φυσικά και με χαλάει.
ούτε εσύ ούτε κανένας θα καταλάβετε ποτέ.
Αφήστε τα στριπ ήσυχα λέμε >
καλα θα αφησουμε την κατηγορια στριπ,αλλα εκει θα εχει προσβαση μονο εσυ κ ο ινδιανος,ουτως ωστε να βλεπεστε.
φυσικά και με χαλάει.
ούτε εσύ ούτε κανένας θα καταλάβετε ποτέ.
Αφήστε τα στριπ ήσυχα λέμε >
Ρε πάνε να δεις αν ερχομαί!!!εννοειται οτι θα φυγουν πολλα μελη μετα απο αυτη την κινηση....αλλα αυτο δε μας πειραζει.
εσυ παντως θα καθεσαι παναγια,γτ με το που θα μου την μπεις εχει μιουτ
επειδη ειμαιγκομενα αβραμη μου...εγω παντως ειμαι απο τους λιγους αντρες που σε πανε εδω μεσα,επειδη δε προκαλεις
οι περισσοτεροι βγαζουν σπυρακια μολις βλεπουν ποστ σου
καλα θα αφησουμε την κατηγορια στριπ,αλλα εκει θα εχει προσβαση μονο εσυ κ ο ινδιανος,ουτως ωστε να βλεπεστε.
Εεεε και εσύ δώσε στον λαό!!!επειδη ειμαιγκομενα αβραμη μου...
αν ημουν γκομενα που βαζω γυμνες φωτο ομως θα αλλαζε το θεμα...
αμτζιιιιιιιιιιιιιιικ!!!!!!!!!!!!
οταν με το καλο αγορασω το σαιτ με τον τζι ελ,θα βγαλουμε τις κατηγοριες με τα στριπ κλαμπ τα σιτυ τουρ,τα μπουρδελα,κτλ κ την κατηγορια των πωλησεων
θα επιτρεπονται ολες οι ηλικιες στο σαιτ
θα ξηλωσουμε τον αντμιν κ τους μοντς (πλην μερικων εξαιρεσεων)
θα διωξουμε οσους μπαινουν μονο κ μονο για να παρουν πληροφοριες για τα μπουρδελα κ τα στουντιο κ αυτους που θελουν να πουλησουν κατι,ουτως ή αλλως δε θα εχει κ νοημα να μπαινουν,αφου δε θα υπαρχουν οι συγκεκριμενες κατηγοριες.
κ θα αφησουμε ολες τις γυναικες του σαιτ,πλην μερικων εξαιρεσεων,δλδ τις κωλ γκερλς που ψαχνουν πελατες.
Τράβα και μία και έλα να τα ξανα πούμε!!!
και ο πεταλούδας και ο πουρειντζερ και ο μακλέιν και κάνας-δυο άλλοι που δε θυμάμαι αλλιώς νο ντίαλ
τον ινδιάνο δεν τον συναντώ εκεί
Εεεε και εσύ δώσε στον λαό!!!
καλυτερα να φυγει η σαβουρα....
Σε παντρεύομαι!!!
τα χω με την κολλητη μου δε μπορω.
μπα παιδια...οταν θελουμε τριο εχουμε την καβατζα μας...
ζηλευεις....ναιιιι και σε πολλα χρωματα.