You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 508K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)
gustave
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να περάσω και εγώ να πω ένα γεια...είμαι νέο μέλος ....στο παρελθόν δεν είχα πολλές σχέσεις καθώς ως γνήσιος λακαμας πίστευα πως καθε φορά έβρισκα "την πριγγίπισσα του παραμυθιού" ...απο τοτε συμπεραμβαλομένων και δύο δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν σε παιδικούς φίλους με δυσάρεστη κατάληξη (λόγω γυναίκας) έχω σιχαθεί τις πατσαβούρες τις ελληνιδες...δεν θέλω να βλέπω σιχαμένη ελληνιδα ούτε ζωγραφιστή...απο τότε ψάχνω....ψάχνω να βρω την καλή μου η οποία να μην είναι ελληνίδα...το αν θα τα καταφέρω ή όχι ο καιρός θα το δείξει...πάντως σίχαμα ελληνίδα εγώ δεν βάζω στο σπίτι μου...
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
να περάσω και εγώ να πω ένα γεια...είμαι νέο μέλος ....στο παρελθόν δεν είχα πολλές σχέσεις καθώς ως γνήσιος λακαμας πίστευα πως καθε φορά έβρισκα "την πριγγίπισσα του παραμυθιού" ...απο τοτε συμπεραμβαλομένων και δύο δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν σε παιδικούς φίλους με δυσάρεστη κατάληξη (λόγω γυναίκας) έχω σιχαθεί τις πατσαβούρες τις ελληνιδες...δεν θέλω να βλέπω σιχαμένη ελληνιδα ούτε ζωγραφιστή...απο τότε ψάχνω....ψάχνω να βρω την καλή μου η οποία να μην είναι ελληνίδα...το αν θα τα καταφέρω ή όχι ο καιρός θα το δείξει...πάντως σίχαμα ελληνίδα εγώ δεν βάζω στο σπίτι μου...
εισαι σωστος τυπε!!!!!!!!!!!!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γεια σας ρε παλικαρια.
florentino
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα κ απο μενα...να'στε καλα ολοι ρε μαγκες για αυτο που εχετε φτιαξει κ δεν χρειαζεται να πηγαινουμε γυνμοι στα αγγουρια...
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλημερα στα παιδια και στον τζι ελ λαρισα λαρισα σε ειδα και λαχταρησα... φιλε το 1985 εχω φαει πολυ κυνηγητο στην πλατεια στην εκλησιαΚαλημερα στο νεο αιμα...!
amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα σε ολους απο εναν παλιο στο σπορ,αλλα απο εναν νεο στο σαιτ,πολυ καλη προσπαθεια,ηδη επεσα διανα απο σχολια κ προτασεις φιλων κ μαλιστα πολυ παλιων στο σαιτ, παιρνοντας τη Μαιρη[call-girls αθηνας],θετικη εξακριβωση των οσων διαβασα,μπραβο σε ολους.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιζατε εννοεις;ή τιποτα αλλο;καλημερα στα παιδια και στον τζι ελ λαρισα λαρισα σε ειδα και λαχταρησα... φιλε το 1985 εχω φαει πολυ κυνηγητο στην πλατεια στην εκλησια
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λαρισα ολυμπιακοσ αν και ειμαι αεκπαιζατε εννοεις;ή τιποτα αλλο;
gl