Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 667 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    906

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους νεο μελος αλλα γνωριζω τον χωρο του πληρωμενου ερωτα ελπιζω να μπορεσω να συνεισφερω και εγω οσο μπορω στο σαιτ αλλα και να μαθω  :hi:

misow

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και απο μενα! Καλως σας βρηκα!

Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους ! Ειμαι ο Νικος απο Θεσσαλονικη 34 ετων Παππας στο επαγγελμα
αλλα μου αρεσει εκτος Ελλαδος να κανω κρεπαλες. Εντος Ελλαδος πρεπει να ειμαι κοσμιος και σοβαρος.
Δυστυχως δεν εχω φιλους αλανια που να μπορω να ομιλω μαζι τους ελευθερα για τα παντα κι ελπιζω να τους βρω εδω.
Καλως σας βρηκα !

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αλλα μου αρεσει εκτος Ελλαδος να κανω κρεπαλες. Εντος Ελλαδος πρεπει να ειμαι κοσμιος και σοβαρος.
Δυστυχως δεν εχω φιλους αλανια που να μπορω να ομιλω μαζι τους ελευθερα για τα παντα κι ελπιζω να τους βρω εδω.
Καλως σας βρηκα !

Ημαρτον :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλως σας βρηκα !
Ελα ρε τύπε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Καλως σας βρηκα !

Γαμας κανα μουνι τυπε  :think: :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλως σας βρηκα !

Καλώς τον, αν είσαι 1,95 τι νούμερο παπούτσι φοράς και πόσο την έχεις;
Ενδιαφέρομαι. Καλώς ήρθες. Με το καλό να μας/μου μπεις...

υγ. αν δεν είχαν κλείσει και οι εκκλησίες ο φίλος μας δεν θα είχε ανακαλύψει ποτέ το bourdela... να βλέπουμε και τα θετικά της υπόθεσης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειπαμε τύπε, εντος Ελλαδος ειναι κοσμιος

Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ειστε καταπληκτικοι αδερφια μου (μου αρεσει αυτο το humor το οποιο δεν υπαρχει στον κυκλο μου) !
Σας ευχαριστω θερμως για το ωραιο αυτο καλωσορισμα ! Φιλε Podolagnos_1985 εχω shoe size 45 και πιστευω οτι ειναι μικρο για το υψος μου.
Συνηθως το 45 το εχουν ατομα απο 1.83m εως 1.87m - 1.88m (επαιζα παλια basketball και ενθυμουμαι τις μοιρασιες απο τους sponsors στα αποδυτηρια).
Οσοι συμπαικτες ηταν 1.90m -1.95m συνηθως φορουσαν 46-47. Τωρα οσο αφορα το μοριο μου ομολογω πως το ειχα μετρησει σε ηλικια 18 ετων πρωτου μπω στην ιερατικη σχολη. Ηταν 16.5 cm και στα ματια μου φανταζε μικρο τοτε.... Αργοτερα καταλαβα οτι ειμαι στον μεσο ορο (ισως και ελαφρως πιο πανω) και το γεγονος οτι ειναι πολυ χοντρο το καθιστουσε στα ματια μου "μικρο" (γι'αυτο και μπηκα στην διαδικασια να το μετρησω. Οι φιλοι δε τοτε στα μεταλυκειακα χρονια οταν ελεγαν για τα δικα τους σε διαφορες κοκορο-συζητησεις γελουσαν μαζι μου διοτι εκεινοι ειχαν ολοι απο 18cm και πανω. Κερδισα ομως τον απολυτο σεβασμο τους οταν καλουσαμε call girls στα σπιτια τους σε parties με πολυ whiskey (ποτε στο δικο μου ομως) οταν διαπιστωσαν οτι ενω εκεινοι τελειωναν σε 7-8 - 10 η' το πολυ 15 λεπτακια με την κοπελα εγω ηθελα το λιγοτερο 45-50 λεπτα ! Τον εχασα ομως τον σεβασμο τους αργοτερα με την επιλογη μου να εισελθω στην ιερατικη σχολη και κατοπιν να απομακρυνθω απο τις ακολασιες τις οποιες εκεινοι συνεχισαν και συνεχιζουν ακομα και σημερα. Εγω υποτιθεται οτι ειμαι αμολυντος εν Ελλαδι ωπου δεν θα θελα ποτε καποιο ματι να με δει καπου να κανω κατι που δεν αρμοζει στην ιδιοτητα μου. Στο εξωτερικο ομως μεταμορφωνομαι σε ενα φυσιολογικο ατομο το οποιο απλα θελει να βουτηχθει μεσα στην λαγνεια, Την αμαρτια, Την ηδονη, Τα οργια και τις ακολασιες. Απο την στιγμη ομως που παταω το ποδι μου στην πατριδα εξαγνιζομαι λαμβανοντας την θεια λειτουργια, προσευχοντας για αφεση αμαρτιων και καιγοντας λιβανια στον χωρο μου οποτε εχω επιτυχει δυο σκοπους. Εχω ξελαμπικαρει απο την αγαμια με ασφαλεια και παραλληλα εχω γυρισει πισω δριμυτερος για να συμβαλω στον εργον του Θεου με ακομα μεγαλυτερο ζηλο. Να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε !

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.454
Πόντοι
1.346
Παππας στο επαγγελμα  
Kι εγώ από πρώην αγρότης, αυτοκτόνησα και μετά έγινα ΔεσπρώXXXτης Μεσσηνίας και περιχώρων.
Πρόσεξε μην σε αφορίσω τέκνο μου γιατί ασχολείσαι αμαρτωλά με τη ντούντα σου :S :S :S

Πρόσεξε και τις διαδικτυακές σου εδώ παρέες :S :S :S ο Άγιος Πρεβέζης ήταν τουλάχιστον ευθύτατος σαν κυπαρίσσι της Κυπαρισσίας...

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280
Καλησπέρα και από μένα,

Χρήστος από Θεσσαλονίκη, είδα το post από το Πουλί και ομολογουμενως γέλασα πολύ σχετικα με το πόσοι registered και non registered κάνουν browse το forum και είπα να γραφτώ και να σταματήσω το lurking.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
πλάκα έχεις παπά. από στατς καλός ακούγεσαι, άνετα σου κάθομαι.
καλως ήρθες στου bou.

ALPHA MALE

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Διάλεξα μάλλον λάθος εποχή να γίνω μέλος.

Αλλά διαβάζω σαν επισκέπτης πολλά χρόνια.

Οσο μπορώ θα συμμετέχω πλέον με πληροφορίες και εγώ.

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Γεια και χαρά σε όλους  :hi:
Είμαι ο Αντωνης και μου σύστησε το forum ένας φίλος.
Παρακολουθώ από έξω και τωρα ειπα να γραφτώ κι εγώ  :idiot:
Λάθος εποχή;;;

Passionfruits

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Like
489
Πόντοι
20
Καλησπέρα, οποίος ενδιαφέρεται να πάρει μάτι πολύ σέξι ζευγάρι ηλικιας 28γ&33α, από καμερα ή από κοντά (Αθήνα) με το αντίστοιχο δωρακι ας στείλει μήνυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom