Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Σωστα τυπε
Θα κανω ενα εμβολιο που ο κορονοιος εχει ποσοστο θνητοτητας 1.5% και οσοι το κανουν θα κολλανε αλλα δεν θα νοσουν βαρια.
Μαλακίες.
Απο τα 1000 ατομα που θα κολλησουν κορωνα βαρια θα ειναι μονο οι 50 αρα ατοπο.
σιγα μην εχει 1,5%
εχουμε και λεμε. ΕΠΙΣΗΜΑ 402.000 κρουσματα. ανεπισημα μπορει να εχουν και 600.000 ? 800.000 ? δε ξερεις ποιος το περασε ασυμπτωματικος και ελαφρα χωρις να το παρει χαμπαρι... αρα δε ξερεις ποσα κρουσματα σου ξεφευγουν. ξερεις μονο οσα εντοπισες. και αυτα σιγουρα πανε προς τα πανω σαν νουμερο. την εκτιμηση δε μπορω να την ξερω φυσικα...
μας χαιρετησαν επισημα 12000. ντεμεκ 1 στους 40. αν πω οτι οι μισοι πηγαν απο εγκεφαλικο, καρδια, παραλληλα νοσηματα ακομη και τροχαια και απλα τους γραψαν κορωνα με το ετσι θελω (οπως οι ΕΙΔΙΚΟΙ παραδεχθηκαν πως καθε θανατος ανθρωπου που ειχε κοβιντ τη στιγμη που πεθανε καταγραφηκε ως αιτιο θανατου το κοβιντ και δε πα να πηδηξε ο αλλος απο τον 8ο οροφο)
θα πω λοιπον αυθαιρετα οτι μονο οι μισοι απο τους 12000 πηγαν απο κοβιντ αρα 6000 θανατοι. το νουμερο ασφαλως ειναι μικροτερο και δε μπορει να ειναι μεγαλυτερο αφου δε μπορει να ξεφυγει κανενα επισημο κρουσμα. και δε παιζει να πεθανε καποιος ανεπισημα απο κοβιντ με τοσο κοβιντομανια που εχει η μοδα...

6000 θανατοι (που μπορει να ναι και 4000 αλλα λεμε τωρα) στα 600.000 κρουσματα μας κανει στην καλυτερη 1%
και αυτο ονομαζεται πανδημια...

και σκοτωνομαστε για αυτο το 1% (οχι του πληθυσμου αλλα των κρουσματων) απο το οποιο το 0,8% ειναι ατομα που ουτως η αλλως λογω ηλικιας ανα πασα ωρα και στιγμη θα μας χαιρετουσαν για τον καθενα απο 300 αλλους λογους...

