- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Δεν νομίζω να μην αντέχεστε
Μην το λες.
3-4 έχουν επιβιώσει απο το είδος σας.
Για δείγμα...
α βρε bite αυτά γράφεις και τα 3/4 του σάιτ είναι ερωτεγμένα μαζί σου...λυπήσου τους....κουραγιο
οχι ενταξει ειναι γλυκουληδες κατα βαθος
θείε κάνε σε παρακαλώ τις κατάλληλες ερωτήσεις και διευκρινήσεις στο νέο μέλος και εξήγησε του το τι πρέπει να κάνει.....γενικώς...ο θειος γουορ καλοσωριζει τα καινουργια μελη !!!προσοχη στις αλητειες
α βρε bite αυτά γράφεις και τα 3/4 του σάιτ είναι ερωτεγμένα μαζί σου...λυπήσου τους....
Σας ευχαριστω όλους που με καλοσωρίζετε και με κατατοπίζετε.. Θα φροντίσω να φανώ ανθεκτική.
υγ: ασχετο αλλα.. εχεις κ στο μαισπεης παρομοιο αβαταρ Gushallo?
Μα γιατι το λες τωρα αυτοο θειος γουορ καλοσωριζει τα καινουργια μελη !!!προσοχη στις αλητειες
γιού..χου.. και χαριτωμένα.....τρελλάθηκα τώρα...σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι...και θα σε ονειρευτώ βασίλίσσα....γιούπι...ε αντε αργει το 3ο κοριτσακι... εχουμε να παιξουμε κ με τις κουκλες μας
υγ: ασχετο αλλα.. εχεις κ στο μαισπεης παρομοιο αβαταρ Gushallo?
talos... ξεχασα να σημειωσω οτι ειστε κ χαριτωμενα
Έτσι-έτσι
Δώστε την μπαϊτμι στον λαό
γιού..χου.. και χαριτωμένα.....τρελλάθηκα τώρα...σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι...και θα σε ονειρευτώ βασίλίσσα....γιούπι...
γκασαλο... 3???? εγω εχω μονο 2 χοχοχοχο
εχμ δυσκολευομαι να στη δωσω μιας κ τον εχω κ φιλαρακι... δεν ειναι ν αρχισουμε τις αποκαλυψεις εδω μεσα χαχαχαχα
ωχ.. ειστε κ πολλοι
παρακαλώ τις συστάσεις, εν συντομίαθείε κάνε σε παρακαλώ τις κατάλληλες ερωτήσεις και διευκρινήσεις στο νέο μέλος και εξήγησε του το τι πρέπει να κάνει.....γενικώς...