Ενα πραγμα θελω να μαθω για σενα.Παίξε με τα κουβαδάκια σου γλυκέ μου.Αυτά δεν είναι παιχνίδια για σένα.
Εχεις βαρυ χερι?
Ενα πραγμα θελω να μαθω για σενα.Παίξε με τα κουβαδάκια σου γλυκέ μου.Αυτά δεν είναι παιχνίδια για σένα.
Και ναι η μίστρες βρήκε τον τρόπο να ξεγλιστρήσει κ να συνεχίσει να κάνει την πλάκα της.Παίξε με τα κουβαδάκια σου γλυκέ μου.Αυτά δεν είναι παιχνίδια για σένα.
Να χαρτζιλικώσει ποιός ποιόν???
Δεν ξέρεις σε ποιά μιλάς μάλλον.
Ενα πραγμα θελω να μαθω για σενα.
Εχεις βαρυ χερι?
κοπελια, μια συμβουλη....Παίξε με τα κουβαδάκια σου γλυκέ μου.Αυτά δεν είναι παιχνίδια για σένα.
Δεν τρως πούτσα ποτέ δηλαδή?Μα δεν τρως πούτσα καλή μου.Έχεις έναν άντρα να σέρνεται στα πόδια σου,να ικανοποιεί κάθε σου επιθυμία,να γίνεται σκλάβος σου,να νοιάζεται μόνο για την ηδονή σου και όχι για τη δική του.Αυτή είναι η απόλαυση.
Εχω αρχισει και φοβαμαι.όχι αλλά έχω μαστίγιο.Και βίτσα.
Τί είναι αυτό,μήπως ήθελες να γράψεις ''μασέλα'';;;Δεν τρως πούτσα ποτέ δηλαδή?
Θα μου πέσει η τρέσα μωρή..
εσυ τρως?Δεν τρως πούτσα ποτέ δηλαδή?
κοπελια, μια συμβουλη....
το να ξεφτιλιζεις εναν αντρα, να του φερεσαι σαν τα σκατα σου, να σου κανει τα θεληματα, να σερνεται στα ποδια σου και να στα σκαει κι απο πανω χωρις να σε πηδαει, δεν λεγεται μιστρεςς αλλα ελλεηνιδα ;) all you have to do is to pick εναν αγαπουλη.....
στειλε πμ στον stam_90, ξερει απο αυτα.... ;)
κοπελια, μια συμβουλη....
το να ξεφτιλιζεις εναν αντρα, να του φερεσαι σαν τα σκατα σου, να σου κανει τα θεληματα, να σερνεται στα ποδια σου και να στα σκαει κι απο πανω χωρις να σε πηδαει, δεν λεγεται μιστρεςς αλλαελλεηνιδασυζυγος;) all you have to do is topick εναν αγαπουληget married.....
Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.κοπελια, μια συμβουλη....
το να ξεφτιλιζεις εναν αντρα, να του φερεσαι σαν τα σκατα σου, να σου κανει τα θεληματα, να σερνεται στα ποδια σου και να στα σκαει κι απο πανω χωρις να σε πηδαει, δεν λεγεται μιστρεςς αλλα ελλεηνιδα ;) all you have to do is to pick εναν αγαπουλη.....
στειλε πμ στον stam_90, ξερει απο αυτα.... ;)
όχι αλλά έχω μαστίγιο.Και βίτσα.
Δεν τρως πούτσα ποτέ δηλαδή?
just telling the truth, sorry ε ;)Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.
Εσύ απλά σπας την πλάκα σου κ κάποιοι μαλάκες(εμείς) σε παίρνουμε κ στα σοβαρά.Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.
Μαλλια ρε ανηλικο.Τί είναι αυτό,μήπως ήθελες να γράψεις ''μασέλα'';;;
Ρε μπας και ειναι απο το 104 καμια.αμφιβαλω
δεν εχουμε την ιδια συλλογη
η βιτσα ειναι φυσικη απο δεντρο η πλαστικη
E αντε, νανακια τοτε.Δεν ξέρω τι απωθημένα έχεις γλυκέ μου και ποια σε πλήγωσε.Εγώ απλά ψάχνω έναν υποτακτικό άντρα αλλά μάλλον μάταια.
Τί είναι αυτό,μήπως ήθελες να γράψεις ''μασέλα'';;;