wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τι άλλο να ζητήσω?? Μέχρι στιγμής εχω σεξ, ομαδικό σεξ, προίκα και γαμπρό!!! Μαλλόν εδω θα κλεισω ως γυναίκα.αμ τι;η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν
Τι άλλο να ζητήσω?? Μέχρι στιγμής εχω σεξ, ομαδικό σεξ, προίκα και γαμπρό!!! Μαλλόν εδω θα κλεισω ως γυναίκα.αμ τι;η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν
Γιατί θα με δεις???Κλωνος δεν πειράζει να είσαι μπαλοτσι να μην είσαι
Τι άλλο να ζητήσω?? Μέχρι στιγμής εχω σεξ, ομαδικό σεξ, προίκα και γαμπρό!!! Μαλλόν εδω θα κλεισω ως γυναίκα.
Έχει και άλλα ωραία εδώ??? Ενημερωτικά πάντααν σου στειλει ενας λακης33 ... διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.. ειναι αρρωστος και επικινδυνος
Όχι αλλα εσυ μην πτοεισαι πες μας οτι είσαι μουναρα εμείς τα πιστεύουμε όλαΓιατί θα με δεις???
Ωραία είμαι μουνάρα, έξυπνη, μορφωμένη, απελευθερωμένη κλπ Τι παραπάνω παίρνω για προίκα???Όχι αλλα εσυ μην πτοεισαι πες μας οτι είσαι μουναρα εμείς τα πιστεύουμε όλα
Ωραία είμαι μουνάρα, έξυπνη, μορφωμένη, απελευθερωμένη κλπ Τι παραπάνω παίρνω για προίκα???
Έτσι την κόβω την υπόθεση, οπότε θα δείξει το πόσο καλή ιδέα ήταν το καλωσόρισμαΚαμία 300 pm όρεξη να χεις να σαλιαριζεις
παρε άλμπουμ θα το χρειαστείς ;)Έτσι την κόβω την υπόθεση, οπότε θα δείξει το πόσο καλή ιδέα ήταν το καλωσόρισμα
οκ το πιασα!!!παρε άλμπουμ θα το χρειαστείς ;)
Ωραία είμαι μουνάρα, έξυπνη, μορφωμένη, απελευθερωμένη κλπ Τι παραπάνω παίρνω για προίκα???
απολύτως τίποτα όμωςκαι τι θα μου κοστισεις?
Ολα αυτα σε μια γυναικα?
Ναι αλλά ξέρεις ποιανού το πμ θα πιασει τοποΚαμία 300 pm όρεξη να χεις να σαλιαριζεις