gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εδω .....μιλας με το ατομο που πρεπει....για λεγεΠως μπορώ να ανοίξω καινούριο θέμα; Θέλω να γράψω μια ιστορία.
εδω .....μιλας με το ατομο που πρεπει....για λεγεΠως μπορώ να ανοίξω καινούριο θέμα; Θέλω να γράψω μια ιστορία.
γεια σου κωστα....στοιχημα παιζεις να μας δινεις κανα προγνωστικο;Είμαι ο Κώστας 25, μένω Salonika City είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τελικής πτώσεως. Γουστάρω πίτα γύρο μπουγάτσα τούμπα λίμπρε και καλά μουνιά. Ήρθα εδώ για συζήτηση ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών. Η πληροφόρηση αποσκοπεί μόνο και αποκλειστικά στην καλοπέραση παρέα με κορίτσια του επαγγέλματος έναντι αντιτίμου κατά τα προβλεπόμενα.
γεια σου κωστα....στοιχημα παιζεις να μας δινεις κανα προγνωστικο;
γεια σου κωστα....στοιχημα παιζεις να μας δινεις κανα προγνωστικο;
ελα ρε τυπε στο καταλληλο φορουμ ηρθεςΕίμαι ο Κώστας 25, μένω Salonika City είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τελικής πτώσεως. Γουστάρω πίτα γύρο μπουγάτσα τούμπα λίμπρε και καλά μουνιά. Ήρθα εδώ για συζήτηση ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών. Η πληροφόρηση αποσκοπεί μόνο και αποκλειστικά στην καλοπέραση παρέα με κορίτσια του επαγγέλματος έναντι αντιτίμου κατά τα προβλεπόμενα.
σιγα ρε μαν.....γιατι εμεις τι πιανουμε εκτος απο τα @@ μας;Να μπει σε δοκιμασια δινοντας προγνωστικα για μια εβδομαδα , και αν δεν εχει 85% επιτυχια , μπαν αμεσως ..
σιγα ρε μαν.....γιατι εμεις τι πιανουμε εκτος απο τα @@ μας;
Και καλα για ξεκαρφωμα αβραμάκο δεν γνωριζουμε πώς να ανοιξουμε θεμα εεεε?Πως μπορώ να ανοίξω καινούριο θέμα; Θέλω να γράψω μια ιστορία.
Καλωσόρισες... . Ε,εντάξει δεν είπαμε να μας πεις και όλα τα στοιχεία σου...Χαιρετω την μπουρδελιαρικη παρεα!Με λενε Νικο,ειμαι 21 χρονων και ειμαι φοιτητης.
και συ στο ΟΠΑ;Χαιρετω την μπουρδελιαρικη παρεα!Με λενε Νικο,ειμαι 21 χρονων και ειμαι φοιτητης.
καλοριζικος τυπε μπρικιΚαλημέρα και από έμενα παιδιά, θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ με τις λίγες (λόγο οικονομικής κρίσης) κριτικές μου στο σαιτ .
Σε ευχαριστώ τύπε. ;)καλοριζικος τυπε μπρικι