Νέα

Ποιοί με συμπαθούν και ποιοί με αντιπαθούν και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας είμαι συμπαθή η όχι και γιατι;

• Δεν την παω μια, θέλω να πεθάνει και να χορεύω πάνω απο το φτώμα της..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι την συμπαθω

• Οχι γιατι δεν βγάζει γυμνές φωτο της

• Οχι το παίζει έξυπνη αλλά είναι αγάμητη.

• Δεν ξέρω/δεν απαντώ είχα και μιά σκασίλα..

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Προτιμώ την μουνιτσα/μπαιτ/αγριμι/κοζακι/σιασια κτλ

• Προτιμώ να πάθω χολέρα

• Προτιμώ να μην μου ξανασηκωθεί

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω που συμπαθώ τον περσόνα να ...βάλει καμμιά γυμνή φωτό να βεβαιωθώ?.....ότι είναι αυτός που θέλω?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ κρύψου μην αρχίσω πάλι και βάζω τις φωτογραφίες σου.....
ξέρεις εσύ ποιές.....

Επισκέπτης
Γεγονος ειναι,οτι το ολο σκηνικο,μου θυμιζει λιγο Βig brother με ενα παικτη,κατι σαν εξετασεις πιανου"ο σολιστ περιμενει το χειροκροτημα,ακαταλαβιστικα πραγματα,ισως,για πολλους...Τωρα,στο δια ταυτα...μονο παιδοψυχολογια Μοντεσσοριανων προτυπων εχω σπουδασει,η erinal_w παιδι δεν ειναι(μαλλον),οποτε αναλυση χαρακτηρα ΔΕΝ υφισταταιΕχουμε σαν βαση,ομως,οτι εδω,ο καθενας μας,μπορει να παρουσιασει,εκτος απο το ΕΙΝΑΙ του(που αυτο ειναι η κανονικη-φυσιολογικη ζωη)και ενα πειραμα!Μια φορμουλα χαρακτηρα,δοκιμαζομενη σε πραγματικες συνθηκες,μα συναμα,απολυτα προστατευμενη ,απο οποιεσδηποτε πληγες που θα μπορουσε να δημιουργησει,οποιοδηποτε <<τρακαρισμα>>Αυτο βεβαια ισχυει για ολους μας!Επελεξα να μελετησω με την Δεσποινα,κολλητη μου ψυχολογα,τους <<Αιρετικους(Φεθρυ-περσονα-μουνιτσα-ερι)>>Απολυτα πιστοι σε ενα συγκεκριμενο ηθος και υφος,εριστικοι,συγκεντρωνουν τα φωτα πανω τους αναγκαστικα,ομιλητικοτατοι,με προεξαρχουσα την μουνιτσα,με ψευδωνυμα που πιθανον θα ηθελαν,διακαως,να ειναι ,η,θα τα απεμπολουσαν με το ακουσμα και μονο!Χιλιαδες σελιδες,θα μπορουσαν να γραφτουν γι'αυτες τις απολυτως αξιοπροσεκτες προσωπικοτητες!Σαφως και ξεχωριζουν!!!(ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ)Η ερι με την αιρετικοτητα της,την απιθανη ευφυια,την ταχυτητα στην σκεψη,τις ετοιμες(λιγο κλισε,μερικες φορες,ειναι η αληθεια)απαντησεις της,σιγουρα καθηλωνει τον ιντερνετικο συνομιλητη της,μετατρεποντας τον σε ακροατη-θαυμαστη!Η γνησιοτητα των απαντησεων της(οπως και ολων μας βεβαια,εξαιρουμενων ημων,λογω ΠΟΛΛΩΝ γνωστων)δεν ελεγχεται!!!το κρας-τεστ χαρακτηρα που προανεφερα!Σαφως και δεν μπορει να πει στον καλο της...-Αντε και γαμησου,ρε αρχιδι(οχι οτι δεν την εχω ικανη)αλλα μαλλον θα το σκεφτει!Τελος παντων,η erinal_w,μου ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πολυ θα ηθελα να την <<αντιμετωπισω δια ζωσης σε αληθινες συνθηκες μαχης>>Ομολογω παντως,την καρδια μου ,την εχει κλεψει αλλη!Παντα ειχα μια αδυναμια στα παραξενα δαχτυλα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ πάντως θα ήθελα να γνωρίσω διά ζώσης την Δέσποινα, την κολλητή σου ψυχολόγα, σύντροφε.
Ιδίως αφού είπες οτι παρακολουθεί τα ποστ μας.      :)

Επισκέπτης
Γεγονος ειναι,οτι το ολο σκηνικο,μου θυμιζει λιγο Βig brother με ενα παικτη,κατι σαν εξετασεις πιανου"ο σολιστ περιμενει το χειροκροτημα,ακαταλαβιστικα πραγματα,ισως,για πολλους...Τωρα,στο δια ταυτα...μονο παιδοψυχολογια Μοντεσσοριανων προτυπων εχω σπουδασει,η erinal_w παιδι δεν ειναι(μαλλον),οποτε αναλυση χαρακτηρα ΔΕΝ υφισταταιΕχουμε σαν βαση,ομως,οτι εδω,ο καθενας μας,μπορει να παρουσιασει,εκτος απο το ΕΙΝΑΙ του(που αυτο ειναι η κανονικη-φυσιολογικη ζωη)και ενα πειραμα!Μια φορμουλα χαρακτηρα,δοκιμαζομενη σε πραγματικες συνθηκες,μα συναμα,απολυτα προστατευμενη ,απο οποιεσδηποτε πληγες που θα μπορουσε να δημιουργησει,οποιοδηποτε <<τρακαρισμα>>Αυτο βεβαια ισχυει για ολους μας!Επελεξα να μελετησω με την Δεσποινα,κολλητη μου ψυχολογα,τους <<Αιρετικους(Φεθρυ-περσονα-μουνιτσα-ερι)>>Απολυτα πιστοι σε ενα συγκεκριμενο ηθος και υφος,εριστικοι,συγκεντρωνουν τα φωτα πανω τους αναγκαστικα,ομιλητικοτατοι,με προεξαρχουσα την μουνιτσα,με ψευδωνυμα που πιθανον θα ηθελαν,διακαως,να ειναι ,η,θα τα απεμπολουσαν με το ακουσμα και μονο!Χιλιαδες σελιδες,θα μπορουσαν να γραφτουν γι'αυτες τις απολυτως αξιοπροσεκτες προσωπικοτητες!Σαφως και ξεχωριζουν!!!(ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ)Η ερι με την αιρετικοτητα της,την απιθανη ευφυια,την ταχυτητα στην σκεψη,τις ετοιμες(λιγο κλισε,μερικες φορες,ειναι η αληθεια)απαντησεις της,σιγουρα καθηλωνει τον ιντερνετικο συνομιλητη της,μετατρεποντας τον σε ακροατη-θαυμαστη!Η γνησιοτητα των απαντησεων της(οπως και ολων μας βεβαια,εξαιρουμενων ημων,λογω ΠΟΛΛΩΝ γνωστων)δεν ελεγχεται!!!το κρας-τεστ χαρακτηρα που προανεφερα!Σαφως και δεν μπορει να πει στον καλο της...-Αντε και γαμησου,ρε αρχιδι(οχι οτι δεν την εχω ικανη)αλλα μαλλον θα το σκεφτει!Τελος παντων,η erinal_w,μου ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πολυ θα ηθελα να την <<αντιμετωπισω δια ζωσης σε αληθινες συνθηκες μαχης>>Ομολογω παντως,την καρδια μου ,την εχει κλεψει αλλη!Παντα ειχα μια αδυναμια στα παραξενα δαχτυλα!!!

