Νέα

Ποιοί με συμπαθούν και ποιοί με αντιπαθούν και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας είμαι συμπαθή η όχι και γιατι;

• Δεν την παω μια, θέλω να πεθάνει και να χορεύω πάνω απο το φτώμα της..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι την συμπαθω

• Οχι γιατι δεν βγάζει γυμνές φωτο της

• Οχι το παίζει έξυπνη αλλά είναι αγάμητη.

• Δεν ξέρω/δεν απαντώ είχα και μιά σκασίλα..

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Προτιμώ την μουνιτσα/μπαιτ/αγριμι/κοζακι/σιασια κτλ

• Προτιμώ να πάθω χολέρα

• Προτιμώ να μην μου ξανασηκωθεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μαλάκα, Φέθρυ, μη με κάνεις να σε συμπαθήσω τώρα.
Μη μου χαλάς το κονσεπτ πλιιζ.

Άμα ξεφύγεις απο το κόλλημά σου με τον "καταλληλότερο", πολλά μπορείς να δεις με άλλο μάτι, πίστεψέ με.        :)

Επισκέπτης
Την έφαγαν οι κλίκες και αυτή κρίμα.Καλά να περνάει όπου και αν είναι.
Ποιες κλικες,ρε παιδια????Μα τι στα διαλα ειναι επιτελους αυτο το σαιτ,αυτο το ιντερνετ,ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!Μπαινουμε να κανουμε μια πλακα,να πουμε(γραψουμε)μια αραδα , να ριξουμε λιγο γελιο...να γνωρισουμε 5 ανθρωπους... και θα τα κανουμε κι'εδω ΜΙΖΕΡΑ ΣΚΑΤΑοπως παντου???Συχωρατε με ρε παλλικαρια,καινουριος ειμαι,και που παν τα δυο δεν νοιωθω,οχι τα τεσσερα,αλλα αν ειναι να φαω και δω σκατα,να το χαρισω στον ανηψιο μου,το γαμημενο,να παιζει πακ-μαν!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ποιες κλικες,ρε παιδια????Μα τι στα διαλα ειναι επιτελους αυτο το σαιτ,αυτο το ιντερνετ,ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!Μπαινουμε να κανουμε μια πλακα,να πουμε(γραψουμε)μια αραδα , να ριξουμε λιγο γελιο...να γνωρισουμε 5 ανθρωπους... και θα τα κανουμε κι'εδω ΜΙΖΕΡΑ ΣΚΑΤΑοπως παντου???Συχωρατε με ρε παλλικαρια,καινουριος ειμαι,και που παν τα δυο δεν νοιωθω,οχι τα τεσσερα,αλλα αν ειναι να φαω και δω σκατα,να το χαρισω στον ανηψιο μου,το γαμημενο,να παιζει πακ-μαν!

Καλά τα λες μακάρι να είχαν πιάσει όλοι αυτό το νόημα. ;)

Επισκέπτης
Καλά τα λες μακάρι να είχαν πιάσει όλοι αυτό το νόημα. ;)
Καλα,ρε παλλικαρι,αυτο το νοημα πιασμενο το'χω εδω και 25 χρονια,αλλα το'χω μοτο εγω,ο νεοπας,ο ασχετος και δεν το'χουν πιασει αλλοι που τρωνε τα ματια τους και τον πισινο τους,μπροστα σ'ενα πισι?17 ιντσες,στη διαγωνιο και δυσδυαστατο εναι το παραθυρο μας στον κοσμο?Τοση απομονωση????Ελεος πια...Ελεος!!!

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε σεις, την εκανε η Ερινιο ? Πανω που κανονιζαμε να παμε για σουβλακια, την κοπανισε χωρις να μου πει τιποτα ?
Μπραβο της παντως που εφυγε χωρις κλαψες και βαρυγδουπες ανακοινωσεις.

Επισκέπτης
Καλα,ρε παλλικαρι,αυτο το νοημα πιασμενο το'χω εδω και 25 χρονια,αλλα το'χω μοτο εγω,ο νεοπας,ο ασχετος και δεν το'χουν πιασει αλλοι που τρωνε τα ματια τους και τον πισινο τους,μπροστα σ'ενα πισι?17 ιντσες,στη διαγωνιο και δυσδυαστατο εναι το παραθυρο μας στον κοσμο?Τοση απομονωση????Ελεος πια...Ελεος!!!
Τι εγραψα,ο μαλακας? :jerking:Διδιαστατο,ηθελα να γραψω!Καλα το θυμομουν,οτι εγραψα μαλακια! :jerking:Τωρα,θα μου πεις,η πρωτη ειναι,η η τελευταια?Ειθε,ο ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΣ και ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ να με συγχωρησουν!Ποτε θα μαθω , επιτελους,να γραφω στο πληκτρολογιο?  :headbang: :headbang:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.191
Πόντοι
606
Ξεγράφτηκε η erina.
To λόγο ειλικρινά δε τον ξέρω... δεν πρόλαβα να τη ρωτήσω...
Όμως, γενικά μιλώντας, υπάρχουν κάποιοι που είναι στημένοι στη γωνία πότε θα ποστάρει κάποιο γυναικείο μέλος και πέφτουν σαν τα κοράκια.
Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος και ας με συγχωρέσει αν κάνω λανθασμένες υποθέσεις... απλά το αναφέρω ως κατάσταση που επικρατεί στο σάιτ και καταντάει μαλακία.
Αυτά.
Να'ναι καλά και έχει την αγάπη μου όπως και πολλών άλλων πιστεύω...
Βυζο αφου δε μπορω να κανω αλλοιως θα συνφωνησω μαζι σου.. :thumbsup:

Επισκέπτης
οποιος θελει γραφει στο φορουμ δεν ειναι υποχρεωτικο.Αν καποιος δεν θελει φευγει τελειως η απλα μονο μπαινει για να διαβασει.Αν καποιος φυγει ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα σιγα μην φορεσουμε ολοι οι υπολοιποι μαυρη πλερεζα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τώρα αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι νεώτεροι ξέρουν τον Τζάρτζανο, ε, τι να σου πω.

Επίσης η ηλεκτρονική καλλιγραφία επιβάλλει τον κανόνα ότι όταν βάζουμε τελεία (αν βάζουμε) μετά αφήνουμε κενό. Πατάμε space, δηλ. εκείνο το μεγάλο μαρκούτσι που υπάρχει στο πληκτρολόγιο σου. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις και αυτό.

Επισκέπτης
Exεις δικιο σαυτο το σαιτ εχει δικαιωμα να ποσταρει μονο αυτος που εχει 4ψηφιο αριθμο ποστς ασχετα αν αυτα τα ποστς ειναι πιπες  ψευτοτσακωμοι κ οφ τοπικ γενικοτερα οι υπολοιποι δεν εχουμε δικαιωμα να μιλαμε σε κανενα θρεντ :jerking:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Exεις δικιο σαυτο το σαιτ εχει δικαιωμα να ποσταρει μονο αυτος που εχει 4ψηφιο αριθμο ποστς ασχετα αν αυτα τα ποστς ειναι πιπες  ψευτοτσακωμοι κ οφ τοπικ γενικοτερα οι υπολοιποι δεν εχουμε δικαιωμα να μιλαμε σε κανενα θρεντ :jerking:
ιντιρα βγαλε τον καμπαμαρου απο αβαταρ
διοτι δεν ημπορω δεν δυναμαι να "τσακωνομαι" κατα καιρους *P... με το αγαπημενο μου καρτουν

υγ: πριν τα "παρεις" με διαφορα μελη οπως ο βολταιρος πχ... ξαναδιαβαζε τα ποστ τους κ που αναφερονται.. ο βολταιρος στον νοτ ιζυ προφανως απευθυνεται.. κ το νεωτεροι μαλλον εννοει σε ηλικια ουχι σε αριθμο ποστ κ παρουσια στο φορουμ...

Επισκέπτης
ιντιρα βγαλε τον καμπαμαρου απο αβαταρ
διοτι δεν ημπορω δεν δυναμαι να "τσακωνομαι" κατα καιρους *P... με το αγαπημενο μου καρτουν

υγ: πριν τα "παρεις" με διαφορα μελη οπως ο βολταιρος πχ... ξαναδιαβαζε τα ποστ τους κ που αναφερονται.. ο βολταιρος στον νοτ ιζυ προφανως απευθυνεται.. κ το νεωτεροι μαλλον εννοει σε ηλικια ουχι σε αριθμο ποστ κ παρουσια στο φορουμ...

ναι τωρα διαβασα κ τα προηγουμενα εχεις δικιο αλλα ας εκανε quote το ποστ που σχολιαζει για να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας

Ο καμπαμαρου δεν βγαινει γιατι εχω εμμονη απο πολυ μικρη ηλικεια γραφοντας εκπομπες απο juniors tv σε vhs κασσετες κ βλεποντας τον παιδικο μου ηρωα απο το πρωι ως το βραδυ :cheesy:
τωρα υπαρχει κ σε dvd ολη η σειρα κ πολλα επεισοδεια στο youtube με την θεεικη ελληνικη μεταγλωττιση του παιδικου :smitten:

και μην με ξαναπεις ιντιρα :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι τωρα διαβασα κ τα προηγουμενα εχεις δικιο αλλα ας εκανε quote το ποστ που σχολιαζει για να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας

Ο καμπαμαρου δεν βγαινει γιατι εχω εμμονη απο πολυ μικρη ηλικεια γραφοντας εκπομπες απο juniors tv σε vhs κασσετες κ βλεποντας τον παιδικο μου ηρωα απο το πρωι ως το βραδυ :cheesy:
τωρα υπαρχει κ σε dvd ολη η σειρα κ πολλα επεισοδεια στο youtube με την θεεικη ελληνικη μεταγλωττιση του παιδικου :smitten:

και μην με ξαναπεις ιντιρα :tickedoff:
εμ με το μαχατμα ειχες προμπλεμο τι να σου κανω.. επαιξες κ εχασες *P

θα σε λεω.. χαγιατε *P

κ εγω τετοια πορωση ειχα με τον καμπαμαρου κ ολοκληρη η γενια μας μου φαινεται... :cheesy:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μακαρονάδεςςςςςςςςςςς
:2funny:  :2funny:  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ πειναω...

NinjaBoy.jpg

σ αρεσε τουλαχιστον ο νιντζας νικολακης? :rolleyes:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αμέ.....  :cheesy:  :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γιατι διαγραφτηκε η εριναλ ; Ξερετε με ποιο νικ μπαινει τωρα ;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε σεις ποτε εφυγε η ερι; και ο μουνιλας και η ιουλια και κατι αλλοι; εχουμε βαρεσει διαληση ε;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom