pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βρε μέσα λέω,άντε στείλε λεπτομέρεις που/πως/ποτε.Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
Βρε μέσα λέω,άντε στείλε λεπτομέρεις που/πως/ποτε.Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
Το επιπεδο της συζητησης με εχει παρασυρει θαρρω.
Τι εννοεις?
Θα βαρας μονο εσυ?Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
δε σου φτανει η πουτσα του μουσατου? θες και πλαστικια αχορταγο αγορι?Βρε μέσα λέω,αλλά στείλε λεπτομέρεις που πως ποτε.
Ε είσαι ολοκαύτωμα ρε κοπελιά δηλαδή...Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
Να υποτάξω έναν άντρα.επειδη βαριεμαι να κοιταω πισω, ποιο ειναι το εγχειρημα?
Ποιά είναι αυτή η ροχάλα πια?Και πώς θα μπορούσα να διαλέξω ένα τόσο σιχαμένο νικ?Πριν από >20 χρόνια !
Τα γηρατειά δεν κρύβονται ,Ροχαλίτσα !
Κρίμα ,γιατί εισαι καλό κορίτσι κατά βάθος !
Μαστιγωματάκι.δε σου φτανει η πουτσα του μουσατου? θες και πλαστικια αχορταγο αγορι?
Θα το κανονίσουμε τελικά ή να πάω σε άλλη;;;Να υποτάξω έναν άντρα.
Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι.Πάντως πολύ ξενέρα ρε παιδί μου τα μιστριλίκια κι όλα αυτά..
Θες πούτσα γλυκιά μου? ..ε φάτηνε στεγνά κι ωμά κι ασε τις μαλακίες.Ε είσαι ολοκαύτωμα ρε κοπελιά δηλαδή...
Θα κάθεσαι να δέρνεις πόση ώρα και να κατουράς τον άλλονα τον κάθε ανωμαλάρα και δεν θα πληρωθείς?
μαθε της τα κολπα και τον τιμοκαταλογο ρε συ αλιντι ολα τα αματερια ναουμε σου κανουνε και τους καμποσους :-*Πάντως πολύ ξενέρα ρε παιδί μου τα μιστριλίκια κι όλα αυτά..
Θες πούτσα γλυκιά μου? ..ε φάτηνε στεγνά κι ωμά κι ασε τις μαλακίες.Ε είσαι ολοκαύτωμα ρε κοπελιά δηλαδή...
Θα κάθεσαι να δέρνεις πόση ώρα και να κατουράς τον άλλονα τον κάθε ανωμαλάρα και δεν θα πληρωθείς?
Τι ονομα εβαλα?
Επειδή έβαλες όνομα παιδί μου!! Ντάξει, χέσ'το, το γάμησες το πείραγμά μου χαχαχα
Ολα γινονται για την καυλα.Πάντως πολύ ξενέρα ρε παιδί μου τα μιστριλίκια κι όλα αυτά..
Ε βρεθηκε ηδη ο προθυμος. Γιατι δεν κανονιζετε με τον Pz89?Να υποτάξω έναν άντρα.
εγω δεν εχω προβλημα...αλλα μετα θα σε γαμησω?Να υποτάξω έναν άντρα.
κοιτα εδω εχεις ενα δικιο, αμα σε εχει πιασει κοψιμο και βρεις τουαλετα το συναισθημα ειναι σα να κερδισες ολα τα τζοκερ και τα λαχεις της χρονιας....Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι.
Είπαμε ναι.Τα πμ δεν τα ξέρεις?Θα το κανονίσουμε τελικά ή να πάω σε άλλη;;;
Κοίτα κατούρημα/χέσιμο κ στραπόνιασμα δεν γουστάρω μόνο....κατά τα άλλα σε όλα μέσα.Αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι απόλαυση είναι.
Παψε μωρε πια κι εσυ. Συγκεντρωσου!Τι ονομα εβαλα?
Τι ονομα εβαλα?
Τα ξέρω,αλλά εσύ είσαι η mistress υποτίθεται,πάρε καμιά πρωτοβουλία κ στείλε,θες κ να υποτάξεις άντρα.Είπαμε ναι.Τα πμ δεν τα ξέρεις?