_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Jerk τις προαλλες ο glου για να καταλαβεις τι γινεται σκοτωσε ενα απο τα παιδια που γεννησε, τον αλεξ. Τρωει τα ιδια του τα παιδια
ο βατραχος ειναι φιλος του σλαβιανκα αυτη την περιοδο ;)
θες να γινεις μπολντοτυπος;ξερεις να χορευεις;δε γαμαω πουστηδες.καλα να με γαμησουν δε το συζηταμε το πολυ πολυ να πεσουν φαπες
οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε τυπε....γαμαμε....και πλακωνουμε στις μαπες και τους πιρφορους, τους τραβελοφιλους και τους δροσερους μοντ ;)δε γαμαω πουστηδες.καλα να με γαμησουν δε το συζηταμε το πολυ πολυ να πεσουν φαπες
ο κρονος ειναι τυπε?Jerk τις προαλλες ο glου για να καταλαβεις τι γινεται σκοτωσε ενα απο τα παιδια που γεννησε, τον αλεξ. Τρωει τα ιδια του τα παιδια
Μετα λύπης μου. >τυπε ο αλεξ εσπασε το εμαθες? :-
Μαζί τα τρώνε?ο βατραχος ειναι φιλος του σλαβιανκα αυτη την περιοδο ;)
τυπε ο νωντισμος στηριζει χαστουρα για αντμιν?οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε τυπε....γαμαμε....και πλακωνουμε στις μαπες και τους πιρφορους, τους τραβελοφιλους και τους δροσερους μοντ ;)
σου γυαλισε ο νεος;θες να τον μοιραστεις μαζι με την αλιντισα την ψωλοαρπαρχτρα;οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε τυπε....γαμαμε....και πλακωνουμε στις μαπες και τους πιρφορους, τους τραβελοφιλους και τους δροσερους μοντ ;)
Καλά δεν έλεγες οτι ο νωντισμός πέθανε και τον έχεις χεσμένο και κάτι τέτοια τις προάλλες?οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε τυπε....γαμαμε....και πλακωνουμε στις μαπες και τους πιρφορους, τους τραβελοφιλους και τους δροσερους μοντ ;)
εννοειται τυπε, και αμεσο μπαναρισμα σε ολους τους τραβελοφιλους πιρφοραγαπουληδες και στα σπασμενα νικς ;)τυπε ο νωντισμος στηριζει χαστουρα για αντμιν?
ειχε νωντοφανειαΚαλά δεν έλεγες οτι ο νωντισμός πέθανε και τον έχεις χεσμένο και κάτι τέτοια τις προάλλες?
παλιες προαλλες ;) ειδα το νωντα στον υπνο μου και μου εδωσε τις 9 εντολες για τον νεονωντισμοΚαλά δεν έλεγες οτι ο νωντισμός πέθανε και τον έχεις χεσμένο και κάτι τέτοια τις προάλλες?
Σου κάνουμε μια περίληψη του σαιτ.απ οτι καταλαβαινω εχετε ορεξη να με δουλεψετε ολοι μαζι πουστηδες και μη αλλα εγω δεν εχω τετοια διαθεση.οποτε ας το σταματησουμε εδω
πουστης εδω μεσα ειναι μονο ο γλ που πηγε στο φυλης 104 και τον καταγαμησε το κελλακυ με στραπον και φιστινγκ και μετα ηρθε εδω και εγραψε στην κριτικη του οτι ηταν ενα ονειρο του που εγινε πραγματικοτητα ;)απ οτι καταλαβαινω εχετε ορεξη να με δουλεψετε ολοι μαζι πουστηδες και μη αλλα εγω δεν εχω τετοια διαθεση.οποτε ας το σταματησουμε εδω
παλιες προαλλες ;) ειδα το νωντα στον υπνο μου και μου εδωσε τις 9 εντολες για τον νεονωντισμο
τυπε πως το βλεπεις το σαιτ μας ;καλο;θα μεινεις;απ οτι καταλαβαινω εχετε ορεξη να με δουλεψετε ολοι μαζι πουστηδες και μη αλλα εγω δεν εχω τετοια διαθεση.οποτε ας το σταματησουμε εδω
Έκανες τέτοιο πράγμα; :oπαλιες προαλλες ;)
καλα και κανει σε μενα τον αντρα;πουστης εδω μεσα ειναι μονο ο γλ που πηγε στο φυλης 104 και τον καταγαμησε το κελλακυ με στραπον και φιστινγκ και μετα ηρθε εδω και εγραψε στην κριτικη του οτι ηταν ενα ονειρο του που εγινε πραγματικοτητα ;)
Μοιρασε τον Θειο Λογο τυπεπαλιες προαλλες ;) ειδα το νωντα στον υπνο μου και μου εδωσε τις 9 εντολες για τον νεονωντισμο