χμ, ναι οκ, τρεχτε καντε το εμβολιο της βλακειας μαζι! αχρειαστα ρισκα δε πηρα ποτε στη ζωη!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
επισης μετα απο ενα και κατι χρονο πανδημιας, εχει κολλησει μονο το 4% της ελλαδας και ειδικα στη χαβουζα και ενω ο κορωνα μεταδιδεται ευκολα, δεν εχει πιασει πανουκλα ολη η πολη? και μη πειτε τα μετρα φταινε! τα μετρα παραβιαστηκαν ολα κατα το δοκουν... κλεισαν με 700 και ανοιξαν με 3000 κρουσματα. μας γλεντησε ο καθε ειδικος "δικος" τους, το μεγαλο φαγοποτι με τα τσαμπα τεστ και εμβολια παιζεται στις πλατες του λαου και ολοι με δανεικα κινηθηκαν τοσο καιρο ανευ λογου! αλλα οκ ξερουμε τα "μετρα απεδωσαν" και αυτα ειναι που περιορισαν τις απωλειες και τη μια χωρις μασκα την αλλη με μια και την αλλη με δυο. την ιστορια οπως θελουν αυτοι θα την πουν και αντιστοχα τα παπαγαλακια μετα...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατσαπλια συμφωνω μαζι σου δεν εχεις αδικο σ αυτα που γραφεις.
Ενας γιατρος επιδημιολογος στην ιταλια ειχε πει πως τα 10000 και 20000 κρουσματα τη μερα για τον πληθυσμο της ιταλιας δεν ειναι πολλα.
Ειχε πει επισης οτι κατα την εποχικη περιοδο γριπης νοεμβρη εως μαρτη η ιταλια εβγαζε απο 50000 εως 150000 κρουσματα γριπης τη μερα με μεσο ορο 100000
Με λιγα λογια καθε εποχικη περιοδο γριπης νοσουσαν περιπου 15 εκ ιταλοι μεσο ορο αλλλες χρονιες λιγοτεροι αλλες περισσοτεροι και οι θανατοι που συνδεθηκαν με τη γριπη οπως και αυτοι που συνδεθηκαν με τον κορωνοιο τωρα ηταν καθε ετος απο 10000 εως 25000 θανατοι το χρονο.
Γιατί τοτε και τοσα χρονια δεν ειχε γινει τοσος ντορος??αυτοι που πεθαιναν τοτε απο τη γριπη δεν ειχαν ψυχη η αλλο γριπη αλλο κοβιντ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Τα αυτονόητα θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ο δικηγόρος του νήματος!
εθεσα μια απλή ερώτηση. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις, γιατί πετάγεσαι και γράφεις κοινοτυπίες; νιώθεις περήφανος;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
και αμα εισαι εγκυος τυπε?
επισης πες μας ποιος εχει την ευθυνη αν τα κακαρωσεις? αποζημιωση θα παιξει? η τσαμπα τα λεφτα σου φορολογουμενε πολιτη και ουτε μια κηδεια δημοσια δαπανη? οχι τιποτα αλλο αλλα τσαμπα εξοδα θανατου ρε φιλε
ξανά. Φωτογράφησα το έντυπο πριν το συμπληρώσω, επειδή διάφοροι ψεκασμένοι ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ισχυρίζονται πως στο εν λόγω έντυπο υπάρχει αποποίηση των ευθυνών αν πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις, γιατί πετάγεσαι, και γράφεις ανοησίες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα (την αποποίηση ευθυνών); βγάζεις μεροκάματο ή είσαι φανατικός και προσπαθείς να μπαχαλέψεις το θέμα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
α) καποιοι το αναγραφανε και οταν τα βγαλαν στα καναλια τρεχαν να τα μαζεψουν
β) το οτι δε το γραφει δε σημαινει οτι δε φερει ευθυνη αλλα ουτε και οχι φερει. ομως δε τον πηγε κανενας με το ζορι εκει!!!! μονος του μπηκε στην πλατφορμα και προκαλεσε ιατρικη πραξη... δε τον πιεσε κανεις να το κανει! οποτε αν την πατησει αυτος φταιει που διαλεξε να κανει το εμβολιο. θα μπορουσε να μην το κανει και να μην εχει παρενεργειες! (αυτη θα ειναι καλλιστα η υπερασπιστικη γραμμη και αντιστοιχα το αναποδο η κατηγοριας)
Σε καταγγέλω σαν ψεύτη. Δείξε μου το σχετικό έντυπο, θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος αν το δω. Μέχρι τότε, σε θεωρώ είτε μισθοφόρο, είτε φανατικό. Αλλά αφού ισχυρίζεσαι πως το βγάλαν στα κανάλια, δώσε λινκ για τον ισχυρισμό σου. Σίγουρα, στο κανάλι θα έδιναν αποδείξεις. Αν βέβαια δω σε κάποιο κανάλι τον ισχυρισμό χωρίς το έντυπο, θα συνεχίσω να έχω τη γνώμη πως λένε ψέματα. Δεν είχατε πει τέτοια παπάτζα στην αρχή των εμβολιασμών, γιατί θα είχα φωτογραφήσει και τότε το έντυπο, στις αρχές του Μάρτη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
όσα πρόβατα κάνουν το εμβόλιο νομίζοντας ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω πιο πιθάνο ειναι να την χάσουν εντος 2 ετίας ή να έχουν σοβαρές μεσόμακροπρόθεσμες παρενέργιες.
βρες καλώς τον προφήτη. Πιστεύεις πως θα χάψουμε αυτή την ανοησία; Δώσε αποδείξεις

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπροκολε 4 *0.60 = 2.4 τηνεβγαλες την τυροπιτα σημερα

Μηνμας ζαλιζεις αλλο τα αρχ...α

Πηγαινε στον κουλη νατου τα αερισεις

Αντε μπραβο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Σε καταγγέλω σαν ψεύτη. Δείξε μου το σχετικό έντυπο, θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος αν το δω. Μέχρι τότε, σε θεωρώ είτε μισθοφόρο, είτε φανατικό. Αλλά αφού ισχυρίζεσαι πως το βγάλαν στα κανάλια, δώσε λινκ για τον ισχυρισμό σου. Σίγουρα, στο κανάλι θα έδιναν αποδείξεις. Αν βέβαια δω σε κάποιο κανάλι τον ισχυρισμό χωρίς το έντυπο, θα συνεχίσω να έχω τη γνώμη πως λένε ψέματα. Δεν είχατε πει τέτοια παπάτζα στην αρχή των εμβολιασμών, γιατί θα είχα φωτογραφήσει και τότε το έντυπο, στις αρχές του Μάρτη
βρε χαφτα το εντυπο το βγαζει καθε νοσοκομειο για να καλυψει τον κωλο του! εκτος αν το βλεπεις για επισημο εσυ! ειναι κυβερνητικο και εχει αριθμο πρωτοκολλου?

1622534492963.png

παρτο αγαπη μου! Έχω διαβάσει ή μου εξηγήθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με το υπό χορήγηση εμβόλιο έναντι της covid-19. Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τον κίνδυνο μη εμβολιασμού. Έχω ενημερωθεί για τις αντενδείξεις εμβολιασμού με το παραπάνω εμβόλιο στο παραπάνω άτομο. Κατανοώ ότι στη σπάνια περίπτωση εμφάνισης αναφυλαξίας, θα γίνει παροχή επείγουσας θεραπείας. Είχα την ευκαιρία να θέσω ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν ικανοποιητικά.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
δες πανω δεξια τι λεει! για πολιτες που δεν εδωσαν προφορικη συγκαταθεση! αρα εσυ ακουσες δεν ακουσες απο τη στιγμη που ειπες ΝΑΙ καντο μου καληνυχτα αγαπητε

πανε φαε τωρα τα 0.60 σου και ζητα εκπτωσουλα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.399
Πόντοι
786
τζώνυ πρόσεχε ανήκεις και σε ομάδα υψηλού κινδύνου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
1622534794136.png

Την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας, μετά από καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προέβη σε καταγγελίες για «τρομοκράτηση του προσωπικού» στο νοσοκομείο Καρδίτσας, δημοσιοποιώντας ένα έγγραφο, στο οποίο οι θα πρέπει να υπογράψουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, το οποίο αναφέρει ότι συναινούν στον εμβολιασμό παρόλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο – ακόμη και «θανατηφόρες».

φαε ενα κουβα τωρα ξερεις τι!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
όσα πρόβατα κάνουν το εμβόλιο νομίζοντας ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω πιο πιθάνο ειναι να την χάσουν εντος 2 ετίας ή να έχουν σοβαρές μεσόμακροπρόθεσμες παρενέργιες.
Ω ρε φίλε, τι είπες τώρα!
Σε 2 χρόνια δηλαδή θα έχει πεθάνει η πλειοψηφία του πληθυσμού της Ελλάδας.
Και άντε, αυτό θα το αντέξω.
Στο bou? Τι θα γίνει στο bou?
Θα τα τινάξουν όλοι και θα μείνεις μαζί με Νένα, Κωλομπούρδα, Κατσαπλιά, Πούσυ, αβε, Βαντάμα, Τζώνιε και το υπόλοιπο όμορφο παρεάκι;
Ποιος τη χάρη σας ρε μπαγάσα, θα μείνετε πίσω και μόνοι σας θα τα λέτε, μόνοι σας θα συμφωνείτε.
Αντε, σε αφήνω τώρα γιατι το ρολόι τρέχει και (εσύ λες οτι) δεν έχω χρόνο.

