You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοι κρύβονται πίσω από τα σπίτια;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ζεντ, και να κάνουν ...προσκαλούν μόνο μέλη...αλλά αν κάνανε...τότε μάλλον δεν θα έφεθγαν και τόσο εύκολα από το πλαίσιο...γιατί μπορεί να μην έπαιρναν λεφτά αλλά θα επωφεούνταν τουλάχιστον από τις παρεχόμενες υπηρεσίες
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αν μου προτείνουν ποτέ να τους κάνω Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικου τότε θα σας πω...αν και τότε θα μπλέξω με μουνάκια ασχημα...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Παίδες άμα ήτανε αλήθεια ότι κάναμε παρτούζες με γκομενάκια θα σας φώναζα να συμμετάσχεται κιόλας αλλά αυτο δεν παίζει στο Πλαίσιο που λέτε τα σάββατα μόλις κλείνουμε . Τώρα το θέμα που άνοιξε ο συναγωνιστής δεν είναι το Πλαίσιο και στο τι κάνουμε αλλά ποιοι κρύβονται πίσω απο σπίτια.
στο πλαισιο το ξερουν οτι εχεις αυτο το αβαταρ?Παίδες άμα ήτανε αλήθεια ότι κάναμε παρτούζες με γκομενάκια θα σας φώναζα να συμμετάσχεται κιόλας αλλά αυτο δεν παίζει στο Πλαίσιο που λέτε τα σάββατα μόλις κλείνουμε . Τώρα το θέμα που άνοιξε ο συναγωνιστής δεν είναι το Πλαίσιο και στο τι κάνουμε αλλά ποιοι κρύβονται πίσω απο σπίτια.
στο θεμα μας τωρα, η διαφθορα στην Ε.Α , αν και ακολουθει πτωτικες τασεις , υπαρχει.
τι σου εδωσε το εναυσμα να ανοιξεις τετοιο θεμα ?
Επισκέπτης
δεν εχει καμια απολυτως σημασια ποιος κανει κουμαντο στα σπιτια αυτα!οσο λιγοτερα ξερουμε,τοσο το καλυτερο για μας!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σωστα καλη ποιοτητα και καλες υπηρεσιες να εχουν και οσο καλυτερες τιμες και ας τα εχει οποιος θελει
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Να σου πω δεν με νοιάζει καθόλου .στο πλαισιο το ξερουν οτι εχεις αυτο το αβαταρ?
στο θεμα μας τωρα, η διαφθορα στην Ε.Α , αν και ακολουθει πτωτικες τασεις , υπαρχει.
τι σου εδωσε το εναυσμα να ανοιξεις τετοιο θεμα ?
Οτι ισχύει για αυτους που βρίσκονται (η σωστη λέξη - γιατι απλά δεν κρύβονται) πίσω απο τα δικτυα των αλκοολούχων ποτων, του εμπορίου καπνου και προιόντων του, οπλων και αμυντικών συστημάτων αλλά και ψυχότροπων ουσιών, ισχύει και για την πορνοβιομηχανία . Ανθρωποι οπως εσυ κι εγω που οι περιστάσεις, η τυχη και οι καταστάσεις τους εφεραν σε αυτες τις θέσεις.
Εσυ δηλαδη τι νομιζεις ?
Τα συγκεκριμένα προιόντα και εμπορευματα που αναφέρω αποτελλουν την πλέον επικερδη και μακροχρόνια απασχόληση για τους πλέον σημαντικους ανθρωπους του κοσμου μας με αρκετους γνωστους μας συνέλληνες να κρατουν τωρα η στο παρελθόν τα σκήπτρα.
Εσυ δηλαδη τι νομιζεις ?
Τα συγκεκριμένα προιόντα και εμπορευματα που αναφέρω αποτελλουν την πλέον επικερδη και μακροχρόνια απασχόληση για τους πλέον σημαντικους ανθρωπους του κοσμου μας με αρκετους γνωστους μας συνέλληνες να κρατουν τωρα η στο παρελθόν τα σκήπτρα.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Κανείς τελικά δεν ξέρει πού και ποιος ή φοβάται αυτός που ξέρει και δεν μας λέει?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ακομα οχι αλλα σιγα σιγα ετσι θα γινει!μας εδωσες μια καλη ιδεα!!!!!!!βασικα πισω απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα κρυβονται οι δωδεκαθε'ι'στές..
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Και εσένα τι σε νοιάζει ρε τραβάς κανένα ζώρι με το αβατάρ μου παλιοκαραγκιόζη ? Ούστ !!! Και να ξέρεις πως στο Πλαίσιο που δουλεύω εγω τα πάμε μια χαρά . Άμέσως κριτική !!!
ναι ρε μαστορα τραβαω ζΟρι με το αβαταρ σου γιατι κανεις διαφήμιση!!!! πες στο αφεντικο σου να ΠΛΗΡΩΣΕΙ να βάλει διαφημιση κατω απο την Jane και οχι να βαζεις αβαταρ το λογότυπο!!!!!!
και φυσικα επρεπε καποιος να σου βάλει ενα χερακι γιατι ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ!!!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Φίλε δικαιωμά μου είναι να βάζω όποιο αβατάρ λογότυπο γουστάρω και δεν θα μου πεις εσυ άμα κάνω διαφήμιση την δουλειά μου , και για ποιο λόγο να το κάνω το έχουν ανάγκη γιατι όποιο περιοδικό και να ανοίξεις ιδίος με υπολογιστές θα τα έχει μέσα και εμένα δεν θα μου λες για χεράκια και ότι βρύζω άλλα μέλη πριν βάλω ποδαράκια .ναι ρε μαστορα τραβαω ζΟρι με το αβαταρ σου γιατι κανεις διαφήμιση!!!! πες στο αφεντικο σου να ΠΛΗΡΩΣΕΙ να βάλει διαφημιση κατω απο την Jane και οχι να βαζεις αβαταρ το λογότυπο!!!!!!
και φυσικα επρεπε καποιος να σου βάλει ενα χερακι γιατι ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ!!!
Για το θέμα της διαφήμισης, ας εκφέρει γνώμη το σάιτ, αν και μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο ρε συ trueno.ναι ρε μαστορα τραβαω ζΟρι με το αβαταρ σου γιατι κανεις διαφήμιση!!!! πες στο αφεντικο σου να ΠΛΗΡΩΣΕΙ να βάλει διαφημιση κατω απο την Jane και οχι να βαζεις αβαταρ το λογότυπο!!!!!!
Πολλοί βάζουν σήματα και μάρκες σαν άβαταρ....θυμάμαι έναν φίλο , νομίζω GGXX , κάπως έτσι, με το αλογάκι της Ferrari !
Ντάξει, δεν σημαίνει τίποτα ιδιάιτερο.
Για το θέμα του βρισήματος όμως.....έχεις δίκιο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις