Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι, απλώς διαβάζω...  :grin:
images
images

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σου έχει τύχει να γαμάς και η γάτα της να σασ κοιτάει ατάραχη απ την άκρη του κρεβατιού?  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Σου έχει τύχει να γαμάς και η γάτα της να σασ κοιτάει ατάραχη απ την άκρη του κρεβατιού?  :zfuck:

Καλη η γατα για να σκουπιζεις πανω της τα φλοκια ....

Γκομενα που εχει γατα δεν γαμας τυπε , ειναι νομος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλη η γατα για να σκουπιζεις πανω της τα φλοκια ....
Κάποτε, ένας ένας της προστασίας της φύσης και έκανε ένα περίπατο στο δάσος...
Προχωρά λίγο και βλέπει κάτω ένα παπάκι να βρωμάει και να χει κάτι λίγδες πάνω του.
- "Α το καημένο" λέει. Ύστερα, το παίρνει και το σκουπίζει.
Προχωράει λίγο ακόμα και βλέπει κι άλλο παπάκι. Το παίρνει κι αυτό, το καθαρίζει και το αφήνει κάτω.
Αυτό συνεχίζεται για αρκετούτσικη ώρα...
Μετά από λίγο βλέπει έναν άντρα πίσω από ένα δέντρο με κατεβασμένα τα βρακιά. Απορεί εκείνος... Ύστερα, μόλις τον βλέπει εκείνος που ήταν πίσω απ το δέντρο του λέει:
- "Ρε φίλε, μήπως έχεις χαρτί υγείας; Μου τελείωσαν τα παπάκια!

exfoititis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, παίδες, χαιρετίζω το πιο χαβαλετζίδικο site της Ελλάδας! Κι εγώ για τον χαβαλέ γράφτηκα, αφού με τα μπουρδέλα (και γενικά με το πληρωμένο sex) δεν έχω πια πολλά πάρε-δώσε λόγω αφραγκίας  :(  Εδώ καλά-καλά για καφέ και τσιγάρα δεν έχω λεφτά, τα μπουρδέλα με μάραναν... Πάλι καλά που έχω μια γκόμενα και πηδάω, δηλαδή τι γκόμενα, ψιλομπάζο είναι  :P , αλλά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... Κι όπως λέει κι ένας παιδικός μου φίλος, "δε βαριέσαι, μουνί να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι".  :cheesy:

Τέλος πάντων, όπως είπα πριν, παρακολουθώ το site πιο πολύ για πλάκα και για τo χιούμορ σας. Να είστε όλοι καλά! 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας, παίδες, χαιρετίζω το πιο χαβαλετζίδικο site της Ελλάδας! Κι εγώ για τον χαβαλέ γράφτηκα, αφού με τα μπουρδέλα (και γενικά με το πληρωμένο sex) δεν έχω πια πολλά πάρε-δώσε λόγω αφραγκίας  :(  Εδώ καλά-καλά για καφέ και τσιγάρα δεν έχω λεφτά, τα μπουρδέλα με μάραναν... Πάλι καλά που έχω μια γκόμενα και πηδάω, δηλαδή τι γκόμενα, ψιλομπάζο είναι  :P , αλλά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... Κι όπως λέει κι ένας παιδικός μου φίλος, "δε βαριέσαι, μουνί να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι".  :cheesy:

Τέλος πάντων, όπως είπα πριν, παρακολουθώ το site πιο πολύ για πλάκα και για τo χιούμορ σας. Να είστε όλοι καλά! 
καλοριζικος τυπε :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μολις εγινα μελος
καλως σας βρηκα
ειμαι ρωσοφιλος μαρεοσυνε οι ρωσιδουλες και οι ουκρανες
αλλα και οι τσεχες και πολωνες
γενικα ολο το σλαβικο μπλογκ

παλιος λοκατζης
ζητω το εθνος!!!!!!!!!!
ζητω οι ρωσιδουλες!!!!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Καλοριζικοs αν και.............μαs ηρθεs σε δυσκολη στιγμη
Δεν υπαρχει συμπνοια Ρωσσιαs/Ουκρανιαs τουτη τη στιγμη  :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Γεια σας, παίδες, χαιρετίζω το πιο χαβαλετζίδικο site της Ελλάδας! Κι εγώ για τον χαβαλέ γράφτηκα, αφού με τα μπουρδέλα (και γενικά με το πληρωμένο sex) δεν έχω πια πολλά πάρε-δώσε λόγω αφραγκίας  :(  Εδώ καλά-καλά για καφέ και τσιγάρα δεν έχω λεφτά, τα μπουρδέλα με μάραναν... Πάλι καλά που έχω μια γκόμενα και πηδάω, δηλαδή τι γκόμενα, ψιλομπάζο είναι :P , αλλά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... Κι όπως λέει κι ένας παιδικός μου φίλος, "δε βαριέσαι, μουνί να είναι κι ό,τι θέλει ας είναι".  :cheesy:

βγαλτην στην βιζιτα ξερεις ποσοι απο εδω θα παρουνε οπως και ναναι η γκομενα? :headbang:
καλως ορισες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom