Επισκέπτης
κ πειναω...
σ αρεσε τουλαχιστον ο νιντζας νικολακης?
kabamaru ρεεεεεεεεεεεεεεε
διαβολε!! Σκατα!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
κ πειναω...
σ αρεσε τουλαχιστον ο νιντζας νικολακης?
Oυτε η μανα μου,δεν ηταν τοσο αυστηρη δασκαλα μαζι μου,ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ! Ξερω πως δημιουργειται το κενο! Οριστε! Υ.Γ. Να σας πω την αληθεια...πως μεταφερω την γραμματοσειρα οριζοντιως ...δεν ξερω!!! Αληθεια! Εχω ζητησει απο ενα συναδελφο,να μου μαθει πεντε πραγματα,αλλα...δε βαριεσαι! Που θα παει...θα τα καταφερω , σιγα-σιγα!Τώρα αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι νεώτεροι ξέρουν τον Τζάρτζανο, ε, τι να σου πω.
Επίσης η ηλεκτρονική καλλιγραφία επιβάλλει τον κανόνα ότι όταν βάζουμε τελεία (αν βάζουμε) μετά αφήνουμε κενό. Πατάμε space, δηλ. εκείνο το μεγάλο μαρκούτσι που υπάρχει στο πληκτρολόγιο σου. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις και αυτό.
kabamaru ρεεεεεεεεεεεεεεε
Κι εγώ όλη μέρα στο PC είμαι αλλά δουλεύω ;)κάποιοι-ες σκοτώνονται στη δουλειά....
Exεις δικιο σαυτο το σαιτ εχει δικαιωμα να ποσταρει μονο αυτος που εχει 4ψηφιο αριθμο ποστς ασχετα αν αυτα τα ποστς ειναι πιπες ψευτοτσακωμοι κ οφ τοπικ γενικοτερα οι υπολοιποι δεν εχουμε δικαιωμα να μιλαμε σε κανενα θρεντ
σιγά μη σου φτιάξω και τα προγράμματα....ελα να μου φτιαξεις εσυ τα προγραμματα τοτε
αντι να κανεις χειρονομιες *P
λες?..Στο να γινονται , ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ , οσα καταφερνω (κουτσα-στραβα) να γραφω , εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ! Σεβομαι , πρωτα απ'ολα , τον δυσμοιρο , που θα διαβασει οτι εγραψα , εχω και ενα ψωνιο με την λογοτεχνια , οποτε ...
Σεβομαι , πρωτα απ'ολα , τον δυσμοιρο , που θα διαβασει οτι εγραψα ,
εχει μυγα και μυγιαζεται....ιντιρα βγαλε τον καμπαμαρου απο αβαταρ
διοτι δεν ημπορω δεν δυναμαι να "τσακωνομαι" κατα καιρους *P... με το αγαπημενο μου καρτουν
υγ: πριν τα "παρεις" με διαφορα μελη οπως ο βολταιρος πχ... ξαναδιαβαζε τα ποστ τους κ που αναφερονται.. ο βολταιρος στον νοτ ιζυ προφανως απευθυνεται.. κ το νεωτεροι μαλλον εννοει σε ηλικια ουχι σε αριθμο ποστ κ παρουσια στο φορουμ...
γινονται μην ανησυχειςΣτο να γινονται , ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ , οσα καταφερνω (κουτσα-στραβα) να γραφω , εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ! Σεβομαι , πρωτα απ'ολα , τον δυσμοιρο , που θα διαβασει οτι εγραψα , εχω και ενα ψωνιο με την λογοτεχνια , οποτε ...
σιγά μη σου φτιάξω και τα προγράμματα....
λες?..
λες?..γινονται μην ανησυχεις
γραφεις πολυ πιο κατανοητα κ ξεκαθαρα απο παρα πολλους με περισσοτερες γνωσεις υπολογιστη απο εσενα.. τωρα το να μαθεις να γραφεις στο πισι οπως κ στο χαρτι.. ε θα σου παρει καιρο μεχρι ν αυξησεις κ το ρυθμο σου...
ελα.. θα σ αρεσει...
Ισως κρινω εξ ιδιων ! Εσυ,για παραδειγμα , η ο Βολταιρος ...και καμμια 15αρια φιλοι , απο το Β.Β.C. , ας πουμε , μου φτανουν και μου περισσεουν ! Και μονο που ασχοληθηκες με μενα , για μενα ... ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ! ΤΟ ΕΝΝΟΩ !Πόσοι μαλάκες από αυτούς που σε διαβάζουν νομίζεις ότι σέβονται αυτό που έγραψες;
το σχόλιο μου επί της τοποθέτησης του βολταίρου δεν αφορούσε στο πρόσωπό σου.Ισως κρινω εξ ιδιων ! Εσυ,για παραδειγμα , η ο Βολταιρος ...και καμμια 15αρια φιλοι , απο το Β.Β.C. , ας πουμε , μου φτανουν και μου περισσεουν ! Και μονο που ασχοληθηκες με μενα , για μενα ... ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ! ΤΟ ΕΝΝΟΩ !