Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 670 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    909

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρε τυπε εσυ εισαι ερασιτεχνης :2funny:
καλα στην αγγλια δεν πεφτουν γαμησια και παρτουζες?
γιατι δεν ορμας

Γιατί πρώτα έχω σχέση.Δεύτερον για να τα κάνεις αυτά πρέπει κάθε βράδυ έξω να σαι που εγώ είμαι εδώ για σπουδές.Τρίτο το πολύ casual sex φέρνει άσχημους μπελάδες όπως AIDS και πολλά άλλα τέτοια.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυπε εσυ σαν ζιγκολο εισαι επιφοβος για παρασημα γιαυτο σου βγαζει τα αντιβιωτικα :2funny:
μεγαλεεεε :rockon:
Αληθεια τωρα..εχω το nod32 και μου βγαζει address block:URL FBGDC.COM/CLICK?S=1493302C=2370 στη πρωτη σελιδα αυτου του θρεντ και σε ενα ακομη σημερα..

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πέρα του ότι δεν μου αρέσει το πληρωμένο σεξ επειδή δεν κολλάει στα γούστα μου και δεν δοκίμασα ποτέ να μάθω,πέρα από το ρίσκο να κολλήσω κάτι δεν σε βοηθά αυτό να κάνεις οικονομία.Και ζούμε σε δύσκολους καιρούς.Δεν ξέρω πόσο κοστίζει όμως αν τα λεφτά αυτά τα βάλεις στην άκρη βγάζεις το φαί σου.Ζούμε και σε δύκολους καιρούς.Και επίσης οι γονείς γερνάνε και βγαίνουν στη σύνταξη οπότε δεν θα μας ταίζουν πάντα.Άρα πρέπει να κάνουμε το κουμάντο μας μην ψοφήσουμε σαν τα τζιτζίκια.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί πρώτα έχω σχέση.Δεύτερον για να τα κάνεις αυτά πρέπει κάθε βράδυ έξω να σαι που εγώ είμαι εδώ για σπουδές.Τρίτο το πολύ casual sex φέρνει άσχημους μπελάδες όπως AIDS και πολλά άλλα τέτοια.

1)Δεν τρέχει κάτι...κάλεσε και την κοπέλα σου στην παρτούζα.

2) Condoms

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
8136casual-sex-day-posters.jpg

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Πέρα του ότι δεν μου αρέσει το πληρωμένο σεξ επειδή δεν κολλάει στα γούστα μου και δεν δοκίμασα ποτέ να μάθω,πέρα από το ρίσκο να κολλήσω κάτι δεν σε βοηθά αυτό να κάνεις οικονομία.Και ζούμε σε δύσκολους καιρούς.Δεν ξέρω πόσο κοστίζει όμως αν τα λεφτά αυτά τα βάλεις στην άκρη βγάζεις το φαί σου.Ζούμε και σε δύκολους καιρούς.Και επίσης οι γονείς γερνάνε και βγαίνουν στη σύνταξη οπότε δεν θα μας ταίζουν πάντα.Άρα πρέπει να κάνουμε το κουμάντο μας μην ψοφήσουμε σαν τα τζιτζίκια.

Φίλε μου όλα μια εμπειρία είναι,μην το βλέπεις έτσι. Κι εγώ με την ίδια λογική να μην πάρω το ποδήλατο να πάω αύριο στη δουλειά γιατί θα με χτυπήσει αμάξι. Όλα χρειάζονται στη ζωή (τα στρέιτ εννοώ).

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα τσιπουρα με γλυκανισο η χωρις βρε ποτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom