life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Α ενταξει τοτενεsΌχι, απλώς διαβάζω...
Α ενταξει τοτενεsΌχι, απλώς διαβάζω...
Σου έχει τύχει να γαμάς και η γάτα της να σασ κοιτάει ατάραχη απ την άκρη του κρεβατιού?
Σου έχει τύχει να γαμάς και η γάτα της να σασ κοιτάει ατάραχη απ την άκρη του κρεβατιού?
Γκομενα που εχει γατα δεν γαμας τυπε , ειναι νομος
επακριβως
Κάποτε, ένας ένας της προστασίας της φύσης και έκανε ένα περίπατο στο δάσος...Καλη η γατα για να σκουπιζεις πανω της τα φλοκια ....
Eimai o Kourdisto Feretro kai irtha edw giati to epipedo einai pshlo.
Κασκαντερ εισαι μπρο
μαζι με πουστικη κιθαρα κανεις συναυλια θανατου
2 ειχε,μάτι έπαιρναν οι πουτάνες.επακριβως
γιατι ρε θα με ματιασει?
Μπορει
καλοριζικος τυπεΓεια σας, παίδες, χαιρετίζω το πιο χαβαλετζίδικο site της Ελλάδας! Κι εγώ για τον χαβαλέ γράφτηκα, αφού με τα μπουρδέλα (και γενικά με το πληρωμένο sex) δεν έχω πια πολλά πάρε-δώσε λόγω αφραγκίας Εδώ καλά-καλά για καφέ και τσιγάρα δεν έχω λεφτά, τα μπουρδέλα με μάραναν... Πάλι καλά που έχω μια γκόμενα και πηδάω, δηλαδή τι γκόμενα, ψιλομπάζο είναι , αλλά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... Κι όπως λέει κι ένας παιδικός μου φίλος, "δε βαριέσαι, μουνί να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι".
Τέλος πάντων, όπως είπα πριν, παρακολουθώ το site πιο πολύ για πλάκα και για τo χιούμορ σας. Να είστε όλοι καλά!
Καλοριζικοs αν και.............μαs ηρθεs σε δυσκολη στιγμημολις εγινα μελος
καλως σας βρηκα
ειμαι ρωσοφιλος μαρεοσυνε οι ρωσιδουλες και οι ουκρανες
αλλα και οι τσεχες και πολωνες
γενικα ολο το σλαβικο μπλογκ
παλιος λοκατζης
ζητω το εθνος!!!!!!!!!!
ζητω οι ρωσιδουλες!!!!!!!!
βγαλτην στην βιζιτα ξερεις ποσοι απο εδω θα παρουνε οπως και ναναι η γκομενα?Γεια σας, παίδες, χαιρετίζω το πιο χαβαλετζίδικο site της Ελλάδας! Κι εγώ για τον χαβαλέ γράφτηκα, αφού με τα μπουρδέλα (και γενικά με το πληρωμένο sex) δεν έχω πια πολλά πάρε-δώσε λόγω αφραγκίας Εδώ καλά-καλά για καφέ και τσιγάρα δεν έχω λεφτά, τα μπουρδέλα με μάραναν... Πάλι καλά που έχω μια γκόμενα και πηδάω, δηλαδή τι γκόμενα, ψιλομπάζο είναι , αλλά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... Κι όπως λέει κι ένας παιδικός μου φίλος, "δε βαριέσαι, μουνί να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι".
Τέλος πάντων, όπως είπα πριν, παρακολουθώ το site πιο πολύ για πλάκα και για τo χιούμορ σας. Να είστε όλοι καλά!
Καλωs ηρθεs καλωs ηρθεsΚαλησπέρα Καλησπέρα.