Νέα

Ποιοί είναι οι πιο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Αργόμισθοι Κρατικοδίατοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Γιατί να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα;
Για να σπάνε και να καίνε οι πουτάνων γιοί αναρχικοί εμπρηστές;
Για να παίρνουν οι πρασινορουφιάνοι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ 160.000€ το Χρόνο ???????

Τοτε μη κανεις τον πατριωτη.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Εκ των οποιων η πλειοψηφια ειναι φοροφυγαδες.

Δηλαδή κλέβουν το κράτος.
Το οποίο όμως μπορεί να σου χρωστά χωρίς προσαυξήσεις ή πρόστιμα, να σε μαδάει για να σου παρέχει κάκιστες υπηρεσίες (Δ.Υ. και Δ. Οργανισμοί ΕΣΥ) ή μονίμως ελλειπείς.

Αντίθετα οι καρατικοδίαιτοι πληρώνουν όλους τους φόρους, δεν κάνουν χρήση της θεσης τους για ίδιον όφελος εις βάρος όλων, δεν κλεβουν τον εργοδοτη τους εργαζομενοι σκληρά.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μαλάκα σφουγκοκωλάριε Δημόσιε Υπάλληλε δεν δουλεύω ως γενικός Οδοντίατρος.
Έχω τελειώσει και Ιατρική και ασχολούμαι αποκλειστικά με τοποθέτηση εμφυτευμάτων και χειρουργική στόματος.
Πέρσι δήλωσα 150.000€ και με μάδησε η εφορία για να πληρώνει η πολιτεία κάτι τσανακογλύφτες σαν εσένα.

Ούστ κόπροι. Πρέπει να γίνει νόμος που θα ορίζει ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι παίρνουν όσα ο πιο χαμηλόμισθος ανιδίκευτος του ιδιωτικού τομέα.700€ το μήνα και πολλα σας είναι . Σκουλίκια.

Ρε βλήμα γιατί εσένα σε μάδησε η εφορία και εμάς όχι?
Οι φορολογικές κλίμακες δεν είναι ίδιες για όλους?
Άρα τι μαλακίες λες?

Άσε που όλοι-μα όλοι (ακόμα και οι πιο ευσυνείδητοι που ξέρω) επαγγελματίες κάνουν αλχημείες αγκαλιά με τους λογιστές τους...
Ενώ παράλληλα όλο και κάτι βάζουν στα επαγγελματικά έξοδα που όμως δεν το χρησιμοποιούν επαγγελματικά.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι πως να το κάνουν αυτό?
Είναι από τους πιο καθαρούς φορολογικά!!!

Επίσης και κάτι άλλο...
Στην Ελλάδα ακόμα και οι εφοπλιστές (καλά δεν το συζητάμε για τα γιατρουδάκια, οδοντιατράκια με τις φαρμακευτικές τους κλπ.) είναι κρατικοδίαιτοι!!!
Το όνειρό κάθε- μα κάθε ελεύθερου επαγγελματία είναι να γίνει κρατικός προμηθευτής,εργολάβος κλπ.
Κανείς άλλος δεν πληρώνει υπέρογκα και αλόγιστα στην πιάτσα, μόνο αυτός που χειρίζεται τον κρατικά κονδύλια γιατί πιστεύει (κακώς) οτί δεν είναι δικά του... άσε που ένα μέρος καταλήγει στην τσέπη του....

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα;
Για να σπάνε και να καίνε οι πουτάνων γιοί αναρχικοί εμπρηστές;
Για να παίρνουν οι πρασινορουφιάνοι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ 160.000€ το Χρόνο ???????

Καλα όλα αυτά αλλα θέλω να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις :

1)Αφού είσαι εναντίον του φορολογικού συστήματος έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο φορολογικό σύστημα ?

2)Προτείνεις να καταργηθεί θεσμικά ο Δημόσιος Υπαλληλος ? Και αν ναί τι έχεις να προτείνεις ως εναλλακτική λύση ?

Ρωτάω πολύ σοβαρά χωρίς ίχνος ειρωνίας.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλα όλα αυτά αλλα θέλω να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις :

1)Αφού είσαι εναντίον του φορολογικού συστήματος έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο φορολογικό σύστημα ?

