Έχω μείνει Βραζιλία αρκετό καιρό. Αυτό που έχω να αναφέρω είναι ότι οι Βραζιλιάνες γενικότερα δεν είναι ωραίες γυναίκες, τουλάχιστον όχι αυτό που φανταζόμαστε (μην παραμυθιαζεστε από αυτά που βλέπετε στο καρναβάλι, αυτές είναι διαλεγμένες ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες). Στην Copacabana το βράδυ βλέπεις μερικές θεές μαύρες αλλά το σκέφτεσαι να κάνεις κάτι αφού εκεί ξεχαρμανιάζει όλη η Λατινική Αμερική.
Αυτό πάντως που θα μου μέινει είναι όταν μας είχαν πάει κάτι βραζιλιάνοι σε ένα κυριλέ μπουρδέλο Rio Antigo το λέγανε. Εκεί πριν μπεις πήγαινες σε αποδυτήρια, έκανες μπάνιο και έβγαινες μέσα στο μπαρ με μπουρνούζι και σαγιονάρα havaianas την επίσημη σαγιονάρα του Ρίο. Στην αρχή ενοιωθες αμήχανα αλλά μετά το έριχνες στον χαβαλέ βλέποντας και όλους τους άλλους με μπουρνούζια. Το μαγαζί ήταν φάση όπως εδώ τα στριπτηζάδικα. Διάλεγες μια γκόμενα, την κέρναγες ποτά και άμα ήθελες την γάμαγες σε ειδικά δωμάτια που είχανε. Το καλό της υπόθεσης ητανε ότι οι συγκεκριμένες γκόμενες εξετάζονταν κάθε εβδομάδα για αφροδίσια νοσήματα (εγγυημένα αυτό). Θυμάμαι ότι με μια γκόμενα ειχαμε πιει από 3 ποτά συν το γαμήσι μετά και είχα πληρώσει συνολικά 150 reais (εκείνη την εποχή - 2005, 1 euro ήταν 3,5 reais).
Θεωρώ το καλύτερο μέρος γιο πορνοτουρισμό την Ελλάδα. Μπορείς να βρεις ότι θες και το κυριώτερο, ξέρεις πως να κινηθείς. Στο εξωτερικό θέλει πολύ προσοχή για να μην σε γαμήσουν αντι να γαμησεις.