Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μην δινεις αξια σε κανενα τσοχλανι

δεν σου μιλανε? χεστηκες

ουτως η αλλως εχουμε πολλους καμενους εδω μεσα με τα δικα τους αλυτα ψυχολογικα προβληματα

προχωρα μπροστα και μην τους δινεις σημασια

δεν θα σε αρωστησουν ψυχολογικα θα τους το κανεις εσυ
Εδω θα ειμαι γλασκε μεχρι τελικης πτωσης.
Απλα καποια φουστάκια πρεπει να μου κανουν αναφορες συνεχεια γιατι τους εχω πηδησει τα πρεκια.
Και αυτα τα φουστακια ειναι αυτα που τσακωνομαι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενω ας πουμε τσυριζαιος και αριστερα πανε χερακι χερακι
Ελα ελα γκρουεζα μωκο,απορω πως εχεις μουτρα και μιλας.
Μετα απο αυτα τα ξεφτιλικια του κομματος σου πως βρισκεις το κουραγιο και το υποστηριζεις.
Πρεπει άμεσα να φατε μια γερη ηττα σε εκλογες μπας και ερθεται στα ισα σας.
Δεν σας θεωρουμαι αντιπαλους δεν σας θεωρουμε κομμα,δεν σας θεωρούμε αριστερους ουτε σοσιαλιστες.
Σας θεωρούμε ενα αποκομμα υποκαταστατο της δεξιας νδ με κεντροδεξιες βλεψεις και ψευτοκαπιταλιστικες ιδεολογιες.
Αυτο ειστε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εδω θα ειμαι γλασκε μεχρι τελικης πτωσης.
Απλα καποια φουστάκια πρεπει να μου κανουν αναφορες συνεχεια γιατι τους εχω πηδησει τα πρεκια.
Και αυτα τα φουστακια ειναι αυτα που τσακωνομαι.
μην χαλας την ζαχαρενια σου με δαυτους

αφου το βλεπεις και εσυ το μαυρο το κανουν ασπρο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ελα ελα γκρουεζα μωκο,απορω πως εχεις μουτρα και μιλας.
Μετα απο αυτα τα ξεφτιλικια του κομματος σου πως βρισκεις το κουραγιο και το υποστηριζεις.
Πρεπει άμεσα να φατε μια γερη ηττα σε εκλογες μπας και ερθεται στα ισα σας.
Δεν σας θεωρουμαι αντιπαλους δεν σας θεωρουμε κομμα,δεν σας θεωρούμε αριστερους ουτε σοσιαλιστες.
Σας θεωρούμε ενα αποκομμα υποκαταστατο της δεξιας νδ με κεντροδεξιες βλεψεις και ψευτοκαπιταλιστικες ιδεολογιες.
Αυτο ειστε
Εγω μουτρα εχω ολοκαθαρα και αστραφτερα

Για κοιταξου στον καθρεφτη αλλα αμφιβαλλω αν θα τα δεις με τοσο μαυριλα που εχουν

Το τι θεωρειτε εσεις δεν εχει καμμια σημασια ουτε νοιαζει κανεναν

Οτι και να πειτε η πραγματικοτητα ειναι μια και κατα σας
καταστρεψατε οτι βρηκατε γιατι βλεπεις ειχατε αυταπατες και εξαπατησατε τον κοσμο
Γνωστα αυτα και χιλιοειπωμενα

Το πασοκ αφησε εργο πισω του και ειναι οδηγος στην αναπτυξη της χωρας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756
Εγω μουτρα εχω ολοκαθαρα και αστραφτερα

Για κοιταξου στον καθρεφτη αλλα αμφιβαλλω αν θα τα δεις με τοσο μαυριλα που εχουν

Το τι θεωρειτε εσεις δεν εχει καμμια σημασια ουτε νοιαζει κανεναν

Οτι και να πειτε η πραγματικοτητα ειναι μια και κατα σας
καταστρεψατε οτι βρηκατε γιατι βλεπεις ειχατε αυταπατες και εξαπατησατε τον κοσμο
Γνωστα αυτα και χιλιοειπωμενα

Το πασοκ αφησε εργο πισω του και ειναι οδηγος στην αναπτυξη της χωρας
το γαμω-πασοκ το εθαψε ο ιδιος ο γαμημενος ο λαος...στηριζει Δεξια για να παει η Ελλαδα μπροστα :happy: :springsmile: :zfuck:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με τον Ιωαννιδη. Γιατι επιλεγετε να ακουτε τον Ιωαννιδη και οχι χιλιαδες αλλους που λενε τα αντιθετα, μονο εσεις το ξερετε. Γιατι οσοι εχουν ψυχική ανισορροπια, εχουν ηδη εξ αρχης αποφασισει τι ειναι το σωστο και μετα βρισκουν και τον ΕΝΑΝ ή τους ελαχιστους που συμφωνουν με την εμμονη τους και προχωρανε ετσι.
Οι ψέκες ούτε τον Ιωαννίδη ακούν.
Έχουν μείνει στις παλιές (λανθασμένες) προβλέψεις του και νομίζουν οτι είναι ενάντια στους εμβολιασμούς.
Δεν ισχύει.
Είναι υπερ των εμβολιασμών γενικά. Για τους ηλικιωμένους ως προσωπική προστασία και για τους νεότερους ως κτίσιμο τοίχους ανοσίας.
«Το να εμβολιαστεί κάποιος νέος βοηθά στο τοίχος ανοσίας, αλλά για κάποιον άνω των 70 είναι τραγικό λάθος να μην εμβολιαστεί"
Φυσικά ο ίδιος έχει εμβολιαστεί "από τους πρώτους".
Και δεν τον κόβω για εβδομηντάρη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με τον Ιωαννιδη. Γιατι επιλεγετε να ακουτε τον Ιωαννιδη και οχι χιλιαδες αλλους που λενε τα αντιθετα, μονο εσεις το ξερετε. Γιατι οσοι εχουν ψυχική ανισορροπια, εχουν ηδη εξ αρχης αποφασισει τι ειναι το σωστο και μετα βρισκουν και τον ΕΝΑΝ ή τους ελαχιστους που συμφωνουν με την εμμονη τους και προχωρανε ετσι.
Ο ιωαννιδης ειναι ενας λαμπρος επιστημονας.
Ξερεις τι σημαινει να εισαι καθηγητης του στανφορντ??
Και καθηγητής επιδημιολογιας.
Επισης ειναι ιατρικος ερευνητης και ενα απο τα καλυτερα μυαλα της χωρας.
Αυτος επρεπε να ειχε αναλαβει τη χωρα με τη πανδημια.
Ο τσιορδας αν παει στο στανφορντ θα τον παρουν μονο για καθαριστή.
Ο ιωαννιδης ηταν απο τους πρωτους που ειπε για το ποσοστο θνητοτητας του κορωνοιου γυρω στο 1 με 2% ειπε την επικυνδυνοτητα του,ειπε οτι τα λοκνταουν δεν οφελουν παρα αλλες μεθοδοι ειπε πολλα γενικα στα οποια αποκαλυφθηκε οτι επεσε μεσα.
Ο χρονος τον δικαιωσε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τραγωδια.
Ειπαμε, η πανδημια ηταν η μεγαλη ευκαιρια να διαπιστωσουμε οτι γυρω μας κυκλοφορουν ανθρωποι με παντελή ανικανοτητα αντιληψης.
Η πανδημια ηταν ευκαιρια να αποκαλυψουμε πτι ακομα υπαρχουν σανοφαγοι και χειραγωγουμενοι.
Με 2500 χιλιαδες κρουσματα τη μερα το θεωρεις σωστο να τα ανοιξει ολα??
Με 500 κρουσματα τη μερα θεωρουσες σωστο να τα κλεισει ολα?
Και τωρα αποκαλυφθηκε οτι ο κορονοιος και η αυξηση του ιικου φορτιου δεν αυξηθηκε με το ανοιγμα του λιανεμποριου,οποτε εδω και 8 μηνες που ηταν κλειστα ηταν τσαμπα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πραγματικά Ζαν ...
Πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν κοντά το άνοιγμα των μπουρδελων, ήμουν σε έναν κρυφά ανοιχτό οίκο στο σαλόνι, ε και εκεί τέλος πάντων ήταν 2 τυπάδες, γύρω στα 20, οι οποίοι συζητούσαν για το bourdela.com , και έλεγαν για τον Ζαν-Κλωντ, ότι τα λέει όλα σωστά εκεί μέσα και όλοι εται έπρεπε να είμασταν, ότι έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι οι έξω γκομενες.
Τους έπιασα τη συζήτηση μη τυχόν ήταν τίποτα μέλη, αλλά όχι μου είπαν, απλα μπαίνουν και διαβάζουν.
Για τον Ζαν-Κλωντ έλεγαν τα καλύτερα... σοβαρά το λέω αυτό.

Αυτό δεν είναι τίποτα.
Εγώ προχθές ήμουν σε μια συνεδρίαση του ΣΕΒ και όλοι οι βιομήχανοι ήταν προβληματισμένοι με τον επίμονο, ανατρεπτικό αγώνα του Ζαν στο bou.
Αυτοί σίγουρα δεν είναι μέλη γιατι όλη την ημέρα τρέχουν για τις επιχειρήσεις τους. Έχουν όμως υπαλλήλους που τους τα μεταφέρουν.
Τους φόβισε η λυσσασμένη επανάσταση του Ζαν και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να τον εξουδετερώσουν.
Ίσως γι αυτό να έγινε το σκηνικό στο νήμα με τις φωτό.
Για τον Ζαν-Κωντ έλεγαν τα χειρότερα... σοβαρά το λέω αυτό.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!!! ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτα καθεσαι και λες στους γερους ανθρωπους? Εγκληματιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπον αρκετα, δεν θα παθω εγω θλαση εγκεφαλου με ολο αυτο το ψεκο-μάνι που μαζευτηκε, πειτε τα μεταξυ σας, χαρειτε και συγχαρειτε ο ενας τον αλλο. Αντε γεια
Αλεξ δεν σε παιρνει να υποστηριζεις αυτα που λες,αφου βλεπεις η μαζα εδω μεσα διαφωνει.
Δεν μπορει 10 ατομα να κανουν λαθη και εσυ ο ενας να τα λες σωστα.
Εχεις πεσει θυμα της αλαζονειας της κυβερνησης.
Προσγειωσου να μιλαμε σωστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom