travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αληθεια για πιο λογο γραφτηκες στο σαιτ; ;)
παρτουζες με αγνωστουςΔεν τρελλαίνομαι.
Δεν τρελλαίνομαι.
πιρφόρος???[qu
ote author=lustforlife link=topic=31.msg5171443#msg5171443 date=1389479372]
ποια είναι η ταρίφα σου πόρνη?
Ποιος ξέρει ποιος είχε πει αυτήν την ατάκα?είχα δει την ταινία πρόσφατα.
ο διονυσης ξανθος?
παρτουζες με αγνωστους
αληθεια για πιο λογο γραφτηκες στο σαιτ; ;)
κανονιζω μαν για ολους μαςΜπαρε ορμα , φρεσκο αιμα
τοσο γρηγορα το μετανιωσεςΑπο περιέργεια. Δεν βλέπω όμως να μένω καιρό εδω μέσα. Έχω την εντύπωση πως μπήκα καταλάθος σε σντρικές τουαλέτες.
κατερίνα να σου κάνω μια ερώτηση?αν θες βέβαια μου απαντάς...Απο περιέργεια. Δεν βλέπω όμως να μένω καιρό εδω μέσα. Έχω την εντύπωση πως μπήκα καταλάθος σε σντρικές τουαλέτες.
Κι έτσι μετά όταν έμαθε ότι είναι πουτανα έκλαιγε σα λούλης και τι ρωτούσε πόσο είναι η ταρίφα της για να τη γλεντησει,που χε πηξει στη μαλακια τόσον καιρό
κατερίνα να σου κάνω μια ερώτηση?αν θες βέβαια μου απαντάς...
Σου χει τύχει ποτέ να κάνεις κώλογλυφάδα στο αγόρι σου και με την άκρη της γλωσσιτσας σου να γευτεις λίγο κουραδακι στο κωλάντερο?
ισα με τα κιλα του νωνταχοντρο
τοσο γρηγορα το μετανιωσες
χθες ειχαμε πλακα
σημερα ειμαστε καφροι
δλδ αυριο το πρωι μπορουμε να σου κανουμε ερωτησεις για παρτουζεςΜα η καφρίλα είναι που έχει πλάκα. Απλά δεν είναι για όλες τις ώρες.
μόνο ο ντόρης ήταν νωντοτυπος που πλακωνε την πουτανα του στο ξύλο και την έστελνε στο διάολο κι αυτη σερνοταν στα πατώματα και τις λάσπες και του λεγε 'όχι ντόρη αν μ αφήσεις θα φάρμακωθώ!'η καρεζη ηταν ρουμανα προσφυγας που τα μπλεξε στη σαλλονικη με ενα ζωγραφο σωματεμπορα αφου την γλεντησε καλα καλα υστερις την κοπανησε την αφησε αμανατι απεναντις στο ξενοδοχειο κ εφυγε για την μαρσιλια για να γυρισει να παντρευτουν
η καρεζη ηταν ρrουμανα προσφυγας που τα μπλεξε στη σαλλονικη με ενα ζωγραφο σωματεμπορα αφου την γλεντησε καλα καλα υστερις την κοπανησε την αφησε αμανατι απεναντις στο ξενοδοχειο κ εφυγε για την μαρσιλια για να γυρισει να παντρευτουν
και να σκεφτεις δεν ποσταρε καθολου ο κοσνικΑπο περιέργεια. Δεν βλέπω όμως να μένω καιρό εδω μέσα. Έχω την εντύπωση πως μπήκα καταλάθος σε σντρικές τουαλέτες.
μεχρι και εκει ρουμανα ηταν η πουτανα