Επισκέπτης
α δε μπορω ,βλεπω στο βιντεο τη λαμπιρη εκεινη την ωραΚαθημερινά στις 12 στον Άλφα!
α δε μπορω ,βλεπω στο βιντεο τη λαμπιρη εκεινη την ωραΚαθημερινά στις 12 στον Άλφα!
σε μαλωνε για το καλο σου μαλλον
σταματα να με παραθετεις πια!!!!!!
Βαριά κουλτούρα δηλαδή?α δε μπορω ,βλεπω στο βιντεο τη λαμπιρη εκεινη την ωρα
να τον ακους το δασκαλο...εγω οταν τονε βλεπω παντα σκεφτομαι τον E.T.....Βαριά κουλτούρα δηλαδή?
Εγώ βλέπω Λιακόπουλο με μια καραμπίνα δίπλα μου για καλό και κάκο! Φοβάμαι τον πολέμαρχο και το ηλεκτρόνιο του θεού ή κάπως έτσι!
τωρα που σε πειραζει σιγα μη σταματησωσταματα να με παραθετεις πια!!!!!!
εγω οταν τονε βλεπω παντα σκεφτομαι τον E.T.....
Kαι εγω τα ct ...
Με καθυστέρηση, να χαιρετίσω και γω με τη σειρά μου μια θρυλική μορφή που το παίζει νέους...που είσαι λαλακ ????????????
Τσαααααααα!!!!!Ηρθα και εγω!!!!!!Χαιρετω τους παλιους και μελλοντικους φιλους!!!!!! Ευχομαι να κανουμε καλη παρεουλα παιδακια!!!!! Καλη αρχη στο νεο φορουμ σας!!!!!
... και τα καλά κορίτσια που με ενοχές σπρώξαμε στον δρόμο της ακολασίας...Καλησπέρες αγόρια και κορίτσια και καλώς σας ήρθαμε ;)
Μπράβο αυτολογοκρισία...Καλως ηρθατε λοιπον και καλα χιλιομετρα στο στιβο [size=12pt]της ενημερωσης και των εξελιξεων[/size]
Wellcome...γεια σας
...τέλος χαιρετίζω την επιστροφή άλλης μιας θρυλικής μορφής που μας έλειψε...και εγώ τα πμ..
Πάντως όχι τη μάνα μου...τι σου θυμίζω?