alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αργειτε χαρακτηριστικά τύποι...Τι λες τωρα ρε παιδι μου,πεσαμε σε φλεβα χρυσου
Αργειτε χαρακτηριστικά τύποι...Τι λες τωρα ρε παιδι μου,πεσαμε σε φλεβα χρυσου
;)Ναι αλλά ξέρεις ποιανού το πμ θα πιασει τοπο
Αναδρομικά, λοιπόν, γειά σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!
αντρας ειναι μαν χανεις χρονοΓεια σου wilde rose
Γεια σου wilde rose
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!αντρας ειναι μαν χανεις χρονο
αμα δεν εισαι αντρας στειλε μου με πμ μια φωτογραφια σου γυμνη κατα προτιμησηΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!
Μήπως να στήσω και ????αμα δεν εισαι αντρας στειλε μου με πμ μια φωτογραφια σου γυμνη κατα προτιμηση
αμα θες εμενα με βολευει εχω κατι καυλεςΜήπως να στήσω και ????
Ε τοτε......θα μπορειs να μου μιλαs στον ενικοΩραία είμαι μουνάρα, έξυπνη, μορφωμένη, απελευθερωμένη κλπ Τι παραπάνω παίρνω για προίκα???
Γι' αυτο τη θες τη φωτο???αμα θες εμενα με βολευει εχω κατι καυλες
στειλε εσυ και θα την βγαλω φωτοτυπιες εγχρωμες να παιζω καθε μερα και μια μαλακια και να τις χυνω σαν τον χαραλαμπη.....να φαινεται οπωσδηποτε βυζι κωλος και μουνοχειλα ανοιχταΓι' αυτο τη θες τη φωτο???
Ε τότε να σου στείλω πολλές μη βαρεθείς κάθε μέρα τα ίδια!!!στειλε εσυ και θα την βγαλω φωτοτυπιες εγχρωμες να παιζω καθε μερα και μια μαλακια και να τις χυνω σαν τον χαραλαμπη.....να φαινεται οπωσδηποτε βυζι κωλος και μουνοχειλα ανοιχτα
τον χαραλαμπη τον θυμασαι;που εχυνε τις διασημες;Ε τότε να σου στείλω πολλές μη βαρεθείς κάθε μέρα τα ίδια!!!
οχι αυτός δε μου λέει κάτιτον χαραλαμπη τον θυμασαι;που εχυνε τις διασημες;
ηταν ωραιος τυπος αλλα τον απειλησανε με την ζωη του και φοβηθηκε το παιδακιοχι αυτός δε μου λέει κάτι
θες να μου πεις κάτι που δεν πιάνω???ηταν ωραιος τυπος αλλα τον απειλησανε με την ζωη του και φοβηθηκε το παιδακι
θες να μου πεις κάτι που δεν πιάνω???
Άντε...εγω μέχρι τώρα γτ κατάλαβα ότι συμβαίνει το ανάποδο???
οχι....στειλε την φωτο που λεγαμε
ετσι κανουν τα νεα μελη ειναι νομος
αντρας ειναι μαν χανεις χρονο