Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Το μόνο που θα γίνει είναι να πλυθείτε λίγο από τον ΑΤΛΑΝΤΑ!Οταν γινουν επεισοδια ελα να τα καταστειλεις να δεις ποιοι θα σκισουν καλτσοδετες
Το μόνο που θα γίνει είναι να πλυθείτε λίγο από τον ΑΤΛΑΝΤΑ!Οταν γινουν επεισοδια ελα να τα καταστειλεις να δεις ποιοι θα σκισουν καλτσοδετες
Ο ατλαντας κατι παιδακια βρεχει και οταν τραβανε οι κάμερες μονοΤο μόνο που θα γίνει είναι να πλυθείτε λίγο από τον ΑΤΛΑΝΤΑ!
OK, να πεις του πεταλούδα να προσέχει γιατί αν τον πάρει στα πλευρά θα βραχούν και δεν θα μπορεί να πετάξει!!!Ο ατλαντας κατι παιδακια βρεχει και οταν τραβανε οι κάμερες μονο
Εσένα που δε σε χρηματοδοτούν καν και γράφεις μόνο μαλακίες αβίαστα και αυθορμήτως πως να σε χαρακτηρίσουμε;Τωρα σε χρηματοδοτουν για να γραφεις αυτες τις μαλακιες?
Για αυτο η ΝΔ χρωσταει πανω απο 300 εκατομμυρια, βαζουν στο μισθολογιο των τρολ χαζα ανηψια κομματικων σαν εσενα
Το προβλημα βεβαια ειναι οτι τα χρεη της ΝΔ τα πληρωνουμε ολοι
Δηλαδη πληρωνουμε εσενα το τρολ της πουτσας για να γραφεις μαλακιες
Μονο στο κουλισταν αυτα
Tι κάνετε κύριε?Εσένα που δε σε χρηματοδοτούν καν και γράφεις μόνο μαλακίες αβίαστα και αυθορμήτως πως να σε χαρακτηρίσουμε;
Δεν προλαβαίνω, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩTι κάνετε κύριε?
Παραιτηθήκατε από την κλινική?
Ασχετα με την πιο πάνω συνομιλία. Ανέβασα το έγγραφο το οποίο συμπλήρωσα πριν με εμβολιάσουν. Δείξε μου σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιοΚαλά ρε φίλε, να χάνεις την ψυχραιμία σου και να μας βρίζεις το καταλαβαίνω. Να θεωρείς ότι έχουμε Αλτσχάιμερ δεν μπορώ να το πιστέψω :
Αν πας στον πόλεμο εθελοντικά τότε ποιος φέρει την ευθύνη για ό,τι πάθεις;Ασχετα με την πιο πάνω συνομιλία. Ανέβασα το έγγραφο το οποίο συμπλήρωσα πριν με εμβολιάσουν. Δείξε μου σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο
Με τοση μαλακια που μας βαραει , μας αξιζουν μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος...Το να κάνεις αντιγριπικό εμβόλιο είναι σαν να πέφτεις με αλεξίπτωτο!
Με τα μνημόνια δεν σβήνει ο ήλιος αλλά η Ελλάδα που μετά το 2010 γέμισε με Πακιστανούς, Αφγανούς, Μαροκινούς και κάθε καρυδιάς καρύδι!Με τοση μαλακια που μας βαραει , μας αξιζουν μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος...
εσύ ο ίδιος, βέβαια. Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση, με το ότι ζήτησα να μου δείξει σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο. Εσύ μπορείς να μου το δείξεις; αν όχι τι θέλεις να πεις;Αν πας στον πόλεμο εθελοντικά τότε ποιος φέρει την ευθύνη για ό,τι πάθεις;
Τα αυτονόητα θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ο δικηγόρος του νήματος!εσύ ο ίδιος, βέβαια. Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση, με το ότι ζήτησα να μου δείξει σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο. Εσύ μπορείς να μου το δείξεις; αν όχι τι θέλεις να πεις;
και αμα εισαι εγκυος τυπε?Ασχετα με την πιο πάνω συνομιλία. Ανέβασα το έγγραφο το οποίο συμπλήρωσα πριν με εμβολιάσουν. Δείξε μου σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο
α) καποιοι το αναγραφανε και οταν τα βγαλαν στα καναλια τρεχαν να τα μαζεψουνεσύ ο ίδιος, βέβαια. Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση, με το ότι ζήτησα να μου δείξει σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο. Εσύ μπορείς να μου το δείξεις; αν όχι τι θέλεις να πεις;
Σωστα τυπεόσα πρόβατα κάνουν το εμβόλιο νομίζοντας ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω πιο πιθάνο ειναι να την χάσουν εντος 2 ετίας ή να έχουν σοβαρές μεσόμακροπρόθεσμες παρενέργιες.
πες τα ρε ιαννης κλαυδιοςΣωστα τυπε
Θα κανω ενα εμβολιο που ο κορονοιος εχει ποσοστο θνητοτητας 1.5% και οσοι το κανουν θα κολλανε αλλα δεν θα νοσουν βαρια.
Μαλακίες.
Απο τα 1000 ατομα που θα κολλησουν κορωνα βαρια θα ειναι μονο οι 50 αρα ατοπο.