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Ω ρε φίλε, τι είπες τώρα!
Σε 2 χρόνια δηλαδή θα έχει πεθάνει η πλειοψηφία του πληθυσμού της Ελλάδας.
Και άντε, αυτό θα το αντέξω.
Στο bou? Τι θα γίνει στο bou?
Θα τα τινάξουν όλοι και θα μείνεις μαζί με Νένα, Κωλομπούρδα, Κατσαπλιά, Πούσυ, αβε, Βαντάμα, Τζώνιε και το υπόλοιπο όμορφο παρεάκι;
Ποιος τη χάρη σας ρε μπαγάσα, θα μείνετε πίσω και μόνοι σας θα τα λέτε, μόνοι σας θα συμφωνείτε.
Αντε, σε αφήνω τώρα γιατι το ρολόι τρέχει και (εσύ λες οτι) δεν έχω χρόνο.
Θα ερημωσει ο πλανητης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
βρε χαφτα το εντυπο το βγαζει καθε νοσοκομειο για να καλυψει τον κωλο του! εκτος αν το βλεπεις για επισημο εσυ! ειναι κυβερνητικο και εχει αριθμο πρωτοκολλου?

1622534492963.png

παρτο αγαπη μου! Έχω διαβάσει ή μου εξηγήθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με το υπό χορήγηση εμβόλιο έναντι της covid-19. Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τον κίνδυνο μη εμβολιασμού. Έχω ενημερωθεί για τις αντενδείξεις εμβολιασμού με το παραπάνω εμβόλιο στο παραπάνω άτομο. Κατανοώ ότι στη σπάνια περίπτωση εμφάνισης αναφυλαξίας, θα γίνει παροχή επείγουσας θεραπείας. Είχα την ευκαιρία να θέσω ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν ικανοποιητικά.
Τύπε δεν παίζει να είσαι τόσο χαζός. Το έγγραφο αναφέρεται σε άτομα που δε μπορούν μόνα τους να δώσουν συγκατάθεση, οπότε αναλαμβάνει δικαστικός συμπαραστάτης. Άτομα με άνοια, αλτσχάιμερ, παραπληγικά και παρόμοιες περιπτώσεις.
Ειλικρινά τι στην ευχή καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις; Απορώ.....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Τύπε δεν παίζει να είσαι τόσο χαζός. Το έγγραφο αναφέρεται σε άτομα που δε μπορούν μόνα τους να δώσουν συγκατάθεση, οπότε αναλαμβάνει δικαστικός συμπαραστάτης. Άτομα με άνοια, αλτσχάιμερ, παραπληγικά και παρόμοιες περιπτώσεις.
Ειλικρικά τι στην ευχή καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις; Απορώ.....
το θεμα ειναι οτι απο τι στιγμη που ενημερωθηκες και υπεγραψες χεστηκαμε για οτι παθεις γιατι μονος σου εκλεισες ραντεβου και ηρθες δε σε φεραν με τις χειροπεδες να το κανεις!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
το θεμα ειναι οτι απο τι στιγμη που ενημερωθηκες και υπεγραψες χεστηκαμε για οτι παθεις γιατι μονος σου εκλεισες ραντεβου και ηρθες δε σε φεραν με τις χειροπεδες να το κανεις!
Πρώτον και βασικόν δεν αφορά αυτόν που υπογράφει, αφού δεν κάνει αυτός το εμβόλιο αλλά ο ΑΜΕΑ
και δεύτερον και εξίσου βασικόν, όποιος κάνει το εμβόλιο για λογαριασμό του δεν υπογράφει τίποτα.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Είτε θέλετε να το καταλάβετε οι ψεκασμένοι εδώ μέσα και εκεί έξω είτε όχι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ασχολειστε ακομα με βλακες κατσαπλιαδες;

Stories

Νέο!

Stories