Νοτ,
αν δεν κέρδισα την καρδιά σου, τι να την κάνω την ανάλυση για την "προσωπικότητα μου".. ;)
Δέσποινα,
τα σέβη μου :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επελεξα να μελετησω με την Δεσποινα,κολλητη μου ψυχολογα,τους <<Αιρετικους(Φεθρυ-περσονα-μουνιτσα-ερι)>>Απολυτα πιστοι σε ενα συγκεκριμενο ηθος και υφος,εριστικοι,συγκεντρωνουν τα φωτα πανω τους αναγκαστικα,ομιλητικοτατοι,με προεξαρχουσα την μουνιτσα,με ψευδωνυμα που πιθανον θα ηθελαν,διακαως,να ειναι ,η,θα τα απεμπολουσαν με το ακουσμα και μονο!
Δέσποινα....
ό,τι διαβάζεις αυτό είμαι.
γι αυτό και με ξεχωρίσατε.
Γιατί ελάχιστοι μαλάκες έχουν τ αρχίδια να γράφουν όπως ζουν, ή να ζουν όπως γράφουν.
Εάν ποτέ  με γνωρίσεις δια ζώσης θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η πραγματκότητα.
Και μήπως τελικά ξεχωρίζει ο χι περσόνας γιατί απλά είναι αυτός που είναι και στη ζωή; Δλδ τελικά μήπως ξεχωρίζει ο καθημερινός τύπος και όχι ένας που απλά παρουσιάζει ένα πάτερν στο ίντερνετ και καταντάει ένας βαρετός ηθοποιός;
Η μήπως αυτό δεν ήταν και ο κυρίαρχος λόγος επιτυχίας του μπιγκ μπράδερ;

Πάρε παράδειγμα τον "Palios pounai Allios". Πατενταρισμένος μέχρι αηδίας και βαρετός επίσης στον ίδιο βαθμό γιατί απλά υποδύεται μια το ένα νικ, μια το άλλο, μια το τρίτο.....
Εάν λχ. μας έλεγε όλα τα νικ με τα οποία περιφέρεται εδώ μέσα ίσως να σχημάτιζε ένα άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο με τον συνδυασμό των απείρως βαρετών πατενταρισμένων νικς που χρησιμοποιεί......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ε όχι και καθημερινός τύπος ο πέρσονας!....  :cheesy:  :cheesy:
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε όχι και καθημερινός τύπος ο πέρσονας!....  :cheesy:  :cheesy:
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

δε φαντάζεσαι τι κρύβει αυτός που σου φαίνεται καθημερινός.....
και τι βαρετός είναι αυτός που το παίζει εξτραορντινέρ..........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πάντως θα ήθελα να γνωρίσω διά ζώσης την Δέσποινα, την κολλητή σου ψυχολόγα, σύντροφε.     
εσενα δεν μπορει να σε κανει καλα παντως.....
εισαι ''ειδικη περιπτωση'' ......

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άρχισε να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το thread.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως σε συμπαθω και ψηφισα κιολας

Επισκέπτης
Είναι που με θέλεις για την προίκα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Tελικα...ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ  Μπραβο σας!!!Μεγαλη μου τιμη,να σας εκανα ενα βραδυ το τραπεζι!Μπραβο σας!

Επισκέπτης
Tελικα...ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ   Μπραβο σας!!!Μεγαλη μου τιμη,να σας εκανα ενα βραδυ το τραπεζι!Μπραβο σας!

Αυτό θα το θυμηθώ σε λίγο γιατί έρχονται δύσκολες μέρες με την οικονομική κρίση και με βλεπω να τρωω τα λεφτα μου στην καμπανια για μισσσσ :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό θα το θυμηθώ σε λίγο γιατί έρχονται δύσκολες μέρες με την οικονομική κρίση και με βλεπω να τρωω τα λεφτα μου στην καμπανια για μισσσσ :2funny: :2funny: :2funny:
Για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom