baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
μην λες τετοια και δεν εχω αντιβαιους τηνσ εμενα παντως σημερα σε καποια θρεντ μου βγαζει προειδοποιηση το antivirus,οπως κ σε αυτο..κανεις αλλος?
μην λες τετοια και δεν εχω αντιβαιους τηνσ εμενα παντως σημερα σε καποια θρεντ μου βγαζει προειδοποιηση το antivirus,οπως κ σε αυτο..κανεις αλλος?
σ εμενα παντως σημερα σε καποια θρεντ μου βγαζει προειδοποιηση το antivirus,οπως κ σε αυτο..κανεις αλλος?
και τι σκεφτεσαι για μετα;Πάντως είμαι στην Αγγλία.Σπουδάζω στο Warwick Business School Bsc (Hons) Business Management.H κοπέλα μου είναι Nottingham και κάνει νοσηλευτική.
τυπε αλλες 2 ερωτησειςΜάλλον φοβάμαι να γευτώ τον απαγορευμένο καρπό μην με στείλει ο Κύριος να βράζω στα κατράμια της κολάσεως.Σοβαρά πάντως δεν έχω πάει ποτέ με κυρία του επαγγέλματος.
Πάντως είμαι στην Αγγλία.Σπουδάζω στο Warwick Business School Bsc (Hons) Business Management.H κοπέλα μου είναι Nottingham και κάνει νοσηλευτική.
τυπε εσυ σαν ζιγκολο εισαι επιφοβος για παρασημα γιαυτο σου βγαζει τα αντιβιωτικασ εμενα παντως σημερα σε καποια θρεντ μου βγαζει προειδοποιηση το antivirus,οπως κ σε αυτο..κανεις αλλος?
τυπε δεν το κοβω για τοσο χαρντ καταστασειςΑν του συστήσεις τον Λίλα...θα αλλάξει άποψη...
τι γνωμη εχεις για τις ελλεεινιδες?
φανη μπουρδελα εχει στο αγγλια;Πάντως είμαι στην Αγγλία.Σπουδάζω στο Warwick Business School Bsc (Hons) Business Management.H κοπέλα μου είναι Nottingham και κάνει νοσηλευτική.
τυπε αλλες 2 ερωτησεις
τις γκομενες που εχεις τις απατας?
και
τι γνωμη εχεις για τις ελλεεινιδες?
Μπα ψιλονέκρα τα εγγλεζάκια,κάτι μπάζα σπρώχνουν τύπεφανη μπουρδελα εχει στο αγγλια;
φανη μπουρδελα εχει στο αγγλια;
Προφανώς όχι και την καλύτερη για να την έκανε για England...
Ποτέ δεν έχω απατήσει αν και με έχουν σκάσει μερικές φορές που μου πέρασε από το μυαλό.Ε δεν είχα και τόσες πολλές!!!Αυτή είναι η δεύτερη που έχω τώρα.
Ελληνίδες;Εντάξει μια χαρά είναι.Βέβαια εξαρτάται και τι "φρούτο" θα διαλέξεις.Αν είναι καλή κοπέλα περνάς όμορφα,αν είναι καμια που δε στροφάρει καλά και καμια "σκανδαλιάρα" δεν περνάς καλά και βλασφημάς την ώρα και στιγμή που την γνώρισες.
ρε τυπε εσυ εισαι ερασιτεχνηςΠοτέ δεν έχω απατήσει αν και με έχουν σκάσει μερικές φορές που μου πέρασε από το μυαλό.Ε δεν είχα και τόσες πολλές!!!Αυτή είναι η δεύτερη που έχω τώρα.
Ελληνίδες;Εντάξει μια χαρά είναι.Βέβαια εξαρτάται και τι "φρούτο" θα διαλέξεις.Αν είναι καλή κοπέλα περνάς όμορφα,αν είναι καμια που δε στροφάρει καλά και καμια "σκανδαλιάρα" δεν περνάς καλά και βλασφημάς την ώρα και στιγμή που την γνώρισες.
μη προτρεχεις.Προφανώς όχι και την καλύτερη για να την έκανε για England...
Εδώ δεν ξέρω για Ελλάδα θα ξέρω και για Αγγλία;;Πρέπει όμως να χει.