Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 668 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    907

tj790

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Τις καλησπέρες μου στο εγχειρίδιο του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα.
Πρωτάρης εδώ......., όχι στα υπόλοιπα......

Jimaris2019gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2019
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
280
καλημερα σας
Νέο μέλος, σας παρακολουθώ χρόνια.
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

Sitil

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, νέο μέλος εδώ. Επιτέλους έγινα μέλος στο πιο χοτ σάιτ! Να'στε όλοι καλά

Heironeous

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους, καινουριος αλλα σας παρακολουθω τα γεγονοτα απο παλια.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
γειά και από εμένα. Είμαι κοπέλλα 30 ετών και ελπίζω με τα ποστ μου να ρίξω φως σε κάποιες από τις αιώνιες απορίες των ανδρών μελών εδώ μέσα.

kinglucas75

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα
τι κανετε? νεο μελος σαν εγγραφη, αλλα παρακολουθω χρονια.
εχω δωσει πολυ χρημα στο σπορ.
εχω παρει πολλεσ απο "μασαζ" σπιτι να δουμε τι λενε--- ανταλλαγη δεκτη να κανουμε δουλιτσα σωστη

coz1932

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά. Καινούριο λογαριασμός αλλά παρακολουθώ χρόνια το site. Καλές συζητήσεις εύχομαι.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Γεια και χαρα σε όλα τα μέλη. Ακολουθώ και διαβάζω χρόνια το σάϊτ αν και καινούριος λογαριασμός.

vagevag20

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
672
Πόντοι
81
Γειά χαρά!μπαίνω 3 χρόνια στο σαιτ αλλά πρόσφατα έκανα λογαριασμό. καλή χρονιά να έχουμε!

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
γειά και από εμένα. Είμαι κοπέλλα 30 ετών και ελπίζω με τα ποστ μου να ρίξω φως σε κάποιες από τις αιώνιες απορίες των ανδρών μελών εδώ μέσα.
Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από γυναικείο προφίλ και πες την αλήθεια, ότι είσαι ένας μαντάχαλος μουστακαλής ή κανένας πουστράκος. Σε περίπτωση που μια στο εκατομμύριο λες αλήθεια για τον εαυτό σου, τότε δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ μέσα. Το μαγαζί είναι αντρικό.

Τώρα για χαρά μάγκες και συναγωνιστές του αγοραίου έρωτος και από μένα. Εδώ και τρεις μήνες έχω λογαριασμό, αλλά έχω συμβάλλει κι εγώ στην οικονομική ανάπτυξη των μαγαζιών και των εργατριών του αγοραίου έρωτος.

kinglucas75

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα..νεος εδω αλλα χρονια παιρνω το ματι μου στο φορουμ

τα ιδια...και τωρα ειπα να μιλησω μην δινεται αδικα λεφτα για τα μασαζ- εαν γαμισεις θα δωσεις πολλα και θα ειναι ΦΟΛΛΑ!

Xaxanoulhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα. Νέος εδώ, σε όλα, είπα να γραφτώ στο φορουμ για να γίνει επιτέλους η αρχή...
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες ευτυχώς εδώ πέρα.

boobsholic

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
39
Πόντοι
0
Νεο μελος,δεν το κατέχω και πολυ με την τεχνολογία αλλά θα το παλεψω οσο μπορώ.Ευχομε να παιρναμε ολοι καλα

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Καλημέρα.. Είμαι νέος χρήστης με πάνω από δέκα μηνύματα .. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ανοίξω ένα νέο θέμα συζήτησης.Έχω κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθώ - και συγκεκριμένα πως να «βγάλεις» μια πουτάνα γκόμενα με τεχνικές ας πουμε PUA, η έστω  πως να γαμήσεις με πολύ μικρότερο κόστος. Η ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και εάν τις διαβάσετε θα καταλάβετε το εννοώ (και όχι δεν είμαι φιδέμπορας...)Ευχαριστώ.

Sweetandbitter

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους! Είμαι ένας νέος τύπος και θα είμαι στην Αθήνα για τα επόμενα 2 χρόνια περίπου 1 εβδομάδα ανά μήνα για να εργαστώ σε ένα διεθνές έργο. Έτσι, είναι καιρός να προετοιμαστούν για τα βράδια και τις νύχτες στην Αθήνα. Ελπίζω η μετάφραση να είναι εντάξει για να διαβαστεί. Οι ικανότητές μου στην ελληνική γλώσσα αυξάνονται αργά και ελπίζω ότι θα προοδεύσουμε όταν θα είμαι επιτόπου. Δούλευα ήδη στην Ελλάδα για δύο χρόνια, αλλά αυτό ήταν πολλά χρόνια πριν και κυρίως τουριστική επαφή.
Μου αρέσουν τα πιο "χωρίς όρια κορίτσια" χωρίς καμία στάση οδηγού τιμής. Νομίζω ότι όλοι μας αρέσουν αυτά τα κορίτσια. Έτσι, διαβάζω τις κριτικές σας και να είστε βέβαιοι ότι θα τεκμηριώσετε τις ημερομηνίες μου λεπτομερώς:-)
Οι καλύτεροι χαιρετισμούς, Άντι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom