aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Και εγώ παντρεμένος τι σχέση έχει το όνομα στο μπου εκτός εάν είναι κάποιου η γυναίκα μελος και φοβάται μην αναγνωρίσει το όνομα
Και εγώ παντρεμένος τι σχέση έχει το όνομα στο μπου εκτός εάν είναι κάποιου η γυναίκα μελος και φοβάται μην αναγνωρίσει το όνομα
Εσύ?Να και κατι που μαθαμε και δεν το ξεραμε , ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ..
παντρεμενος ειναι...το γυναικακι ειχε προικα
φίλε είσαι μικρός. βρες γκόμενα/ες και ξαναέλα σε 20 χρόνια.Γειά σε όλους νέο αίμα εδω!26 Χρόνων και νέος στον χώρο του αγοραίου έρωτα..
Αγραμματος ξε-αγραμματος,εισαι αδερφος!Γηα σας ίμε ο αγράματως του σάι
Αγραμματος ξε-αγραμματος,εισαι αδερφος!
Γιατι οι πουτανες δεν ειναι για ολες τις ηλικίες?φίλε είσαι μικρός. βρες γκόμενα/ες και ξαναέλα σε 20 χρόνια.
σοβαρα το λέω
Θα είμαι τρυφερός φίλε μου μην ανησυχείς χαχαχαΓιατί εάν πάτε εσείς οι μικροί σε ηλικία και την ξεσκισετε στην πουτσα ....η....στο επόμενο ραντεβού με έναν από εμάς τους ποιο μεγάλους δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια της ....η....θα ανεβάσει την τιμή για εκδίκηση για τα άγρια γαμισα που τρώει...χαχαχα
ρε φίλε από όλους θα τα πάρουν, δεν είπα αυτό.Γιατι οι πουτανες δεν ειναι για ολες τις ηλικίες?
Εεε εμένα με φτιάχνει η πουτανα τι να σου πω τωρα..ρε φίλε από όλους θα τα πάρουν, δεν είπα αυτό.
είπα ότι στην ηλικία σου καλό είναι να μην ασχολείσαι.
τόσα κοριτσάκια ειναι εκεί έξω
όλους τους φτιάχνει μια ωραία γυναίκα, τι σχέση έχει?Εεε εμένα με φτιάχνει η πουτανα τι να σου πω τωρα..