2)Προτείνεις να καταργηθεί θεσμικά ο Δημόσιος Υπαλληλος ? Και αν ναί τι έχεις να προτείνεις ως εναλλακτική λύση ?

Ρωτάω πολύ σοβαρά χωρίς ίχνος ειρωνίας.

δυστηχως παιδια υπαρχουν καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν κανουν απολυτως τιποτα.

επειδη ερχομαι σε επαφη λογω εργασιας ,υπαρχουν καποια ατομα που εχουν μηδαμινες γνωσεις,

η μπηκαν και δεν κανουν απολυτως τιποτα,ολη μερα στη δουλεια κουτσομπολευουν η ακουνε ραδιοφωνο.

δεν ξερω τι γινεται.αυτοι με εκνευριζουν αφανταστα. και μολις παει 2 εχουν εξαφανιστει

μονολογοντας..κουραστηκα πια .ως ποτε θα ερχομαι στη δουλεια!!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
δυστηχως παιδια υπαρχουν καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν κανουν απολυτως τιποτα.

επειδη ερχομαι σε επαφη λογω εργασιας ,υπαρχουν καποια ατομα που εχουν μηδαμινες γνωσεις,

η μπηκαν και δεν κανουν απολυτως τιποτα,ολη μερα στη δουλεια κουτσομπολευουν η ακουνε ραδιοφωνο.

δεν ξερω τι γινεται.αυτοι με εκνευριζουν αφανταστα. και μολις παει 2 εχουν εξαφανιστει

μονολογοντας..κουραστηκα πια .ως ποτε θα ερχομαι στη δουλεια!!

Δεν διαφωνώ καθόλου,άλλωστε δεν είμαι κάν του δημοσίου, στπν ιδιωτικό τομέα δουλεύω.

Αλλα θέλω εναλλακτική πρόταση απο τον lakis33.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ καθόλου,άλλωστε δεν είμαι κάν του δημοσίου, στπν ιδιωτικό τομέα δουλεύω.

Αλλα θέλω εναλλακτική πρόταση απο τον lakis33.

κανεις λαθος φιλε μου. δεν ειπα οτι ειμαι κατα του δημοσιου.

ειπα οτι πρεπει να υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που να δουλευουν.

να μπει δηλαδη ενα μεσο στανταρ παραγωγικοτητας κατω απο το οποιο αν πεφτει ο

δημοσιος υπαλληλος να πεφτει και ο μισθος του.

δεν ειπα οτι ειμαι κατα της μονιμοτητας και υπερ του ιδιωτικου τομεα.

ο ιδιωτικος τομεας ειναι οτι πιο απανθρωπο εχω βιωσει .καθαρη εκμεταλλευση του εργαζομενου για ενα ξεροκομματο.

ουτε οικογενειακο προγραμματισμο δεν μπορει να κανεις στην ζωη σου στον ιδιωτικο τομεα.

μπορουν να μπουν πλαισια που να διασφαλιζουν την σωστη λειτουργια του δημοσιου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η μονιμότητα στη δημόσιο τομέα θα πρέπει να τελειώσει.

Και να αρχίσει ο έλεγχος συνθηκών εργασίας στον ιδιωτικό

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
κανεις λαθος φιλε μου. δεν ειπα οτι ειμαι κατα του δημοσιου.

ειπα οτι πρεπει να υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που να δουλευουν.

να μπει δηλαδη ενα μεσο στανταρ παραγωγικοτητας κατω απο το οποιο αν πεφτει ο

δημοσιος υπαλληλος να πεφτει και ο μισθος του.

δεν ειπα οτι ειμαι κατα της μονιμοτητας και υπερ του ιδιωτικου τομεα.

ο ιδιωτικος τομεας ειναι οτι πιο απανθρωπο εχω βιωσει .καθαρη εκμεταλλευση του εργαζομενου για ενα ξεροκομματο.

ουτε οικογενειακο προγραμματισμο δεν μπορει να κανεις στην ζωη σου στον ιδιωτικο τομεα.

μπορουν να μπουν πλαισια που να διασφαλιζουν την σωστη λειτουργια του δημοσιου.

