apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον απαξιωνεις δηλαδη τυπε?αδιαφορω..
τον απαξιωνεις δηλαδη τυπε?αδιαφορω..
προσπαθεις κ συ να μπριζωσεις ε; χαχατον απαξιωνεις δηλαδη τυπε?
ειναι ολοι κωλοπαιδα μαν τους εχω γεννησειπως και τετοια σιγουρια;;
τυπε εισαι γεννημενος νωντοτυπος, ελα μαζι μας να κατακτησουμε τον κοσμοπροσπαθεις κ συ να μπριζωσεις ε; χαχα
οχι.απλα αδιαφορω..
Γι'αυτο είσαι ξεχειλωμένος?ειναι ολοι κωλοπαιδα μαν τους εχω γεννησει
δε σε καταλαβαινω δυστυχως..τυπε εισαι γεννημενος νωντοτυπος, ελα μαζι μας να κατακτησουμε τον κοσμο
προσπαθεις κ συ να μπριζωσεις ε; χαχα
οχι.απλα αδιαφορω..
τυπε εισαι γεννημενος νωντοτυπος, ελα μαζι μας να κατακτησουμε τον κοσμο
τυπε μην μας πεις οτι δεν ξερεις τον νωντα?δε σε καταλαβαινω δυστυχως..
Εδώ δεν μπορείτε ένα βάτραχο να καταρίψετε καημένοι μου.τυπε εισαι γεννημενος νωντοτυπος, ελα μαζι μας να κατακτησουμε τον κοσμο
μαν θυμασαι που ο πηγασιος ειχε ιδιο αβαταρ με σενα και ειχε μπερδευτει η μαριαννα 2004 και του στελνε φιλακια;Γι'αυτο είσαι ξεχειλωμένος?
μαν θυμασαι που ο πηγασιος ειχε ιδιο αβαταρ με σενα και ειχε μπερδευτει η μαριαννα 2004 και του στελνε φιλακια;
αληθεια η μαριαννα 2004 σου χε κανει και φιστινγκ τοτε;
ποιον νωντα; αυτον που λεμε: τον πουλο νωντα;;τυπε μην μας πεις οτι δεν ξερεις τον νωντα?
τυπε ο αλεξ εσπασε το εμαθες? :-Εδώ δεν μπορείτε ένα βάτραχο να καταρίψετε καημένοι μου.
θελει να σε κανει μελος μιας γκει κοινοτητας,καλη φαση ειναι απλα θα σε πηδανε μια φορα την βδομαδαδε σε καταλαβαινω δυστυχως..
μαν θυμασαι που ο πηγασιος ειχε ιδιο αβαταρ με σενα και ειχε μπερδευτει η μαριαννα 2004 και του στελνε φιλακια;
αληθεια η μαριαννα 2004 σου χε κανει και φιστινγκ τοτε;
ο βατραχος ειναι φιλος του σλαβιανκα αυτη την περιοδο ;)Εδώ δεν μπορείτε ένα βάτραχο να καταρίψετε καημένοι μου.
επ τυπε, σεβασμος στα θεια ;)ποιον νωντα; αυτον που λεμε: τον πουλο νωντα;;
δε γαμαω πουστηδες.καλα να με γαμησουν δε το συζηταμε το πολυ πολυ να πεσουν φαπεςθελει να σε κανει μελος μιας γκει κοινοτητας,καλη φαση ειναι απλα θα σε πηδανε μια φορα την βδομαδα