Πρώτη φορά στην ιστορία τόσα πολλά πρόβατα τσακώνονται μεταξύ τους για να περάσουν το συντομότερο δυνατόν από το σφαγείο.
Οταν θα καταλάβεις ότι δε σε παιρνει να ρισκαρεις, τοτε θα αλλαξεις γνωμη.Παιζει βέβαια ρόλο και η ηλικία.Αν εισαι πιτσιρικάς νιωθεις ατρωτος,αλλα στα 50φευγα που ειμαι εγω,ε ,οσο να'ναι το σκεφτομαι διπλα..
Και κατι αλλο που δεν το εχω διαβασει εδω μεσα..Δεν εχουν παρουσιαστει επιπλοκες ή θανατοι από αλλα εμβόλια?δεν εχει παθει καποιος κατι απο εμβόλιο ανεμοβλογιας,ιλαρας,πολιο κλπ?Η από φαρμακα όπως πχ ασπιρίνη,voltaren,μεθοτρεξατη,augmentin?-ειδικα αυτό εχει θερισει κοσμο και κοσμακη-Φυσικά και υπαρχουν αλλα δεν εχουν παρει δημοσιότητα τετοια όση τα τωρινα εμβόλια,ακριβως λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.Το οτι βγηκαν γρηγορα χωρίς αρκετό τεσταρισμα,δε σημαινει ότι ειναι κι επιβλαβή.Και μαλιστα διαβαζω ότι ανοιξαν και την πορτα για τη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου.
Οπότε μην προδικάζουμε κατι,εγω ειμαι θετικά διακείμενος και στο κατω κατω ο λογαριασμος θα ερθει αρκετα χρόνια μετα,οταν οι περισσοτεροι από μας ειτε θα εχουμε αποδημησει ,είτε θα ειμαστε ετοιμοι προς αποδημία... Και θα τσακωνόμαστε από ψηλά..