσουν σε κάποιον.
εσυ τωρα μιλας για περιπτωσεις που εχουν σχεση αλλο αυτο ρε παιδι μου,εγω λεω οτι απλα θελουν τους ανετους και χαλαρους με το φλερτ και εκεινοι μονο κανουν οι υπολοιποι που ειναι ντροπαλοι οχι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεστε εδω τεχνικη ο τυπος.
Την εριξε ετσι απλα