Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μόνο ο ντόρης ήταν νωντοτυπος που πλακωνε την πουτανα του στο ξύλο και την έστελνε στο διάολο κι αυτη σερνοταν στα πατώματα και τις λάσπες και του λεγε 'όχι ντόρη αν μ αφήσεις θα φάρμακωθώ!'
ξερόχυνα με ντόρη.

οταν ειπε την ατακα ο παπαμιχαηλ αρχιζε κ εριχνε μπατσες στην καρεζη κ τον βουτηξε ενα μπραβος με καπαρτινα κ ενας αλλος τους εσκασε μπουκετο κ τον πεταξε στο απεναντι πεζοδρομιο

αυτοι ηταν νωντοτυποι φιλε μου?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
μόνο ο ντόρης ήταν νωντοτυπος που πλακωνε την πουτανα του στο ξύλο και την έστελνε στο διάολο κι αυτη σερνοταν στα πατώματα και τις λάσπες και του λεγε 'όχι ντόρη αν μ αφήσεις θα φάρμακωθώ!'
ξερόχυνα με ντόρη.

μαγκια τυπε ο ντορης ε?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Nα πάω για ύπνο. Καληνύχτα σε όλους. Τα λέμε κάποια άλλη φορά. Άμα ξαναμπώ φυσικά.

στα αρχιδια μας.και εσεις ποσο καμμενοι και τελειωμενοι ειστε που μπηκε ενα τσολι και πεσατε πανω του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχω βαρεθει να βλεπω το ιδιο και το ιδιο ξανα.
Καποια να μπαινει και να λεει οτι γραφτηκε απο περιεργεια, να της λενε διάφορα κάποιοι, να λεει εκεινη τελικα οτι δεν της αρεσει και να ανακοινωνει οτι δεν θα ξαναμπει.
Ε στ' αρχιδια μας ρε κοριτσακι μου, τι μας το λες?
Στο καλό.

Επισκέπτης
Εντάξει μωρέ μην τρελένεστε κιόλας

Ούτως η άλλως σε 4.000.000.000 χρόνια ο ήλιος θα σβήσει και όλα αυτά δε θα χουν κανένα νόημα  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχω βαρεθει να βλεπω το ιδιο και το ιδιο ξανα.
Καποια να μπαινει και να λεει οτι γραφτηκε απο περιεργεια, να της λενε διάφορα κάποιοι, να λεει εκεινη τελικα οτι δεν της αρεσει και να ανακοινωνει οτι δεν θα ξαναμπει.
Ε στ' αρχιδια μας ρε κοριτσακι μου, τι μας το λες?
Στο καλό.
στο κατω κατω της γραφης αν εισαι μυξοπαρθενα η εχεις μεγαλωσει με γαλλικα και πιανο μην γραφεσαι στο σαιτ....μπες σαν επισκεπτης....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
URL]]

Stories

Νέο!

Stories