Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο ατλαντας κατι παιδακια βρεχει και οταν τραβανε οι κάμερες μονο
OK, να πεις του πεταλούδα να προσέχει γιατί αν τον πάρει στα πλευρά θα βραχούν και δεν θα μπορεί να πετάξει!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Τωρα σε χρηματοδοτουν για να γραφεις αυτες τις μαλακιες?
Για αυτο η ΝΔ χρωσταει πανω απο 300 εκατομμυρια, βαζουν στο μισθολογιο των τρολ χαζα ανηψια κομματικων σαν εσενα

Το προβλημα βεβαια ειναι οτι τα χρεη της ΝΔ τα πληρωνουμε ολοι
Δηλαδη πληρωνουμε εσενα το τρολ της πουτσας για να γραφεις μαλακιες
Μονο στο κουλισταν αυτα
Εσένα που δε σε χρηματοδοτούν καν και γράφεις μόνο μαλακίες αβίαστα και αυθορμήτως πως να σε χαρακτηρίσουμε;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσένα που δε σε χρηματοδοτούν καν και γράφεις μόνο μαλακίες αβίαστα και αυθορμήτως πως να σε χαρακτηρίσουμε;
Tι κάνετε κύριε?
Παραιτηθήκατε από την κλινική?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καλά ρε φίλε, να χάνεις την ψυχραιμία σου και να μας βρίζεις το καταλαβαίνω. Να θεωρείς ότι έχουμε Αλτσχάιμερ δεν μπορώ να το πιστέψω :

5AFFA458-E8BC-4BD4-BC42-2F4FDB203443.jpeg

8587F90A-BB1F-48B9-92FA-83EC3D69F945.jpeg
Ασχετα με την πιο πάνω συνομιλία. Ανέβασα το έγγραφο το οποίο συμπλήρωσα πριν με εμβολιάσουν. Δείξε μου σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ασχετα με την πιο πάνω συνομιλία. Ανέβασα το έγγραφο το οποίο συμπλήρωσα πριν με εμβολιάσουν. Δείξε μου σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
Αν πας στον πόλεμο εθελοντικά τότε ποιος φέρει την ευθύνη για ό,τι πάθεις;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το να κάνεις αντιγριπικό εμβόλιο είναι σαν να πέφτεις με αλεξίπτωτο!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Με τοση μαλακια που μας βαραει , μας αξιζουν μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος...
Με τα μνημόνια δεν σβήνει ο ήλιος αλλά η Ελλάδα που μετά το 2010 γέμισε με Πακιστανούς, Αφγανούς, Μαροκινούς και κάθε καρυδιάς καρύδι!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αν πας στον πόλεμο εθελοντικά τότε ποιος φέρει την ευθύνη για ό,τι πάθεις;
εσύ ο ίδιος, βέβαια. Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση, με το ότι ζήτησα να μου δείξει σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο. Εσύ μπορείς να μου το δείξεις; αν όχι τι θέλεις να πεις;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
εσύ ο ίδιος, βέβαια. Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση, με το ότι ζήτησα να μου δείξει σε ποιο σημείο ο υπογράφων λέει ότι φέρει ο ίδιος ευθύνη για ότι πάθει από το εμβόλιο. Εσύ μπορείς να μου το δείξεις; αν όχι τι θέλεις να πεις;
Τα αυτονόητα θα σου τα εξηγήσει καλύτερα ο δικηγόρος του νήματος!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Το ψηφιακό πιστοποιητικό ως συγχωροχάρτι​

Τί κάνουν οι άχρηστοι που μας κυβερνούν αντί να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για το έγκλημα των απανωτών lockdowns;

Προσπαθούν να χρησιμοποιόσουν το πιστοποιητικό κορονοϊού ως συγχωροχάρτι για τα ανομήματα τους.

Να επισκιάσουν δηλαδή τη μη έγκαιρη λήψη των αναγκαίων μέτρων (ενίσχυση ΕΣΥ-ΜΜΕ - σχολείων, αυστηροί έλεγχοι σε χώρους εργασίας, μαζικά τεστ εξ αρχής κλπ.) που στοίχησε τις ζωές σε 12.000 συμπολίτες μας και οδηγεί την οικονομία στα τάρταρα, με παπατζιλίκια.

Λες και δύναται να συγχωρεθεί η δολοφονία της πατρίδας, επειδή ο... Μωυσής πρότεινε μια αυτονόητη λύση η οποία παρουσιάζεται ως πανάκεια.

Μιλάμε για μεγάλο πανικό.

Δεν αντιλαμβάνονται όμως οι δόλιοι ότι η άθλια αυτή τακτική τους γυρίζει μπούμεραγκ.

Διότι όσα... Ωσαννά κι αν φωνάξουν για να εγκωμιάσουν τον... μεγάλο τιμονιέρη για τα προφανή, ο λαός ήδη τους έχει γυρίσει την πλάτη σιχτιρίζοντας τη μαύρη προπαγάνδα τους μέσα στην απόγνωσή του να δει φως στο τούνελ του... μητσοτακικού μπάχαλου.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι φωστήρες του Μαξίμου για να μας πείσουν ότι δεν απέτυχαν παταγωδώς στη διαχείριση της κορονοκρίσης.

Τα ειπε ολα το ΣΑΜΑΡΟσαιτ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.323
Πόντοι
2.356
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
και αμα εισαι εγκυος τυπε?
επισης πες μας ποιος εχει την ευθυνη αν τα κακαρωσεις? αποζημιωση θα παιξει? η τσαμπα τα λεφτα σου φορολογουμενε πολιτη και ουτε μια κηδεια δημοσια δαπανη? οχι τιποτα αλλο αλλα τσαμπα εξοδα θανατου ρε φιλε

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Το μονο εμβολιο που σκεφτομαι να κανω ειναι καμια καλη Ηρωινη σαν τον Τραβολτα στο Παλπ Φιξιον.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.323
Πόντοι
2.356
α) καποιοι το αναγραφανε και οταν τα βγαλαν στα καναλια τρεχαν να τα μαζεψουν
β) το οτι δε το γραφει δε σημαινει οτι δε φερει ευθυνη αλλα ουτε και οχι φερει. ομως δε τον πηγε κανενας με το ζορι εκει!!!! μονος του μπηκε στην πλατφορμα και προκαλεσε ιατρικη πραξη... δε τον πιεσε κανεις να το κανει! οποτε αν την πατησει αυτος φταιει που διαλεξε να κανει το εμβολιο. θα μπορουσε να μην το κανει και να μην εχει παρενεργειες! (αυτη θα ειναι καλλιστα η υπερασπιστικη γραμμη και αντιστοιχα το αναποδο η κατηγοριας)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
όσα πρόβατα κάνουν το εμβόλιο νομίζοντας ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω πιο πιθάνο ειναι να την χάσουν εντος 2 ετίας ή να έχουν σοβαρές μεσόμακροπρόθεσμες παρενέργιες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όσα πρόβατα κάνουν το εμβόλιο νομίζοντας ότι θα πάρουν την ζωή τους πίσω πιο πιθάνο ειναι να την χάσουν εντος 2 ετίας ή να έχουν σοβαρές μεσόμακροπρόθεσμες παρενέργιες.
Σωστα τυπε
Θα κανω ενα εμβολιο που ο κορονοιος εχει ποσοστο θνητοτητας 1.5% και οσοι το κανουν θα κολλανε αλλα δεν θα νοσουν βαρια.
Μαλακίες.
Απο τα 1000 ατομα που θα κολλησουν κορωνα βαρια θα ειναι μονο οι 50 αρα ατοπο.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Σωστα τυπε
Θα κανω ενα εμβολιο που ο κορονοιος εχει ποσοστο θνητοτητας 1.5% και οσοι το κανουν θα κολλανε αλλα δεν θα νοσουν βαρια.
Μαλακίες.
Απο τα 1000 ατομα που θα κολλησουν κορωνα βαρια θα ειναι μονο οι 50 αρα ατοπο.
πες τα ρε ιαννης κλαυδιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom