Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Χαιρετω ολους τους μπουρδελιαριδες!!!
Δεν φανταζομουν οτι θα υπυρχε ποτε τετοιο φορουμ.... σε μια τοσο πουρητανη Ελλαδιτσα..
Μπραβο ομως!Υπαρχει!
και απο τα λιγα που διαβασα..εχει πολλα κ ενδιαφεροντα 8εματακια....!!!! :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν φανταζομουν οτι θα υπυρχε ποτε τετοιο φορουμ.... σε μια τοσο πουρητανη Ελλαδιτσα..
Μπραβο ομως!Υπαρχει!
και απο τα λιγα που διαβασα..εχει πολλα κ ενδιαφεροντα 8εματακια....!!!! :sunglasses:
καλως τον !!!!

κατσε, ακομη δεν ειδες τιποτα..  :tooth:

Επισκέπτης
Μπραβο ομως!Υπαρχει!

Καλως ηρθες φιλε alexandros77 και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης... :tooth: :tooth:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Καλως ηρθες φιλε alexandros77 και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης... :tooth: :tooth:

καλως το ενα απο τα μελη υποδοχης...... :sunglasses:

τι εγινε ρε συ για τα θηλυκα μελη κατεληξες στο κειμενο καλωσορισματος.... :think: :think:

Επισκέπτης
Μπααα..
Ακομα δεν εχω καταλαβει τη ζητανε απο το σαιτ. :grin:
Μολις καταλαβω θα υπαρχει και το αναλογο  ''καλωσορισμα'' :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Μπααα..
Ακομα δεν εχω καταλαβει τη ζητανε απο το σαιτ. :grin:
Μολις καταλαβω θα υπαρχει και το αναλογο  ''καλωσορισμα'' :2funny: :2funny:

αντε κατεληξε γρηγορα γιατι επεσε πελατεια.....

γεμισαμε γυναικες,σε λιγο θα το κανουμε απο bourdela.com = womans .com

footlicker

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλησπερα κι απο μενα!!! χαιρομαι που ειμαι μελος της κοινοτητας!!! καλως σας βρηκα!!! :)

footlicker

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
baby, αργησα οντως, αλλα τουλαχιστον τρυπωσα!!!! οποτε τωρα ειμαστε μια χαρα!! ;)

Dima_real

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Νέο μέλος....γειααααααααα
Πιτσιρικάς γύριζα στα μπουρδέλα της Φυλής...πριν από καμιά δεκαριά χρόνια πήγα και σε studio...δεν πολυγούσταρα γενικά τον αγοραίο έρωτα μέχρι που έπεσα τυχαία στο και έχασα το φως μου με τα CT.
Μετά από μέρες περιήγησης στα φόρουμ του αποφάσισα να πάρω Julia την περασμένη εβδομάδα. Πρώτη φορά με CT και ήδη addicted...εάν ζούσα στην Αθήνα θα έπαιρνα ένα την εβδομάδα...τώρα απλά πρέπει να περιμένω πότε θα βρεθώ πάλι Αθήνα χωρίς τη γυναίκα μου  :(
Θεωρούμαι πλέον συναγωνιστής ???

Επισκέπτης
πολυ καλησπερα κι απο μενα!!! χαιρομαι που ειμαι μελος της κοινοτητας!!! καλως σας βρηκα!!! :)

Νέο μέλος....γειααααααααα
Πιτσιρικάς γύριζα στα μπουρδέλα της Φυλής...πριν από καμιά δεκαριά χρόνια πήγα και σε studio...δεν πολυγούσταρα γενικά τον αγοραίο έρωτα μέχρι που έπεσα τυχαία στο και έχασα το φως μου με τα CT.
Μετά από μέρες περιήγησης στα φόρουμ του αποφάσισα να πάρω Julia την περασμένη εβδομάδα. Πρώτη φορά με CT και ήδη addicted...εάν ζούσα στην Αθήνα θα έπαιρνα ένα την εβδομάδα...τώρα απλά πρέπει να περιμένω πότε θα βρεθώ πάλι Αθήνα χωρίς τη γυναίκα μου  :(
Θεωρούμαι πλέον συναγωνιστής ???

Καλως ηρθατε ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και καλα χιλιομετρα στους στιβους της ηδονης... :rockon: :rockon: :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλωσορίζω όλα τα Νέα Μέλη στο Forum :)

Παρακαλώ να διαβάσετε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τους Κανόνες Λειτουργίας...

και σε περίπτωση που τυχόν έχετε κάποια απορία ή πρόβλημα να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με όποιον Moderator είναι online!

boy1967

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και απο μενα.
γιαννης,νεο μελος,απο επαρχια.
δυστυχως εμεις δεν τα εχουμε στα ποδια μας  :2funny:
ετσι αναγκαζομαστε (λογω γυναικας)..........να κλεινουμε επαγγελματικα ραντεβου στην αθηνα για να δοκιμαζουμε λιγο μελι.
παντως συγχαριτηρια για το site.
και στους δημιουργους και στους συμμετεχοντες.

m0rgan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν και ποτέ δεν είχα σχέση με "επαγγελματίες", διαβάζοντάς σας μου έχει ανάψει...  η... περιέργεια.
Πρέπει να έχει ενδιαφέρον ο χώρος, λέω να τον εξερευνήσω:grin:

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια κι απο μενα.
Εμαθα το σαιτ απο περιοδικο, πριν λιγες μερες και μπηκα απο περιεργεια. Τελικα ειναι ωραια εδω ;)
Δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα, αλλα βρισκω πολλα πραγματα που με ενδιαφερουν και μου ειναι χρησιμα με διαφορους τροπους :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom