Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άσε να διακρίνω ποιά είναι και σε τί επίπεδα ποιότητας κινείται και μετά σε αμολάω σαν το λυσσασμένο Ντόπερμαν...αμα την προλάβεις καλώς! Αλλιώς....
Άσε να διακρίνω ποιά είναι και σε τί επίπεδα ποιότητας κινείται και μετά σε αμολάω σαν το λυσσασμένο Ντόπερμαν...αμα την προλάβεις καλώς! Αλλιώς....
Δεν ξέρω τι άκριβώς παίχτηκε αλλά παίζει να είναι και "τιμωρία"... Μέχρι και συνθήματα συμπαράστασης διέκρινα...
Kαλά άμα ήταν για αυτό εσύ έπρεπε να ήσουν σε κελί τώρα(γαλάζια εξουσία,έγραψε)!!!!!Λένε ότι αντιμίλησε στις αρχές του site (κάτι τέτοιο άκουσα)
Αν εγινε κατι τετοιο...τοτε θα επεσε τσεκουριΛένε ότι αντιμίλησε στις αρχές του site (κάτι τέτοιο άκουσα)
Evil κρατήσου,εγκράτεια έρχεται και Πάσχα!!!
PLEASEEEEEE!!!!!!
Το να τον αμολήσεις εύκολο είναι αν μπορείς κρατησέ τον!!!Άσε να διακρίνω ποιά είναι και σε τί επίπεδα ποιότητας κινείται και μετά σε αμολάω σαν το λυσσασμένο Ντόπερμαν...
Μα και αυτή να διαβάζει δεν ξέρει:EvilPlasma (τυχαίο)!!!άσε ρε! 10 παρά το πρωί και είχε όρεξη για πλακομούνια και μαύρες ψωλές! Και έκραζε και από πάνω! Μου την είπε κιόλας, Ε μετά είπα να ασχοληθώ λίγο μαζί της!
Το να τον αμολήσεις εύκολο είναι αν μπορείς κρατησέ τον!!!
Μα και αυτή να διαβάζει δεν ξέρει:EvilPlasma (τυχαίο)!!!
Πέστα ρε Evil που τόλμησε να διακρίνει κιόλας το στραβάδι και girls area...άσε ρε! 10 παρά το πρωί και είχε όρεξη για πλακομούνια και μαύρες ψωλές! Και έκραζε και από πάνω! Μου την είπε κιόλας, Ε μετά είπα να ασχοληθώ λίγο μαζί της!
εβαλε το κεφαλι της στο στομα του λυκου!!!!!Ηθελε τζέρτζελο!
Πέστα ρε Evil που τόλμησε να διακρίνει κιόλας το στραβάδι και girls area...
Area κάνε μας τη χάρη....
ρε συ εψαχνε να δει αν ειναι αληθινα αυτα που εμαθε για την κοκινοσκουφιτσα......απο περιεργεια το εκανε!!!εβαλε το κεφαλι της στο στομα του λυκου!!!!!
ρε συ εψαχνε να δει αν ειναι αληθινα αυτα που εμαθε για την κοκινοσκουφιτσα......απο περιεργεια το εκανε!!!
Μα άπαξ και τον αμολήσω τον αμολάω για να μην κρατιέται...Το να τον αμολήσεις εύκολο είναι αν μπορείς κρατησέ τον!!!
εγω δεν εκανα τιποτε ! ;)εβαλε το κεφαλι της στο στομα του λυκου!!!!!
εγω δεν εκανα τιποτε ! ;)
εχω ακουσει κατι περιποιημενα απτον εβιλ...Οποτε Σιλβα το νου σου.....Μη τυχον και παs να βαλειs κι εσυ το κεφαλι σου εκει στο στομα του λυκου!!!!!!!!!
Ετσι μπραβο....προσεχουμε για να εχουμε!!!!!!!!σωπα σωπα δεν ειπα για σενα...εχω ακουσει κατι περιποιημενα απτον εβιλ...
δεν ξεφυγα κι εγω...