Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλησπερα σε ολους/ες.

Επειδη δεν ειδα ενοτητα για τα νεα μελη το βαζω εδω!

Διαβαζω αρκετο καιρο το site και με εχετε βοηθησει αρκετα εως πολυ.Θα το χαρακτηριζα περισσοτερο εγκυκλοπαιδεια παρα site.Anyway...
Συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε και εις ανωτερα.Ειναι πολυ θετικο να υπαρχει ενα τετοιο Site στο Ελλαδισταν!

Θα επανελθω με τυχον αποριες , σχολια κτλ!!!

Καλα γαμησια σε ολους/ες με υγεια και χαρα!!
Υπάρχει.
Ανάμενε συγχωνευση.
Εντυπωσιακο παντως.
Πρωτο ποσταρισμα με γνωση ανοιγματος νεου θρεντ?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Υπάρχει.
Ανάμενε συγχωνευση.
Εντυπωσιακο παντως.
Πρωτο ποσταρισμα με γνωση ανοιγματος νεου θρεντ?
εγω 6-7 χρονια δε ξερω ακομη να ανοιγω θρεντ
τοσο πισω ειμαι τελικα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οπως το ειδα στα γρηγορα, νομιζα οτι καποιο παλιο μελος θα εκανε ενα σεντονι κλαματος για να μας πει οτι δεν θα ξαναγραψει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οπως το ειδα στα γρηγορα, νομιζα οτι καποιο παλιο μελος θα εκανε ενα σεντονι κλαματος για να μας πει οτι δεν θα ξαναγραψει.
Οταν θα αποχωρησω μια μερα, θα το κανω εγω τύπε  :grin: :grin:

Supertramp

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Που υπαρχει το μονο που ειδα ειναι σtην κατηγορια κοινοτητα ενα ηδη υπαρχον thread.

Ειναι ελλειψη παντως  ;) , μηδαμινη βεβαια δε θελω να προσβαλλω το super site!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οταν θα αποχωρησω μια μερα, θα το κανω εγω τύπε  :grin: :grin:
Αμα το κανεις αυτο μια μερα. Τοτε να ξεμπροστιασεις και τα προσωπικα απο γκομενακια του site.  :coffee:

Παντως δεν αντεχω το κλαμα ρε πουστη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αμα το κανεις αυτο μια μερα. Τοτε να ξεμπροστασεις και τα προσωπικα απο γκομενακια του site.  :coffee:

Παντως δεν αντεχω το κλαμα ρε πουστη μου.
Αυτο δεν θα το κανω ποτέ τύπε μου.
Ειμαι κύριος εγω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλησπερα σε ολους/ες.

Επειδη δεν ειδα ενοτητα για τα νεα μελη το βαζω εδω!

Διαβαζω αρκετο καιρο το site και με εχετε βοηθησει αρκετα εως πολυ.Θα το χαρακτηριζα περισσοτερο εγκυκλοπαιδεια παρα site.Anyway...
Συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε και εις ανωτερα.Ειναι πολυ θετικο να υπαρχει ενα τετοιο Site στο Ελλαδισταν!

Θα επανελθω με τυχον αποριες , σχολια κτλ!!!

Καλα γαμησια σε ολους/ες με υγεια και χαρα!!
κλωνάρει και ο αντισθένης τώρα :tooth:

KongZhanShuang

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παληκάρια αποφάσισα να συστηθώ και να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι ουτε κλώνος ούτε κλαρα ουτε πευκο... :cheesy: ήμουν μελος πολύ παλιότερα στο site διαγράφηκα γιατί το γύρισα στη σχέση και στίς αγαπούλες και επεστρεψα ξανα εδώ στην ωραία παρεα και στο καλύτερο αντρικο site να μοιράζομαι μαζι σας σκέψεις ,εμπείριες, συμβουλες ,αποψεις, μαλακίες κλπ. :cheesy: με λένε Γιάννη και θα χαρώ πολυ να τα λέμε ξανα φιλικα.ειλικρινής συγνώμη σε όσους απαντησα με λάθος τρόπο οσο αφορά κάποιες πολιτικές αποψεις.καλη συνέχεια ολοψυχα σε όλους :rockon:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
παληκάρια αποφάσισα να συστηθώ και να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι ουτε κλώνος ούτε κλαρα ουτε πευκο... :cheesy: ήμουν μελος πολύ παλιότερα στο site διαγράφηκα γιατί το γύρισα στη σχέση και στίς αγαπούλες και επεστρεψα ξανα εδώ στην ωραία παρεα και στο καλύτερο αντρικο site να μοιράζομαι μαζι σας σκέψεις ,εμπείριες, συμβουλες ,αποψεις, μαλακίες κλπ. :cheesy: με λένε Γιάννη και θα χαρώ πολυ να τα λέμε ξανα φιλικα.ειλικρινής συγνώμη σε όσους απαντησα με λάθος τρόπο οσο αφορά κάποιες πολιτικές αποψεις.καλη συνέχεια ολοψυχα σε όλους :rockon:
ιμε κλονοβοθρο

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.517
Πόντοι
34.267
Πού'σαι συ απίθανε τύπε;

Πιστεύω να σε κεράσανε μπόλικο αρνάκι και κοκορέτσι ένεκα Πάσχα και να λίγδωσε το αντεράκι σου.

Και πού'σαι...συγνώμη για τις προάλλες...Δε σε αντιπαθώ αλλά αυτή η γραφή σου... :headbang:

Ευτυχώς γράφεις μικρές αράδες. :)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πού'σαι συ απίθανε τύπε;

Πιστεύω να σε κεράσανε μπόλικο αρνάκι και κοκορέτσι ένεκα Πάσχα και να λίγδωσε το αντεράκι σου.

Και πού'σαι...συγνώμη για τις προάλλες...Δε σε αντιπαθώ αλλά αυτή η γραφή σου... :headbang:

Ευτυχώς γράφεις μικρές αράδες. :)
δικιο εχισ φιλε απλα εγο ιεμ χαζουλικο κε μαρεσι πολι ο σκαραβεο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος φιλε welcome back again!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom