You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 511K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
poutanofreak
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλη την πορνοπαρέα.
Είμαι πορνόγερος ετών 49 με πολλά χρονια προϋπηρεσία .Αν και ειμαι σχεδον καθε μερα στο site χρόνια τώρα για ενημέρωση, τώρα αξιώθηκα να γραφτώ. Η παρεα εδω μέσα τα σπάει οποτε δεν θα μπορούσα να λείψω.!!!!
Είμαι πορνόγερος ετών 49 με πολλά χρονια προϋπηρεσία .Αν και ειμαι σχεδον καθε μερα στο site χρόνια τώρα για ενημέρωση, τώρα αξιώθηκα να γραφτώ. Η παρεα εδω μέσα τα σπάει οποτε δεν θα μπορούσα να λείψω.!!!!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Όποτε επισκέπτομαι οίκο ανοχής και αποφασίσω να περάσω στο δωμάτιο για συνεύρεση μετά της ιεροδούλου καταβάλλοντας το αντίτιμο, βγάζω τα ρούχα μου προσεκτικά, και τα εναποθέτω στην καρέκλα ή τον καλόγερο με προσοχή, για να μην τσαλακωθούν.
Προσέχω επίσης και πως θα τα τοποθετήσω για να μην πέσουν πράγματα από τις τσέπες, ή να μην πέσουν τα ίδια τα ρούχα στο πάτωμα, το οποίο δεν φημίζεται για την καθαρότητα του.
Αφού αποχωρήσει η ιερόδουλος από το δωμάτιο ξαναντύνομαι, χαιρετώ την υπηρεσία και αποχωρώ.
Εγώ είμαι το Ποτάμι.
Προσέχω επίσης και πως θα τα τοποθετήσω για να μην πέσουν πράγματα από τις τσέπες, ή να μην πέσουν τα ίδια τα ρούχα στο πάτωμα, το οποίο δεν φημίζεται για την καθαρότητα του.
Αφού αποχωρήσει η ιερόδουλος από το δωμάτιο ξαναντύνομαι, χαιρετώ την υπηρεσία και αποχωρώ.
Εγώ είμαι το Ποτάμι.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Απόδειξη δεν ζητάς;Όποτε επισκέπτομαι οίκο ανοχής και αποφασίσω να περάσω στο δωμάτιο για συνεύρεση μετά της ιεροδούλου καταβάλλοντας το αντίτιμο, βγάζω τα ρούχα μου προσεκτικά, και τα εναποθέτω στην καρέκλα ή τον καλόγερο με προσοχή, για να μην τσαλακωθούν.
Εγώ είμαι το Ποτάμι.
poutanofreak
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντισηπτικά μαντηλάκια είναι πάντα μέσα στη μπανάνα μου οπως επισης και ενα ισχυρό στοματικό διάλυμαΌποτε επισκέπτομαι οίκο ανοχής και αποφασίσω να περάσω στο δωμάτιο για συνεύρεση μετά της ιεροδούλου καταβάλλοντας το αντίτιμο, βγάζω τα ρούχα μου προσεκτικά, και τα εναποθέτω στην καρέκλα ή τον καλόγερο με προσοχή, για να μην τσαλακωθούν.
Εγώ είμαι το Ποτάμι.
lila crossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα στην παρέα.
Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει
πως μπορώ να βάλω Φώτο στην υπογραφή του προφίλ μου
ή να μου παραθέσει το θέμα αν έχει ανοίξει κάπου και δε μπορώ να το βρω.
ευχαριστώ
Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει
πως μπορώ να βάλω Φώτο στην υπογραφή του προφίλ μου
ή να μου παραθέσει το θέμα αν έχει ανοίξει κάπου και δε μπορώ να το βρω.
ευχαριστώ
vuzoroufixtras
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στη παρεα.με λενε Πετρο και είμαι 26χ !!!αν και αρκετα χρονια επισκεπτης στο φορουμ επιτελους αποφασισα να φτιαξω προφιλ.ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που με τις ενημερώσεις τους τοσα χρονια μας βοηθουν να καλα και να μη κλαιμε τα λεφτα μας.
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Γεια σου και σένα Πέτρο
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πολλα ρωταςΠώς γινεται στο πανω μερος της οθονης να γραφει οτι ειναι συνδεδεμενα 92 μελη, και στο κατω μερος να υπαρχουν πανω απο 220 προφιλ σε συνδεση?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
γεια σου γιωργο
Γειάαααα....
karaflokondoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα στη παρεα.με λενε Πετρο και είμαι 26χ !!!αν και αρκετα χρονια επισκεπτης στο φορουμ επιτελους αποφασισα να φτιαξω προφιλ.ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που με τις ενημερώσεις τους τοσα χρονια μας βοηθουν να καλα και να μη κλαιμε τα λεφτα μας.
az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα στα μελη του φορουμ
fffikinho41989
Μέλος
- Εγγρ.