Συγγνώμη αλλα είμαι κατα της μονιμότητας..όταν φοβάσαι μην χάσεις την δουλειά σου αναγκαστικά θα δουλέψεις.Period.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συγγνώμη αλλα είμαι κατα της μονιμότητας..όταν φοβάσαι μην χάσεις την δουλειά σου αναγκαστικά θα δουλέψεις.Period.

κανεις λαθος.

οταν φοβασαι οτι θα μειωθει ο μισθος σου θα ζοριστεις και θα δουλεψεις.
.
οι αργομισθοι 400 ευρω οι μετριοι 900 και οι καλοι 1800.

στον ιδιωτικο δεν ξερεις αν θα υπαρχεις.εχεις συνεχεια αγχος που μεταδιδεις αναγκαστικα στην οικογενεια σου

τα παιδια σου και την γυναικα σου με αποτελεσμα η να χωρισεις, η να εχεις κακη ποιοτητα ζωης

η να μην ευχαριστιεσαι που δουλευεις και παραγεις.οχι στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο. ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
κανεις λαθος.

οταν φοβασαι οτι θα μειωθει ο μισθος σου θα ζοριστεις και θα δουλεψεις.
.
οι αργομισθοι 400 ευρω οι μετριοι 900 και οι καλοι 1800.

στον ιδιωτικο δεν ξερεις αν θα υπαρχεις.εχεις συνεχεια αγχος που μεταδιδεις αναγκαστικα στην οικογενεια σου

τα παιδια σου και την γυναικα σου με αποτελεσμα η να χωρισεις, η να εχεις κακη ποιοτητα ζωης

η να μην ευχαριστιεσαι που δουλευεις και παραγεις.οχι στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο. ;)

Απο πειρα τα λες παλι ε ?
Δημοσιε υπαλληλε..

Και δεν μου λες οι προυποθεσεις για ΜΙΖΕΣ και για το ΧΑΡΒΑΛΟ πως δημιουργουνται μηπως
απο την ασφαλεια του Δημοσιου ΤΟΜΕΑ ?

Η μηπως θελετε να καθεστε και να παιρνετε 10.000 € το μηνα για να κοψετε τις ΜΙΖΕΣ

Εφοριακοι - Πολεοδομια και αλλοι........

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ολοι.. για το έργο που παράγουν ....

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
κι εγω παροτι δημοσιος υπαλληλος να συμφωνησω μαζι σας η μονιμοτητα σε αποβλακωνει εντελως και χαλαει και τους καλους...πως ομως θα καταργηθει ? ειδικα σε χωρα στην ελλαδα..πιος θα αξιολογει...καθε νεα κυβερνηση θα αλλαζει 500.000 υπαλληλους ? θα παραμενουν οσοι γλυφουν τους προισταμενους ? ενα ειναι το σιγουρο...θα μεινουν και θα επιβιωσουν οι χειροτεροι οι γλυφτες και οι ρουφιανοι ...οι καλοι για μια ακομα φορα στη χωρα μας θα εξαφανιστουν .... το εχει σκεφτει κανεις πως θα υλοποιηθει????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κι εγω παροτι δημοσιος υπαλληλος να συμφωνησω μαζι σας η μονιμοτητα σε αποβλακωνει εντελως και χαλαει και τους καλους...πως ομως θα καταργηθει ? ειδικα σε χωρα στην ελλαδα..πιος θα αξιολογει...καθε νεα κυβερνηση θα αλλαζει 500.000 υπαλληλους ? θα παραμενουν οσοι γλυφουν τους προισταμενους ? ενα ειναι το σιγουρο...θα μεινουν και θα επιβιωσουν οι χειροτεροι οι γλυφτες και οι ρουφιανοι ...οι καλοι για μια ακομα φορα στη χωρα μας θα εξαφανιστουν .... το εχει σκεφτει κανεις πως θα υλοποιηθει????

για τον λόγο αυτό φτιάχτηκε και η μονιμότητα ... η άρση της προυποθέτει σαφή και ποσοτικά κριτήρια αξιολογησης και όχι ποιοτικά (εδώ γελάμε) μόνον...

Επισκέπτης

πολύ σωστός ο προβληματισμός σου φίλε, για αυτό άλλωστε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος την πρωτοεφάρμοσε! άλλο τώρα αν στη πορεία έφερε άλλου τύπου αγκυλώσεις και προβλήματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom