Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.103
- Πόντοι
- 1.686
Τί είναι αυτό,μήπως ήθελες να γράψεις ''μασέλα'';;;
Δεν έχει τέτοια ,έχει εμφυτεύματα όπως η Ντέμι Μουρ !
Τί είναι αυτό,μήπως ήθελες να γράψεις ''μασέλα'';;;
αμα τον κατουρησεις θα του περασει πιο ευκολα λες?Λυπάμαι.Δεν είχα καταλάβει τι δράμα περνάς ως παντρεμένος.Συνέχισε να το παίζεις ιντερνετικός μάγκας.Ίσως ξεχάσεις τη μιζέρια σου.
Αμα φυγεις ισως χασεις μια μεγαλη ευκαιρια. Τhe choice is yours.Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.
Ντάξει το βρήκα στο google.Δεν ξερεις τι ειναι η τρεσα ρε?
Ποσο με πληγωνεις να ηξερες....Λυπάμαι.Δεν είχα καταλάβει τι δράμα περνάς ως παντρεμένος.Συνέχισε να το παίζεις ιντερνετικός μάγκας.Ίσως ξεχάσεις τη μιζέρια σου.
ολοκληρος γκαιουλας και δεν ξερει τι ειναι η τρεσα.... τσ τσ τσ τιποτα δεν τον εμαθε το ΠαΠακιΔεν ξερεις τι ειναι η τρεσα ρε?
Δεν ξερεις τι ειναι η τρεσα ρε?
Άκου μια συμβουλή μικρό μου χαζοπούλι.Κόψε την παρέα με τον άλλο τον πανύβλακα που με κάνει συνέχεια παραθέσεις αλλά κατά τα άλλα εγώ ασχολούμαι μαζί του.Σε αποβλακώνει περισσότερο.Τις αφέντρες τις παρακαλάς.Εσύ απλά σπας την πλάκα σου κ κάποιοι μαλάκες(εμείς) σε παίρνουμε κ στα σοβαρά.
Άντε καληνυχτούδια αφέντρα...που θες παρακάλια κ το παίζεις δύσκολη.
ΧααχαχαχαχαχαχχαΝτάξει το βρήκα στο google.
ολοκληρος γκαιουλας και δεν ξερει τι ειναι η τρεσα.... τσ τσ τσ τιποτα δεν τον εμαθε το ΠαΠακι
Αφεντρα μην φευγεις μην με κανεις να πεσω στα ποδια σου και να τα γλυψω.Άκου μια συμβουλή μικρό μου χαζοπούλι.Κόψε την παρέα με τον άλλο τον πανύβλακα που με κάνει συνέχεια παραθέσεις αλλά κατά τα άλλα εγώ ασχολούμαι μαζί του.Σε αποβλακώνει περισσότερο.Τις αφέντρες τις παρακαλάς.
Στείλε πμ www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=22354]εδώ[/url] ,πάτα και τις κριτικές του www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:24139/]εδώ[/url] μπας και βγάλεις άκρη.Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.
Με την παρεα με τον πανυβλακα, θα μαθει να γαμαει μικρο μου.Άκου μια συμβουλή μικρό μου χαζοπούλι.Κόψε την παρέα με τον άλλο τον πανύβλακα που με κάνει συνέχεια παραθέσεις αλλά κατά τα άλλα εγώ ασχολούμαι μαζί του.Σε αποβλακώνει περισσότερο.Τις αφέντρες τις παρακαλάς.
Πραγμά πού δεν έκανα ε;;;Άκου μια συμβουλή μικρό μου χαζοπούλι.Κόψε την παρέα με τον άλλο τον πανύβλακα που με κάνει συνέχεια παραθέσεις αλλά κατά τα άλλα εγώ ασχολούμαι μαζί του.Σε αποβλακώνει περισσότερο.Τις αφέντρες τις παρακαλάς.
τυπε ο μεμος γαμαει ,δεν παιζει,γαμαει...Ο ΠΠ και ο παπαζόλ έχουν γαμήσει περισσότερες μουνάρες μέσα σε 2 χρόνια,απ'όσες έχεις γαμήσει ( ; ) εσύ σε 20.....επιβεβαιωμένο!
Φοβάμαι ότι η περίπτωσή του δεν έχει γιατρειά.Ας κάτσει εδώ να παριστάνει ότι ΔΕΝ παρακαλάει γυναικεία νικς να του δώσουν σημασία.αμα τον κατουρησεις θα του περασει πιο ευκολα λες?
Ελα ρε Αβραμη, τι γινεσαι?Ο ΠΠ και ο παπαζόλ έχουν γαμήσει περισσότερες μουνάρες μέσα σε 2 χρόνια,απ'όσες έχεις γαμήσει ( ; ) εσύ σε 20.....επιβεβαιωμένο!
Ενα βαρβατο νικ, ετσι για το ξεκαρφωμα δεν θα βαλεις ποτε?Ο ΠΠ και ο παπαζόλ έχουν γαμήσει περισσότερες μουνάρες μέσα σε 2 χρόνια,απ'όσες έχεις γαμήσει ( ; ) εσύ σε 20.....επιβεβαιωμένο!
Ο ΠΠ και ο παπαζόλ έχουν γαμήσει περισσότερες μουνάρες μέσα σε 2 χρόνια,απ'όσες έχεις γαμήσει ( ; ) εσύ σε 20.....επιβεβαιωμένο!