Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
64
Πόντοι
1
Τι αλλο να σου πει ? Τι αλλο να σου πει ?

Εδω ειμαστε πορνοαθλητες φιλε συναγωνιστη . Γραφουμε χιλιομετρα ερωτικων συνευρεσεων καθημερινα και τα αποτυπωνουμε εδω μεσα .
Γραφουμε τις εμπειριες μας , τους κοπους μας στα βρεγμενα τερεν των ''σπιτιων'' .
Αυτο θελουμε να κανεις και συ.
Δεν εχω παρα να σου ευχηθω λοιπον :

Καλως ηρθες speedius και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης και της απολαυσης... :tooth: :tooth: :tooth:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν συναγωνιστή κι ευχαριστώ!!  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απόντως του πρωτομάστορα των καλωσορισμάτων , του Μέγα και τρανού γυιού της Λεβεντογέννας μάνας
                       L A L A K U K A K I S με τ'όνομα ...
παίρνω το θάρρος και την βαριά ευθύνη να σου ευχηθώ από βάθους καρδίας , καλώς όρισες στο site της απόλαυσης και
    Κ Α Λ Α     Χ Ι Λ Ι Ο Μ Ε Τ Ρ Α      Σ Τ Ο Υ Σ      Σ Τ Ι Β Ο Υ Σ      Τ Η Σ      Η Δ Ο Ν Η Σ  ...

Σε βλεπω παππου αλλα ζεστό ακόμα... και αναγκάζομαι να χαιρετισω μιας και ειμαι νεο μελος. με ενα τραγουδι και επειδή δεν θυμαμαι ρε γμτ πως βαζουν τραγουδια αφηστε με να εκφραστω και ας ειμαι ανομη...παρανομη και τα συναφη..

Επισκέπτης
Kαλα εσυ που βολταρεις τοση ωρα κ δεν ειδες κανεναν μας  :think:
εδω ειμαι τοσην ωρα.
Εγω φταιω που ξεκινησες εσυ να γραφεις το παραπανω μην απο τις 6 το απογευμα και το τελειωσες τωρα ?  :2funny: :2funny:
Ε...απλά πράγματα !
Έγραφα το καλώς ήρθες στο παλλικάρι !
Μισή ωρίτσα την έφαγα , βάλε και μιά ώρα μέχρι να βρώ το bold , είκοσι λεπτά ο κάθε τόνος , πάλι καλά που δεν χρειάστηκαν τίποτα άνω τελείες και διαλυτικά ... Στο ρεβεγιόν του 2010 θα τελείωνα !

Επισκέπτης
Γειά. Ήμουν επισκέπτης του παλιού site, του οποίου τα θέματα διάβαζα συχνά. Κυρίως έμπαινα για πληροφορίες/κριτικές, για να ξέρω που θα την αράζω μέχρι το γ@μημένο το καλοκαίρι που έρχονται οι ξένες και οι τουρίστριες! :P Έπαθα όταν είδα να κλείνουν τη σελίδα, αλλά τώρα που ξανάνοιξε, έχει καλώς... Μπράβο στους υπεύθυνους και μακάρι να ξαναδούμε τον admin πίσω. Τα πορνοσέβη μου.

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πςςς ειδες ο καισαρ? χαχαχα

να πατε να ψηφισετε κ το καλυτερο καμακιον του μπου *P

πιες: ΛΙΛΛΥ εμενα ν ακους.. ΜΗΝ το βαλεις... γιατι μετα βλεπω την μυηση να ναι ατελειωτη χαχαχαχαχα

Σουρ ντιαρ, υπακούω δεν ακούω απλά!  ;)  :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
για.........

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εννοείται! Θα είναι νομίζω από τις πιο εποικοδομητικές δημόσιες συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει...  :P  :P :P
για θελο και γο να επικοδομιθο,

εποικοδομητικές=????

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους. αν και fun του .com απο εδω και περα θα τα λεμε σε νεα διευθυνση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom