kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ιμε ιδιοσ ο ριτσαρτ μπιρΟ γνωστός μας vothros όμως, έγραφε σωστά και όχι εσκεμμένα λάθος. Οπότε.....
θελο να μαθο πολα κε ορεα πραματα
μονο ι 7
μετα
μερικα απο τα βοθρικα
ιμε ιδιοσ ο ριτσαρτ μπιρΟ γνωστός μας vothros όμως, έγραφε σωστά και όχι εσκεμμένα λάθος. Οπότε.....
σ ευχαριστώ πολυωραιος φιλε welcome back again!
τον βοθρο τον θύμαμαι που έγραφε οντώς περίεργα αλλα καυστίκα και με πολύ χιούμορ δηλαδη κλονοβόθρε είσαι ιμιτασιόν?made in china ?Ο γνωστός μας vothros όμως, έγραφε σωστά και όχι εσκεμμένα λάθος. Οπότε.....
Ο γνωστός μας vothros όμως, έγραφε σωστά και όχι εσκεμμένα λάθος. Οπότε.....
αφτοσ ιεν γνισιο ελιν?Ο θρούλης νομίζει ότι είναι ο Αριστοφάνης.
Ε,θρούλη;
εγο ιμε αλα δε εγραφα οποσ λεσ χαζα εγραφα οποσ κε τορατον βοθρο τον θύμαμαι που έγραφε οντώς περίεργα αλλα καυστίκα και με πολύ χιούμορ δηλαδη κλονοβόθρε είσαι ιμιτασιόν?made in china ?
καλως τη νανα...γεια σε ολους και ολες με λενε νανα και μολις γραφτηκα μενω στην αθηνα! :-*
καμια η σχεση σε μια πολυεθνικη δουλευω απλως μου αρεσε το ονομα.καλός την....ποιά η σχέση σου με την sirina??
βάλε καμιά φώτο σου στο προφίλ σου...
γεια σου και σε σενακαλως τη νανα...
γεια σε ολους και ολες με λενε νανα και μολις γραφτηκα μενω στην αθηνα! :-*
WELCOMEκαμια η σχεση σε μια πολυεθνικη δουλευω απλως μου αρεσε το ονομα.
Μητσο τωρα και Νανα?γεια σε ολους και ολες με λενε νανα και μολις γραφτηκα μενω στην αθηνα! :-*
καλός την....ποιά η σχέση σου με την sirina??
βάλε καμιά φώτο σου στο προφίλ σου...
Tελικα τι εγιναν τα βιντεακια σου?.....χαιρετώ ολους τους μπουρδελιαριδες.σε λιγο θα ανεβασω βιντεο με τσαρκες που εχω κανει.ελπιζω να σας αρεσουν.