με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι θεικι τροφι αφροσια με νεκτερ,μονο ο ντιασ τρογι τετια πραματα και γο.....Μπηκα πριν λιγο στο google και ενημερωθηκα........λες να πω για κοτομπιφτεκο.;;;;;;;;;
για χαρα νταν
με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι θεικι τροφι αφροσια με νεκτερ,μονο ο ντιασ τρογι τετια πραματα και γο.....Μπηκα πριν λιγο στο google και ενημερωθηκα........λες να πω για κοτομπιφτεκο.;;;;;;;;;
Καλο απογευμα και κανε μια καλη ευχη για μας τους ΒΑΖΕΛΟΥΣ.............με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι θεικι τροφι αφροσια με νεκτερ,μονο ο ντιασ τρογι τετια πραματα και γο.....
για χαρα νταν
γεια σε ολους!!!
Καλώς ήρθες συναγωνιστή Απάλευτε
...σε χρειαζόμαστε στην "πάλη", στην "διαπάλη" και στην "....κραιπάλη" ;)
"καλό βόλι" ...όπου και αν ρίχνεις
Εσένα σε βλέπω να τρως την θέση του λαλακ ως καλωσοριτής.Πολύ καλός ΕΥΓΕ.
Συναγωνιστή Stranger καλησπέρα
Δεν ξέρω άν συνεχίσω να καλοσορίζω τους νέους συντρόφους (...νομίζω ότι καλό θα ήταν)
αλλά μου έδωσε την "αφορμή" και την "...έμπνευση", το όνομα που επέλεξε το συναγωνιστής στο προφίλ του ;)
Είσαι μεγάλο ταλέντο και τον αναπληρώνεις επάξια κατά την διάρκεια της απουσίας του.Μακάρι να συνεχίσεις το πολυτιμο εργο σου στο site.
Γεια σας και απο μενα, το site το βρηκα τυχαια και με ενδιαφεροντα θεματα να`στε καλα
Καλώς ήρθες συναγωνιστή Απάλευτε
...σε χρειαζόμαστε στην "πάλη", στην "διαπάλη" και στην "....κραιπάλη" ;)
"καλό βόλι" ...όπου και αν ρίχνεις
Για ποιον ερωτα μιλας;;;;;;;;; ακομα κλαιη το Ευακι.Καλημέρα συναγωνιστή Φαρκέλι.
Για ποιά διαπάλη και πάλη μιλάς; Ένα φορουμ είναι για τον πληρωμένο έρωτα!!!
Για ποιον ερωτα μιλας;;;;;;;;; ακομα κλαιη το Ευακι.
Το πουλησες το κοριτσι......... δολοφονε.
Καλημέρα συναγωνιστή Φαρκέλι.
Για ποιά διαπάλη και πάλη μιλάς; Ένα φορουμ είναι για τον πληρωμένο έρωτα!!!
Την πουλησε ο κουμπαρος μου ......... υπαρχουνε ντοκουμεντα επ αυτου....όχι συναγωνιστή Amjik, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Σε διαβεβαιώ ! :o :o :o
Κατάλαβες εσύ κάτι τέτοιο ? :o :o :o
Για ποιον ερωτα μιλας;;;;;;;;; ακομα κλαιη το Ευακι.
Το πουλησες το κοριτσι......... δολοφονε.
Την πουλησε ο κουμπαρος μου ......... υπαρχουνε ντοκουμεντα επ αυτου.
Συναγωνιστη farkeli ημαστε εδω και πωλη ωρα of topik.Δεν το πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο. :o :o :o
Είναι καλό παιδί ο συναγωνιστής Μαρούλιας (από ότι έχω καταλάβει) ;).
Βέβαια δεν έχω περιθώρια να σε αμφισβητήσω συναγωνιστή Amjik γιατί καταθέτεις ότι έχεις "ντοκουμέντα"
Συναγωνιστη farkeli ημαστε εδω και πωλη ωρα of topik.
Αστο το σηζηταμε αλλου...
Καλησπέρα και από μένα.
Γεια σας και απο μενα.
γιαννης,νεο μελος,απο επαρχια.
δυστυχως εμεις δεν τα εχουμε στα ποδια μας
ετσι αναγκαζομαστε (λογω γυναικας)..........να κλεινουμε επαγγελματικα ραντεβου στην αθηνα για να δοκιμαζουμε λιγο μελι.
παντως συγχαριτηρια για το site.
και στους δημιουργους και στους συμμετεχοντες.
Αν και ποτέ δεν είχα σχέση με "επαγγελματίες", διαβάζοντάς σας μου έχει ανάψει... η... περιέργεια.
Πρέπει να έχει ενδιαφέρον ο χώρος, λέω να τον εξερευνήσω
Καλημερα σε ολουσ
Γεια κι απο μενα.
Εμαθα το σαιτ απο περιοδικο, πριν λιγες μερες και μπηκα απο περιεργεια. Τελικα ειναι ωραια εδω ;)
Δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα, αλλα βρισκω πολλα πραγματα που με ενδιαφερουν και μου ειναι χρησιμα με διαφορους τροπους
Γεια σας και από μένα! Είμαι νέο μέλος, αν και απολαμβάνω εδώ και μερικούς μήνες τις επισκέψεις μου στο bourdela.com.
Γεια σας και απο μενα, το site το βρηκα τυχαια και με ενδιαφεροντα θεματα να`στε καλα
γεια σε ολους!!!