1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ένα κιλό κλάψε στον κύριο παρακαλώ.προσωπικα δεν μπορω ακομα να καταλαβω γιατι εφυγε απο το μπουρδελα η ερινα...
ένα κιλό κλάψε στον κύριο παρακαλώ.προσωπικα δεν μπορω ακομα να καταλαβω γιατι εφυγε απο το μπουρδελα η ερινα...
Να κανετε συμβολαιο ξανα στον Σαραβακο που ξερει να πεφτει.
ένα κιλό κλάψε στον κύριο παρακαλώ.
Αφου το ιδιο στυλ εχουνε ρε ο Στελιος αφισα τον ειχε τον Σαραβακο στο δωματιο του.Το Γιαννακόπουλο θέλω....
μου αρέσει το στύλ του.........
Ο κοντός έκανε και μπαλλέτο ήταν εκπαιδευμένος....
βγάλε ρε τη φωτό μου απ το αβατάρ σου.
είσαι μια πουτάνα εσυυυυυυυυυ.......Αφου το ιδιο στυλ εχουνε ρε ο Στελιος αφισα τον ειχε τον Σαραβακο στο δωματιο του.
Διακρινω ελαφραν μομφην ΙΚΤΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Τελος παντων...θα τα πουμε απο κοντα καλυτερα ! DUCATI VINCERE !Ναι εεεεεεεεε....ελα να σου δωσω μια φωτο τις να την εχεις παρεα τα κρυα βραδια του χειμωνα..
προσωπικα δεν μπορω ακομα να καταλαβω γιατι εφυγε απο το μπουρδελα η ερινα...
δλδ ουτε γιατι εφυγε θα καταλαβουμε, ουτε γιατι ηρθε.αν καταλάβουμε για την ερίνα (αλλά και για τον καθένα) γιατί έφυγε, τότε θα καταλάβουμε και γιατί ήρθε...
μάλλον είναι αλληλένδετα αυτά
χαιρω ακρας υγειας...εκτός και αν μας τα πεί ή ίδια
τα νέα, όλα καλά (...αν σκεφθείς ότι θα μπορούσαν να ήταν "χειρότερα")
τα δικά σου ?
συμφωνω απολυτα...Τι να μας πει γιατι εφυγε και γιατι ηρθε ?
Δικος της λογαριαμος ...
Οπως και οπουδηποτε εδω μεσα...
εδω σε εχασα!Γενικότερα, όμως, στο πλαίσιο ενός σάϊτ (κατα την γνώμη μου, με σεβασμό στις οποιεσδήποτε διαφωνίες) δεν είναι αυτό σημαντικό ζήτημα
τωρα εγινε σαφες.Δεν είναι (κατα την γνώμη μου) σημαντικό ζήτημα το γιατί έρχεται ή φεύγει οποιοσδήποτε από ένα σάϊτ...
...ίσως και ο ίδιος να μην γνωρίζει
πιθανόν να έρχεται, όπως πηγαίνει απλά μια βόλτα σε ένα πάρκο, που δεν πρόκειται να ξαναπάει
Τι να μας πει γιατι εφυγε και γιατι ηρθε ?
Δικος της λογαριαμος ...
Οπως και οπουδηποτε εδω μεσα...