Την siasia!!! Μπορεί να την είδες κι εσύ αλλά να μην την κατάλαβες!!!Ποια? Τη ΣΙΑ, τη ΣΙΑΣΙΑ, την εριναλ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είπαμε.....Αόρατη Σιασια, όπως ΣΙΑ.
Βρε το ερινάκι, να μη μας βγάλει ούτε ένα συγκινητικό λόγο αποχώρησης:
"Συναγωνιστές αποχωρώ διότι...".
δεν υπάρχει αποχώρησις...
Μετάλλαξις υπάρχει...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σταχτο-μπούτα......Το ασχημόπαπιο κύκνος
Η χρυσαλίδα πεταλούδα
Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ημουν σιγουρος,οτι θα βρεθουμε καποιοι εδω??? Μπηκα,ελπιζοντας,να διαβασω,τον επικηδειο,του ανεπιθυμητου! Αμα λεω,οτι,τον καλυτερο κοσμο τον βρηκα στα μπουρδελα,ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ,τρωω και κραξιμο,οποτε...Δοκτωρ,κυριοι,τα σεβη μου!Υ.Γ. Οντως,πολυ καλο μυαλο!Ανδρικο,γυναικειο,αναποφασιστο...ποιος ξερει?...και who cares...στο κατω-κατω???
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αόρατη Σιασια, όπως ΣΙΑ.
Πιφ.
ΣΙΑΣΙΑ οπτασία,
διαρκής μη παρουσία,
του κενού μου σημασία,
του απείρου πεμπτουσία,
των αγγέλων συνουσία.
(Τι λέω ο μαλάκας, πάω στην λαϊκή να πάρω κανένα μπρόκολο και ρόκα).
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Eντάξει ικανοποιηθήκαμε τώρα;;;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εγώ πάλι όχι βρε Βύζε.
Χαίρομαι...
Επισκέπτης
Aσχετος(ως συνηθως,βεβαια)αλλα...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ???Θεωρω,φιλους μου , αμφοτερους,και γι'αυτο ερωτω!!!Eντάξει ικανοποιηθήκαμε τώρα;;;
Επισκέπτης
E και???Περα απο την εξοχη,ομολογουμενως,πλακα και το απιστευτο(οχι παντα)χιουμορ,που οντως θα μου λειψει,εφυγε και...πηγε καπου παρακατω!Ρε σεις...μη με τρελλανετε τωρα!Εγω,βεβαια,75 μερες ειμαι εδω,προσωπα και πραγματα(εκτος B.B.C.)δεν ξερω και δεν θελω να μαθω,αλλα,αν απεκτησε φιλους,ο ανθρωπος αυτος,μεσω του σαιτ,θα εξακολουθησει να τους εχει!Οι υπολοιποι,πιθανον,δεν την/ον ενδιεφεραν...οποτε...Τελος παντων,αν μας δωθει,καποια στιγμη,η ευκαιρια,θα τα πουμε απο κοντα!Κατα τ'αλλα,την γνωμη μου,την εχω πει,στα προηγουμενα ποστ!Καλο βραδυ παιδια και η/ο erinal_w,να'ναι παντα καλα,και την/ον ευχαριστω για τα οσα μου χαρισε!Και εγώ άσχετος.
Διέγραψε ξαφνικά το λογαριασμό της η τρελάρα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Aσχετος(ως συνηθως,βεβαια)αλλα...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ???Θεωρω,φιλους μου , αμφοτερους,και γι'αυτο ερωτω!!!
Ξεγράφτηκε η erina.
To λόγο ειλικρινά δε τον ξέρω... δεν πρόλαβα να τη ρωτήσω...
Όμως, γενικά μιλώντας, υπάρχουν κάποιοι που είναι στημένοι στη γωνία πότε θα ποστάρει κάποιο γυναικείο μέλος και πέφτουν σαν τα κοράκια.
Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος και ας με συγχωρέσει αν κάνω λανθασμένες υποθέσεις... απλά το αναφέρω ως κατάσταση που επικρατεί στο σάιτ και καταντάει μαλακία.
Αυτά.
Να'ναι καλά και έχει την αγάπη μου όπως και πολλών άλλων πιστεύω...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Την έφαγαν οι κλίκες και αυτή κρίμα.Καλά να περνάει όπου και αν είναι.
Το "τρελάρα" που χρησιμοποίησα είναι μορφή θαυμασμού βρε ΝΟΤ. Εσύ θέλω να με πιάνεις. ;)E και???
(...)
Επισκέπτης
Δοκτωρ,ουδεμια απολυτως παρεξηγησις και ουδεν σχολιον επ'αυτου!Αντιληπτον, αμα τη ορασει,το πνευμα σας!Το "τρελάρα" που χρησιμοποίησα είναι μορφή θαυμασμού βρε ΝΟΤ. Εσύ θέλω να με πιάνεις. ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 671K