Έχω την εντύπωση ότι η Ιβηρική εξελίσσεται σε νέα μουνολίβαδα. Από νοτιοαμερικάνους που βρίσκω εδώ (Montpellier, κοντά στα γαλλοισπανικά σύνορα) και συζητήσεις που έχω κάνει, πρέπει να υπάρχει μεγάλη μετανάστευση από λατινική αμερική.Μαδριτη και Βαρκελωνη βρισκεις τα παντα, απο Λατινες μεχρι Κινεζες και απο Ρωσσιδες μεχρι Ρουμανες.
Το μεγαλύτερο μέρος μένει Iβηρική λόγω γλώσσας, αλλά ένα μέρος έρχεται και προς Γαλλία, γιατί εδώ έχει καλύτερη κοινωνική πολιτική. Πχ Ισπανία το ταμείο ανεργίας σταματά στους έξι μήνες, ενώ Γαλλία δεν έχει χρονικό όριο. Ήδη στο Montpellier, στα tram, οι ανακοινώσεις γίνονται και στα ισπανικά πλέον. Οπότε φαντάσου τι θα γίνεται Ισπανία και Πορτογαλλία όπου έρχονται να πραγματοποιήσουν το european dream.
@τασος3Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Βλέπω 6 ψήφους στη Μολδαβία - έχεις κανείς εμπειρία απο Κισινάου;
Λέω να κανονίσω ένα ταξίδι κάποια στιγμή το χειμώνα και δεν θέλω να τρέχω σε Ταυλάνδη ή Κούβα....
Αξίζει η Μολδαβία για μια εβδομάδα ή θα είναι χάσιμο χρόνου;;; Ιδανικά ψάχνω ένα προορισμό που θα είναι σχετικά εύκολο να βρει κανείς ημι-επαγγελματίες σπονσορέτες.