Νέα

Ποιοί είναι οι πιο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Αργόμισθοι Κρατικοδίατοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από τα πράσινα σκουλήκια που απομυζούν τον κρατικό προυπολογισμό , ξέρετε ποιοί παίρνουν τα περισσότερα;
Έχω ακούσει ότι ...

[size=14pt]Οι Μηχανοδηγοί του ΟΣΕ παίρνουν 160.000€/Χρόνο ![/size]

Υπάρχουν άλλοι που παίρνουν περισσότερα ;;;;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από τα πράσινα σκουλήκια που απομυζούν τον κρατικό προυπολογισμό , ξέρετε ποιοί παίρνουν τα περισσότερα;
Έχω ακούσει ότι ...

ο ρουσσοπουλος

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναφέρομαι σε πολυπληθείς κατηγορίες , όχι μεμονωμένα πρόσωπα.
Επίσης το θέμα μάλλον είναι ακατάλληλο για Δημοσίους Υπαλλήλους ...
μα γιατι
οσα παιρνουν οι πολυπληθεις ομαδες αλλοι τα παιρνουν μονομιας

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
άλλο ένα γραφικό θέμα από τον γραφικό τύπο λακη λαλακη :jerking: :jerking: :jerking:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Δεν πληρώνομαι από το Δημόσιο.
Όσοι έχουν @@ γίνονται επαγγελματίες.
Όσοι είναι @@ ...
ποσα δηλώνεις και ποσα βγαζεις ρε?λογιστικο γραφειο δικο μου εχω και ξερω πολυ καλα τι γινετε
βιλες ταξιδια και αυτοκινητα με δηλωσεις 9,000

Επισκέπτης
Όσοι είναι @@ ...
εσυ ρε ηλιθιε το θεμα ειναι οτι ακομα σε εχουν αφησει και κυκλοφορεις ελευθερος!!!!!! αυτο ειναι το λαθος ανθρωποι σαν εσενα να λενε οτι η χουντα δεν πειραξε κανενα!!!!!οτι και να σου πει καποιος λιγο θα ειναι αρα μονο να διασκεδαζουμε μαζι σου μπορουμε χουντικε!!!!!!!!!! λακη!!!!!!!!!!!!μπανανα!!!!!!!!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
ποσα δηλώνεις και ποσα βγαζεις ρε?λογιστικο γραφειο δικο μου εχω και ξερω πολυ καλα τι γινετε
βιλες ταξιδια και αυτοκινητα με δηλωσεις 9,000
οδοντίατρος είναι ο λαλάκης πας για γέφυρα και την πληρώνεις όσο Ριο-Αντίριο, σε ρώτα όμως: απόδειξη θέλεις? να σου κόψω μία των 100?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Έχω ακούσει ότι ...

Επισες λαβρακι λακη..Με τους συγκεκριμενους εχει γινει η μεγαλη απατη...Το τρελο ποσο που ανεφερες προκυπτει απο μια ιδιομορφια που εχει το ωραριο εργασια τους....Δουλευουν και καλα πολλες και σερι ωρες,αφου ειναι πολυ λιγοι σε αριθμο...Αν θυμαμαι πριν 2 χρονια ειχαν ανακοινωθει προσληψεις στον κλαδο τους και ειχαν κατεβει σε απεργια οι εν λογω κρατικοδιαιτοι... :jerking: :jerking: :jerking:.....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
ΕΓΩ,ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΗΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 800E MHNIAIΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Επισκέπτης
Επισες λαβρακι λακη..Με τους συγκεκριμενους εχει γινει η μεγαλη απατη...Το τρελο ποσο που ανεφερες προκυπτει απο μια ιδιομορφια που εχει το ωραριο εργασια τους....Δουλευουν και καλα πολλες και σερι ωρες,αφου ειναι πολυ λιγοι σε αριθμο...Αν θυμαμαι πριν 2 χρονια ειχαν ανακοινωθει προσληψεις στον κλαδο τους και ειχαν κατεβει σε απεργια οι εν λογω κρατικοδιαιτοι... :jerking: :jerking: :jerking:.....
δεν τα ξερει αυτα ο λακης!!!!! αν θες να σου πεο για το 81 ναι αλλα για την τελευται 5ετια εχει καψει το σκληρο δεν θυμαται τιποτα!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Έχω ακούσει ότι ...

Ορισμέμοι λιμενεργάτες. από 120.000 έως 200.000€. Επίσημα νουμερα. ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ μπορει να πει κανεις....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Όσοι είναι @@ ...

Εκ των οποιων η πλειοψηφια ειναι φοροφυγαδες.

Επισκέπτης
οδοντίατρος είναι ο λαλάκης πας για γέφυρα και την πληρώνεις όσο Ριο-Αντίριο, σε ρώτα όμως: απόδειξη θέλεις? να σου κόψω μία των 100?

Μαλάκα σφουγκοκωλάριε Δημόσιε Υπάλληλε δεν δουλεύω ως γενικός Οδοντίατρος.
Έχω τελειώσει και Ιατρική και ασχολούμαι αποκλειστικά με τοποθέτηση εμφυτευμάτων και χειρουργική στόματος.
Πέρσι δήλωσα 150.000€ και με μάδησε η εφορία για να πληρώνει η πολιτεία κάτι τσανακογλύφτες σαν εσένα.

Ούστ κόπροι. Πρέπει να γίνει νόμος που θα ορίζει ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι παίρνουν όσα ο πιο χαμηλόμισθος ανιδίκευτος του ιδιωτικού τομέα.700€ το μήνα και πολλα σας είναι . Σκουλίκια.

Επισκέπτης
Εκ των οποιων η πλειοψηφια ειναι φοροφυγαδες.

Γιατί να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα;
Για να σπάνε και να καίνε οι πουτάνων γιοί αναρχικοί εμπρηστές;
Για να παίρνουν οι πρασινορουφιάνοι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ 160.000€ το Χρόνο ???????

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
Μαλάκα σφουγκοκωλάριε Δημόσιε Υπάλληλε δεν δουλεύω
εγώ δημόσιος Υπάλληλος :2funny: :2funny: :2funny:
20 χρόνια συντάξιμα στον ιδιωτικό τομέα και είμαι 37... όταν εσύ πήγαινες σχολείο εγώ ήμουν στην παραγωγή... λαλάκηηηηηηηηηηη

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσετε λίγο κύριοι.
Ολοι όσοι διαβάσουν θα καταλάβουν ότι ο λάκης δεν είναι ΠΑΣΟΚ ενώ όλοι οι άλλοι  οι  ... θιγμένοι  είναι  ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζουν το κόμμα τους και τους κρατικοδίαιτους.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ΑΝΟΙΞΕ νεο θρεντ "ΟΙ ΤV Περσονες στα ελληνικα Κομματα"...περαστε να σας "στολισω"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom