Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζαν εγώ το έχω ξαναπεί, αν ήταν στο χέρι μου θα σε έκανα τιμημένο και θα είχες περίοπτη θέση...
παντού χρειάζεται ένας....ζαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στα γυμνά ρε ζαν μόνο πάρλα και μπούρδες ήσουν
(παντού δλδ αλλά εκεί πρέπει να συνεισφέρεις και λίγο)
Ναι ενω εσυ εβαζες φωτογραφιες απο κολγκιρλ και τις βαφτιζες γυναικες σου η γκομενες σου.
Αν αυτο το λες συνεισφορα να σε χεσω.
Εγω προμοτορα αφησα εποχη εδω μεσα ιδεολογια οραμα αγωνες κλπ κλπ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
χαζούλη το θέμα είσαι εσύ...
οι κοπέλες που βάζω εγώ δεν έχουν σχέση (αν και πραγματικές ότι και να λες)
να κάτσεις στα αυγά σου και να γράφεις σωστά για να μην έχεις θέματα...
Προμοτορα ξέρεις οταν φυγω απο εδω μεσα πόσοι θα συνεχισουν τον αγωνα.
Ηδη ο φιλος και συντροφος τονυ αφηνει εποχη,ο αβε,ο ερικ που εφυγε,ο λαδακης,ο γλασκος,ο πουσυ,ο λουκας κλπ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγω προμοτορα αφησα εποχη εδω μεσα ιδεολογια οραμα αγωνες κλπ κλπ.
Πραγματικά Ζαν ...
Πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν κοντά το άνοιγμα των μπουρδελων, ήμουν σε έναν κρυφά ανοιχτό οίκο στο σαλόνι, ε και εκεί τέλος πάντων ήταν 2 τυπάδες, γύρω στα 20, οι οποίοι συζητούσαν για το bourdela.com , και έλεγαν για τον Ζαν-Κλωντ, ότι τα λέει όλα σωστά εκεί μέσα και όλοι εται έπρεπε να είμασταν, ότι έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι οι έξω γκομενες.
Τους έπιασα τη συζήτηση μη τυχόν ήταν τίποτα μέλη, αλλά όχι μου είπαν, απλα μπαίνουν και διαβάζουν.
Για τον Ζαν-Κλωντ έλεγαν τα καλύτερα... σοβαρά το λέω αυτό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι είναι γνωστά τραγικά ονόματα ναυάγια του σάι...
(εξαιρώ έναν μολονότι διαφωνώ σχεδόν πάντα μαζί του)

και με ποιο νικ θα γυρίσεις? :confused:
Δεν φευγω ρε ταπακο,εκτος και με βγαλουν οφ απο το σαιτ.
Πιστευω εχω μελλον και δρομο ακομα μπροστά μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πραγματικά Ζαν ...
Πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν κοντά το άνοιγμα των μπουρδελων, ήμουν σε έναν κρυφά ανοιχτό οίκο στο σαλόνι, ε και εκεί τέλος πάντων ήταν 2 τυπάδες, γύρω στα 20, οι οποίοι συζητούσαν για το bourdela.com , και έλεγαν για τον Ζαν-Κλωντ, ότι τα λέει όλα σωστά εκεί μέσα και όλοι εται έπρεπε να είμασταν, ότι έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι οι έξω γκομενες.
Τους έπιασα τη συζήτηση μη τυχόν ήταν τίποτα μέλη, αλλά όχι μου είπαν, απλα μπαίνουν και διαβάζουν.
Για τον Ζαν-Κλωντ έλεγαν τα καλύτερα... σοβαρά το λέω αυτό.
Εγω πιστευω σε τσαρκα στα τσαρδια και πεις ζαν κλωντ θα πουν τα καλυτερα μιας και εχω δωσει μαχες εδω μεσα.
Περα απο την στηριξη στους οικους εχω στηριξει και τον συριζα κομματικα εδω μεσα με σθενος.
Ο αγωνας ειναι μεγαλος φιλε τονυ και μαζι εδω θα αγωνιζομαστε για ενα καλύτερο αύριο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
πανηλιθιε καποιοι απο εμας ειμαστε υποχρεωμενοι λογο δουλειας να κανουμε το εμβολιο. επισης για οσους απο εμας πηγαινοερχομαστε εξωτερικο, το εμβολιο σου ανοιγει τις πορτες για μεγαλο μερος των κοινωνικων δραστηριοτητων (και απο χειμωνα αυτο θα ειναι δεδομενο), μιλαω για απλες μετακινησεις μεχρι συναυλιες/εκδηλωσεις κτλ.

δικαιωμα σου να εισαι αρνητης και ψεκασμενος αλλα μαντεψε, στη πουτσα μας ποια ειναι η αποψη ενος αγραμματου, μεινε ανεμβολιαστος μαζι με την Ουγκαντα και την Ινδια.
Και να στο πω και αλλιως, εχω πιει παμπολλα ναρκωτικα στη ζωη μου, καπνιζω, πινω, τρωω σαβουροφαι, γαμαω φτηνες βρωμιαρες ιεροδουλες. Ε στο παπαρι μου να βαλω στον οργανισμο μου και ενα εμβολιο που θα το εχει κανει ο μισος πλανητης και απο τις μεχρι τωρα ερευνες δειχνει ασφαλεστατο.

Τραβα κολλα μια φυματιωση τωρα να δουμε ποσο καλα θα περασεις ουρακοταγκο
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν βγαινουν απο το σπιτι , ζουν αγκαλια με ενα κινητο η Η/Υ , τηλε-εργαζονται η ειναι αεργοι η ανεργοι.
Ζουν αναμεσα μας και ΔΕΝ χρεαζονται εμβολιο γιατι ειναι κοινωνικα ανευθυνοι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
καποτε ηταν γενικα αξιοπιστο.
πλεον ναι πληρωνονται αδρα απο fb (και οχι μονο αφου γιναν ΜΚΟ ) για να "τσεκαρουν" η αντιστοιχα να απορριψουν οτι συμφερει την πολιτικη ορθοτητα... δεν ειναι και λιγες οι φορες που εχουν πεσει εξω! το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι οταν δε θελουν να "αποδειξουν" κατι λεν ε δεν βρηκαμε πηγες αρα δεν υπαρχει. λες και οι υπολοιπες πηγες που παραθετουν σε αλλες περιπτωσεις θεωρουνται αξιοπιστες...

καταντησαν ξερολες με το αλαθητο του Παπα.

χρηματοδοτηση χοαξ 2019

Έσοδα

• 11.000€ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω του TjekDet.dk για το project
    “Cross-border fact checking initiative ahead of EP elections”.
  • 302.400$ από το Facebook. Από τον Απρίλιο του 2019, τα ΕΗ ελέγχουν εικόνες, βίντεο και άρθρα στο Facebook ως μέρος της πρωτοβουλίας του κοινωνικού δικτύου για τον έλεγχο γεγονότων από ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου γεγονότων. Αυτή η εργασία χρηματοδοτείται από το Facebook. Το χρηματικό ποσό εξαρτάται από τον αριθμό των πραγματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος.

