alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μην φυγεις, θα πουμε κι αλλα!ειχα καιρο να γελασω ετσι.
Ειχα τον αλεξ απο την μια, εσκασε και ο θρυλος ο καινουργιος 20 λεπτα τωρα κλαιω απο το γελιο.
Μην φυγεις, θα πουμε κι αλλα!ειχα καιρο να γελασω ετσι.
Ειχα τον αλεξ απο την μια, εσκασε και ο θρυλος ο καινουργιος 20 λεπτα τωρα κλαιω απο το γελιο.
Τελικά μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι γυναικάρα ναι ή όχι;Παιδί μου είσαι χαζό ή απλά κράτησες πολλές σημειώσεις από τον άλλο το χαζό?
Κατ'ιδίαν όποτε θες.Δε μου λες κυριαρχική γκομενάρα....πώς θα μας αποδείξεις ότι έχεις ωραία στηθάκια κ γατάκι;;;
Εισαι μεγαλη γατα ομως ρε Αλι.Βασικά μου έχουν περάσει καμιά δεκαριά απο το μυαλό..μέχρι κι εσένα σκέφτηκα
αλλά τελικά η μιστρες δεν μάσησε...βέβαια κρατάω ακόμα επιφυλάξεις για την 'ΓΙΑΤΡΌ ΤΟΥ ΣΑΙΤ' διοτι είχε κι αυτή μια εμμονή με τον Αλεξ..
Εδώ κ τώρα,άντε.Κατ'ιδίαν όποτε θες.
Ο καθενας ειναι οτι δηλωνει σε αυτην την χωρα.Παιδί μου είσαι χαζό ή απλά κράτησες πολλές σημειώσεις από τον άλλο το χαζό?
Θα σου μεινει ψυχολογικο στο τελος. ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαΕισαι μεγαλη γατα ομως ρε Αλι.
ελλεηνιδα + μιστρεςς = 100 κιλα min ;)Βασικά μου έχουν περάσει καμιά δεκαριά απο το μυαλό..μέχρι κι εσένα σκέφτηκα
αλλά τελικά η μιστρες δεν μάσησε...βέβαια κρατάω ακόμα επιφυλάξεις για την 'ΓΙΑΤΡΌ ΤΟΥ ΣΑΙΤ' διοτι είχε κι αυτή μια εμμονή με τον Αλεξ..
Κατ'ιδίαν όποτε θες.
Τι επαθα?Aν μας βλέπει, δεν είναι κέρατο.
Κι εσύ Μάριε έτσι την έπαθες?
Τιποτα φρεσκο?Παιδί μου είσαι χαζό ή απλά κράτησες πολλές σημειώσεις από τον άλλο το χαζό?
ελλεηνιδα + μιστρεςς = 100 κιλα min ;)
Τι επαθα?
Ποιο ειναι το παθημα μου?
Κατίδίαν λέμε.Αϊ καλά.Εδώ κ τώρα,άντε.
"Κατ 'ιδίαν " !
Ετσι γράφουν τα πουρά !
Καλώς τα τιμημένα γηρατειά !
ελλεηνιδα + μιστρεςς = 100 κιλα min ;)
χαχαχα βρηκες ανθρωπο να κανεις πελατη ο παπαζολας η ειναι αφραγκος η του κλεβουν τα λεφτα οι πακηδεςΚατ'ιδίαν όποτε θες.
σοβαρεψουυυυυ.........Τιποτα φρεσκο?
Τουλαχιστον η θεά Βελβυ εχει μια ποικιλια στα μπινελικια που μου ριχνει.
Το επιπεδο της συζητησης με εχει παρασυρει θαρρω.ΜΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕ λέω.
Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.χαχαχα βρηκες ανθρωπο να κανεις πελατη ο παπαζολας η ειναι αφραγκος η του κλεβουν τα λεφτα οι πακηδες
Αρα δεν ειναι ερασιτεχνισμος, ειναι εθελοντισμος.Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
επειδη βαριεμαι να κοιταω πισω, ποιο ειναι το εγχειρημα?Είπαμε για την ώρα είναι ερασιτεχνικό το εγχείρημα,δεν παίρνω λεφτά.
Κατίδίαν λέμε.Αϊ καλά.
Κια όσοι τέλειωσαν σχολείο βασικά.