loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ελα να δεις...οτι κανω κ δω κανω κ εκει...Εδώ όχι αλλά στο cosmopolitan δεν ξέρω τι κάνεις!!!
ελα να δεις...οτι κανω κ δω κανω κ εκει...Εδώ όχι αλλά στο cosmopolitan δεν ξέρω τι κάνεις!!!
Έχετε μεγάλες αντοχές οι παλιοκάργιες ωφείλο να σας παραδεχτω!!!
Κωλάνθρωποι ρε Life την έδιωξαν και πριν καν την δοκιμάσουμε!!!Αχ το διωξατε το κοριτσακι....Να μην δουμε προκοπη εδω μεσα
Άστα life μια ποιοτικιά είχαμε (mounitsa) και την φιμώσανεΑχ το διωξατε το κοριτσακι....Να μην δουμε προκοπη εδω μεσα
τη μια ξεβρακοκεφαλο πορνιδιο..
σεχει δαγκωσει ποτε καργια ρε?
όχι αλλά το καταλαβαίνεις μετά....Πονάει????
Τα μαυρισμένα ίσως και να ισχύουν,το πρώτο δυστυχώς όχι!!!τη μια ξεβρακοκεφαλο πορνιδιο..
μετα ελεηνιδα..
μετα υαινα..
μετα καργια..
τι αλλο θακουσω ακομα εδω μεσα...
σεχει δαγκωσει ποτε καργια ρε?
Πονάει????
ετσι....όχι αλλά το καταλαβαίνεις μετά....
δεν το σωζεις...!Τα μαυρισμένα ίσως και να ισχύουν,το πρώτο δυστυχώς όχι!!!
Καλά ντε μην αγριεύεις μία προσπάθεια έκαμα!!!δεν το σωζεις...!
Άστα life μια ποιοτικιά είχαμε (mounitsa) και την φιμώσανε
Η δεύτερη που προσπάθησε να εισβάλλει με διανόηση και ποίηση έφαγε κλωτσιά σαν το αδέσποτο σκυλί...
Που να δούμε προκοπή εδώ μέσα λοιπόν...
Ειδικά οι φίλοι της ποιότητας....
Ρε evil αυτή τη φορά άσε να δούμε περί τίνος πρόκειται (που δεν το νομίζω) και ξεχύσου μετά σαν τον εμετό πάνω στη κοπελίτσα...Θα ξαναγράψει η μαλακισμένη, μην κάνετε έτσι! Δε θα κρατηθεί!
Κωλάνθρωποι ρε Life την έδιωξαν και πριν καν την δοκιμάσουμε!!!
Ρε evil αυτή τη φορά άσε να δούμε περί τίνος πρόκειται (που δεν το νομίζω) και ξεχύσου μετά σαν τον εμετό πάνω στη κοπελίτσα...
Δεν ξέρω τι άκριβώς παίχτηκε αλλά παίζει να είναι και "τιμωρία"... Μέχρι και συνθήματα συμπαράστασης διέκρινα...Φιμωσανε αυτο το κοριτσι???????? σα δυσκολο να το πιστεψω...........εκτοs και ειχε βαρεθει
Evil κρατήσου,εγκράτεια έρχεται και Πάσχα!!!αμα την προλάβεις καλώς! Αλλιώς....
και ξεχύσου μετά σαν τον εμετό πάνω στη κοπελίτσα...
Δεν ξέρω τι άκριβώς παίχτηκε αλλά παίζει να είναι και "τιμωρία"...