2020

Έσοδα

• 475.600$ από το Facebook. Από τον Απρίλιο του 2019, τα ΕΗ ελέγχουν εικόνες, βίντεο και άρθρα στο Facebook ως μέρος της πρωτοβουλίας του κοινωνικού δικτύου για τον έλεγχο γεγονότων από ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου γεγονότων. Αυτή η εργασία χρηματοδοτείται από το Facebook. Το χρηματικό ποσό εξαρτάται από τον αριθμό των πραγματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος.
  • 1,750$ από το IFCN για την συμμετοχή στο πρόγραμμα συλλογής και αρχειοθέτησης άρθρων ελέγχου γεγονότων σχετικά με τη πανδημία της νόσου COVID-19, “CoronaVirusFacts Alliance”.
  • 34,400$ από πρόγραμμα επιχορήγησης του IFCN σε συνεργασία με το Facebook. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με το τίτλο “CoronaFacts Initiative” αφορούσε την ενίσχυση ομάδων ελέγχου γεγονότων για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού και υλικού ενημέρωσης για την πανδημία της νόσου COVID-19.
Ειναι ΜΚΟ, πηραν φβ (και ευρωπαικη) χρηματοδοτηση, οπως ολες οι ΜΚΟ απο καπου παιρνουν χρηματα για να λειτουργουν. Ολοι γραφετε την ιδια καραμελα αλλα κανεις σας δεν εχει αποδειξει οτι εχουν γραψει κατι λαθος. Η μονη σας "αποδειξη" ειναι καποια site της κακιας ωρας τα οποια απλα τους κραζουν, χωρις αποδειξεις οτι λενε ψεμματα....

Αν εχεις παει πανεπιστημιο θα ξερεις οτι για να εκδωσεις ενα paper πρεπει να παραθεσεις αναλυτικες πηγες απο που πηρες ολες τις πληροφοριες σου, και αυτες οι πηγες πρεπει να ειναι αξιοπιστες και οσο γινεται αναμφισβητητες. Ετσι λειτουργουν και τα Hoaxes, αν οι πηγες που βρισκουν ειναι κακες, και χωρις ικανοποιητικες αποδειξεις, δεν δεχονται να γραψουν οτι κατι ειναι αληθεια ή ψεμα εφοσον δεν μπορουν να το αποδειξουν .

Και για να μην τους παρουσιασω ως αγιους, ναι, ενδεχομενως να μην καταρριπτουν καθε ψεμα που γραφεται.
Αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι αυτα που καταρριπτουν ειναι λαθος. Αμα τσεκαρεις λιγο τον mad scientist (βασικο μελος των hoaxes) στο youtube θα δεις οτι ειναι σοβαροτατος και μορφωμενος επαγγελματιας σε αυτο που κανει.

Αλλα αν εισαι προκατειλημμενος θα τους βλεπεις ολους σαν εχθρους και σαν τσιρακια του συστηματος

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.259
Πόντοι
2.356
Ειναι ΜΚΟ, πηραν φβ (και ευρωπαικη) χρηματοδοτηση, οπως ολες οι ΜΚΟ απο καπου παιρνουν χρηματα για να λειτουργουν. Ολοι γραφετε την ιδια καραμελα αλλα κανεις σας δεν εχει αποδειξει οτι εχουν γραψει κατι λαθος. Η μονη σας "αποδειξη" ειναι καποια site της κακιας ωρας τα οποια απλα τους κραζουν, χωρις αποδειξεις οτι λενε ψεμματα....

Αν εχεις παει πανεπιστημιο θα ξερεις οτι για να εκδωσεις ενα paper πρεπει να παραθεσεις αναλυτικες πηγες απο που πηρες ολες τις πληροφοριες σου, και αυτες οι πηγες πρεπει να ειναι αξιοπιστες και οσο γινεται αναμφισβητητες. Ετσι λειτουργουν και τα Hoaxes, αν οι πηγες που βρισκουν ειναι κακες, και χωρις ικανοποιητικες αποδειξεις, δεν δεχονται να γραψουν οτι κατι ειναι αληθεια ή ψεμα εφοσον δεν μπορουν να το αποδειξουν .

Και για να μην τους παρουσιασω ως αγιους, ναι, ενδεχομενως να μην καταρριπτουν καθε ψεμα που γραφεται.
Αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι αυτα που καταρριπτουν ειναι λαθος. Αμα τσεκαρεις λιγο τον mad scientist (βασικο μελος των hoaxes) στο youtube θα δεις οτι ειναι σοβαροτατος και μορφωμενος επαγγελματιας σε αυτο που κανει.

Αλλα αν εισαι προκατειλημμενος θα τους βλεπεις ολους σαν εχθρους και σαν τσιρακια του συστηματος
το θεμα ειναι οτι επιλεγουν πηγες οταν θελουν να αναφερουν κατι αλλα οταν δε θελουν δε μπορουν να τις βρουν! επισης δεν εστιαζουν στην ουσια αρκετες φορες αλλα αν καποιο αρθρο γραφει 90% αληθεια και 10% ψεματα το καταρριπτουν ολο ενω θα επρεπε να αναφερουν μονο το ψεμα που περιεχεται.

η ελλειψη πηγων δεν σημαινει οτι κατι δεν εγινε η εγινε απαραιτητα και το ξερεις πολυ καλα αυτο αν εχεις παει πανεπιστημιο... εκτος αν εχεις πηγη πως δημιουργηθηκε ο κοσμος να ξερουμε και εμεις οι αδαεις!

τωρα αν εσυ μου αναφερεις τον μαντ ειναι και αλλοι 10 απο πισω ( και αλλοι 10-20 επιστημονικοι συμβουλοι ως γκεστ)
αλαθητο κανεις δεν εχει και σου ξανα ειπα στο παρελθον εκαναν καλυτερες και σοβαροτερες δουλειες. τωρα ασχολουνται με παπατζηλικια (που βεβαια τους πληρωνουν αδρα) και ξεπλενουν αλλα πραγματα οποτε σε προσωπικο επιπεδο επιφυλασσομαι για την επιλεκτικοτητα και την αμεροληψια τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μαλλον θα σας αποχαιρετησω απο το σαιτ,με εχουν μπλοκαρει σε πολλα νηματα.
Αν σε εχουν μπλοκαρει σε νηματα εκδιδομενων, καλα σού κανανε. Εχουμε πει ενα εκατομμυριο φορες οτι δεν σπαμαρουμε στα νηματα της βασικης θεματολογιας του σάιτ. Αλλά οταν εγω μιλαω, πετας χαρταετο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν φευγω ρε ταπακο,εκτος και με βγαλουν οφ απο το σαιτ.
Πιστευω εχω μελλον και δρομο ακομα μπροστά μου.
Αυτη ειναι φιλοδοξια καριερας, οχι αστεια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δικαιωμα του καθενος να ειναι αρνητης, ναι. Δικαιωμα του να ειναι ακοινωνητος, ναι. Δικαιωμα του να αποτελει βαριδι της κοινωνιας, ναι. Δικαιωμα του παρολα αυτα να πρεπει να νοσηλευθει, ναι.
Ε και μενα δικαιωμα μου να τον λεω ακοινωνητο σκουπιδι
Τι παει να πει αρνητης μαστορα;;

Antonio Capito

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
231
Πόντοι
21
Ναι αλλα στο λενε την ωρα που το κανεις,ειναι ισχυρο φαρμακο και δρα αναλογα τον οργανισμο.
Πυρετό για μια μέρα έκανε σε φίλο μου.Αμα είναι για μια μέρα κανένα θέμα

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μαλλον θα σας αποχαιρετησω απο το σαιτ,με εχουν μπλοκαρει σε πολλα νηματα.
μην δινεις αξια σε κανενα τσοχλανι

δεν σου μιλανε? χεστηκες

ουτως η αλλως εχουμε πολλους καμενους εδω μεσα με τα δικα τους αλυτα ψυχολογικα προβληματα

προχωρα μπροστα και μην τους δινεις σημασια

δεν θα σε αρωστησουν ψυχολογικα θα τους το κανεις εσυ

Τελευταία τροποποίηση:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χαχαχα σοσιαλιστης και φιλελευθερος νομιζεις οτι μπορει να συμβαδίσουν???
Μηπως σε πειραξε το εμβολιο ρε δικηγορε?
Ενω ας πουμε τσυριζαιος και αριστερα πανε χερακι χερακι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πυρετό για μια μέρα έκανε σε φίλο μου.Αμα είναι για μια μέρα κανένα θέμα
Δυνατο εμβολιακι το θέμα είναι ποσό κραταει στο σώμα μας !!! Εγώ ένιωσα λες και πηρα αυξητική ορμόνη !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom