Αξιοτιμοι μελλοντικοι συναδελφοι.Καλησπερα σας.Ειμαι καποιος.Οπως ολοι μας.Και αυτη ειναι η ιστορια μου.
Στην ζωη μου, λιγες κοπελες περασαν απο τα χερια μου.Και ακομα πιο λιγες, περασαν τα χερια τους πανω μου.Ομως καμια...δεν καταφερε να παρει την παρθενια μου.Δεν με ενδιεφεραν και πολυ.Πιο πολυ με ενδιεφεραν αλλα πραγματα...η φυσικη,...τα μαθηματικα...τα μυστηρια του συμπαντος...το γιατι πληρωνουμε 0,10$ για ενα πλαστικο ποτηρι λες και ειναι δικο μας προβλημα που η εταιρια δεν αλλαξε σε χαρτινα....Τα παντα εκτος απο το σεξ.Το συμπερασμα?Μια χαμενη ψυχη, 20κατι χρονων που εχει να δει μουνι πολλα χρονια....Ειμαι ο 505.Και αυτη ειναι η αρχη.Η αρχη της ιστοριας μου, απο εναν απειρο καρεκλα, σε ενα αστερι της βιομηχανιας του ερωτα.Ο συντομος στοχος?Να γαμησω επιτελους.Ο μελλοντικος στοχος?Να ξεπερασω τις φοβιες μου.
Αυτο το post, ειναι για εμενα.Ειναι για να μου δωσει θαρρος να κυνηγησω αυτο που θελω και να μην κανω πισω.Οι κριτικες μου θα ειναι η ιστορια μου.Απο τη πρωτη φορα, μεχρι και την στιγμη που θα γαμαω 4 λατινες σε ενα 5αστερο ξεναδοχειο υπο την επηρεια αμφισβητισημων ουσιων και τελος μεχρι την στιγμη που θα βρω καποια να ευτιχησουμε μαζι οπου και εκει θα τελειωσει το ταξιδι μου...κυριοι, σας ευχαριστω που με ακουσατε.Ειμαι ο 505.