Νέα

Ποιοι κρύβονται πίσω από τα σπίτια;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ερωτηση:
Αν ειχατε μια μονοκατοικια σε υποβαθμισμενη περιοχη και σας προσφερανε ενα πολυ καλο ποσο για μισθωση με σκοπο τη λειτουργια οικου ανοχης, θα το δινατε? Μιλαμε για 5-10 φορες μεγαλυτερα ποσα του συνηθισμενου.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Φίλε δικαιωμά μου είναι να βάζω όποιο αβατάρ λογότυπο γουστάρω και δεν θα μου πεις εσυ άμα κάνω διαφήμιση την δουλειά μου , και για ποιο λόγο να το κάνω το έχουν ανάγκη γιατι όποιο περιοδικό και να ανοίξεις ιδίος με υπολογιστές θα τα έχει μέσα και εμένα δεν θα μου λες για χεράκια και ότι βρύζω άλλα μέλη πριν βάλω ποδαράκια .

Εχει δικιο ο τυπος. Κανεις εμμεση διαφημιση.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αφου δεν το εχει αναγκη η δουλεια σου γιατι το κανεις????????

ΥΓ σημερα εχουμε υπερπροσφορα τελεμε και γαρδουμπα Χιου
Γιατι γουστάρω την δουλειά μου και ΤΕΛΟΣ . Τελικά σου παει το λογότυπο του Carrefour . Γιατι δεν πας να δουλέψεις εκεί ? Θα μας πουλάς και δωρεάν γαρδούμπες Χίου .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ερωτηση:
Αν ειχατε μια μονοκατοικια σε υποβαθμισμενη περιοχη και σας προσφερανε ενα πολυ καλο ποσο για μισθωση με σκοπο τη λειτουργια οικου ανοχης, θα το δινατε? Μιλαμε για 5-10 φορες μεγαλυτερα ποσα του συνηθισμενου.

Τωρα αυτο ειναι ερωτηση ???

Εσυ θα το σκεφτοσουν ???

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ θα το έδινα τζάμπα με αντάλλαγμα να πηδάω όποτε θέλω και με την προϋπόθεση ότι δεν θα βάζανε μπάζα μέσα...
Τωρα αυτο ειναι ερωτηση ???

Εσυ θα το σκεφτοσουν ???

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ερωτηση:

Εγώ δε θα το νοίκιαζα.Ή θα το πούλαγα ή θα έχτιζα και τις πόρτες να μην μπει κανείς.Το φέσι που θα έτρωγες θα ήταν μεγαλύτερο και από του Καραϊσκάκη...Επειδή έχουν κέρδη,μη νομίζεις ότι θα είχες κι εσύ...Θα σε φεσώνανε και μετά άντε να ζητήσεις τα λεφτά σου.Ή θα τους έκανες έξωση;

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δε θα το νοίκιαζα.Ή θα το πούλαγα ή θα έχτιζα και τις πόρτες να μην μπει κανείς.Το φέσι που θα έτρωγες θα ήταν μεγαλύτερο και από του Καραϊσκάκη...Επειδή έχουν κέρδη,μη νομίζεις ότι θα είχες κι εσύ...Θα σε φεσώνανε και μετά άντε να ζητήσεις τα λεφτά σου.Ή θα τους έκανες έξωση;

Άρα σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να πατσίσεις με μερικά free 2 go ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
... Τελικά σου παει το λογότυπο του Carrefour .

τι εννοεις στα χρωματα μου??? με τα γαλαζια ματια μου???

Θα μας πουλάς και δωρεάν γαρδούμπες Χίου .

Γιατι εσυ δινεις τζαμπα προιοντα??? Αν ειναι να ερθω απο εκει!!!!!!!!!

Οντως ΤΕΛΟΣ γιατι κάνεις πως δεν καταλαβαινεις!!!!!!!!!1

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Το παίζεις γαλανομάτης ?

Εγω δεν δίνω τζάμπα προιόντα και ούτε υπερπροσφορές κάνω γιατι απλούστατα δεν ειμαι Carrefour . Eσυ όμως γιατί δίνεις της γαρδούμπες σε υπερπροσφορά ?

Εσυ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις .

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελια και σπαλα σημερα στα Carrefour 7.99 προσφορα.. τρεξτε...... :rockon:

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα να ασχοληθω με αυτο παρα με το πλαισιο (ελεος)  αφου το thread ασχολειτε με αλλο θεμα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Να σε πληρωνουν σε ειδος.
3 φυστικια την ημερα=60 ευρω=1800 το μηνα.
Και αν το κανεις αυτο ενα μηνα μετα θα κυκλοφορεις με φορειο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλυτερα να ασχοληθω με αυτο παρα με το πλαισιο (ελεος)  αφου το thread ασχολειτε με αλλο θεμα.
Αφου το thread φίλε μου ασχολείτε με αλλο θέμα και το ειχα γράψει κιόλας σε προηγούμενα μυνήματα μου γιατι τότε το κάνεται ανατολικό ζήτημα με το λογότυπο μου ? Πρόβλημα σου να ασχολίσε με ότι θέλεις κανένας δεν σε πίεσε για τίποτα . Ζούμε σε μια ελεύθεση χώρα που όπως πάντα ο καθένας ασχολείτε με την πάρτυ του .

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι λογικο λογω της μικρης ηλικιας σου και λογω της πορωσης που σας φορτωνουν εκει που εισαι να μιλας με εκνευρισμο . Μαλλον κακως ασχοληθηκα μαζι σου . :uzi:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ειναι λογικο λογω της μικρης ηλικιας σου και λογω της πορωσης που σας φορτωνουν εκει που εισαι να μιλας με εκνευρισμο . Μαλλον κακως ασχοληθηκα μαζι σου . :uzi:
Και καλά κάνεις γιατί και εγω το ίδιο θα έλεγα και για εσένα . :boobies:

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως τό Πλαίσιο είναι όπως τά μπουρδέλα.Εχει μερικά μωρά σκέτη κάβλα,αλλά έχει καί κάτι μπάζα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom