Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Παίζει να δηλώσω να το κάνω μέσα Ιουνίου αν έχει κενό...
Οποια δηλωση κι αν κανεις, αν συμπληρωσεις το κουτακι που λεει "λιστα αναμονης" ειναι πολυ πιθανο να σε καλεσουν αρκετα νωριτεραΠαίζει να δηλώσω να το κάνω μέσα Ιουνίου αν έχει κενό...
Δεν γνωρίζω ειλικρινά τίποτα...Οποια δηλωση κι αν κανεις, αν συμπληρωσεις το κουτακι που λεει "λιστα αναμονης" ειναι πολυ πιθανο να σε καλεσουν αρκετα νωριτερα
Τι ηλικια εχεις?Δεν γνωρίζω ειλικρινά τίποτα...
Το μόνο ότι φίλος μου αύριο είναι για Astrazeneca.
Είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν.
34 ειμαιΤι ηλικια εχεις?
Όταν σε λέει ένας γάιδαρο γράφτον σταρχίδια σου.Επισης "απο την ζωη στο θανατο ειναι ενα μονοπατι, κι απο τον κωλο στο μουνι δυο δαχτυλα και κατι"
Εχεις μπει στην πλατφορμα να δεις πώς γινεται η δηλωση? Εχεις προτιμηση σε εμβολιο ή οχι? Τι σε προβληματιζει?34 ειμαι
Οταν θα μου το πουνε δεκα, θα βαλω. Για την ωρα ειστε δυο τρεις ενω δεκαδες αλλοι ειναι μαζι μουΌταν σε λέει ένας γάιδαρο γράφτον σταρχίδια σου.
Όταν στο λένε 10 βάλε σαμάρι.
Δεν έχω μπει όχι.Εχεις μπει στην πλατφορμα να δεις πώς γινεται η δηλωση? Εχεις προτιμηση σε εμβολιο ή οχι? Τι σε προβληματιζει?
Εχεις καποια προβληματα υγειας? Αλλεργιες, θρομβοφιλία, κατι τελος παντων?Δεν έχω μπει όχι.
Δεν έχω δει κάτι.
Το μόνο που με προβληματίζει αυτά που ακούστηκαν για παρενέργειες.
Κατά τα άλλα όχι τίποτα.
Όχι απολύτως τίποτα.Εχεις καποια προβληματα υγειας? Αλλεργιες, θρομβοφιλία, κατι τελος παντων?
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Οταν θα μου το πουνε δεκα, θα βαλω. Για την ωρα ειστε δυο τρεις ενω δεκαδες αλλοι ειναι μαζι μου
Μην φοβασαι τοτεΌχι απολύτως τίποτα.
ε οχι και πιθανο! ξερω ατομο 10 μερες τα κοκκαλα τον πονουσαν! γιατι δε λετε μια αληθεια επιτελους? ΜΙΑΜην φοβασαι τοτε
Αν κανεις αστραζενεκα πιθανον να σηκωσεις εναν πυρετο αλλά δεν λεει τιποτα
Για πόσες ημέρες κρατάει εμπυρετη κατάσταση;Μην φοβασαι τοτε
Αν κανεις αστραζενεκα πιθανον να σηκωσεις εναν πυρετο αλλά δεν λεει τιποτα
ωραια....συμπληρωσε τα στοιχεια σου και περνα στο γραφειο δεξια, στον ιατρο αλεξ...Όχι απολύτως τίποτα.
Σε συγγενικα μου προσωπα κρατησε 2-3 μερες με κοπωση και μυαλγιεςΓια πόσες ημέρες κρατάει εμπυρετη κατάσταση;
Γιατι θες να φωναξεις τη μανουλα να σου βαζει κομπρεσες?Για πόσες ημέρες κρατάει εμπυρετη κατάσταση;
Λες να μπορεί να μου το κάνει χωρίς να μπλέξω με κέντρα εμβολιασμού;ωραια....συμπληρωσε τα στοιχεια σου και περνα στο γραφειο δεξια, στον ιατρο αλεξ...
Μάλιστα...Σε συγγενικα μου προσωπα κρατησε 2-3 μερες με κοπωση και μυαλγιες
Μετα ολα οκ
10 μερες ειναι υπερβολη. Αντε να ειναι 3-4.ε οχι και πιθανο! ξερω ατομο 10 μερες τα κοκκαλα τον πονουσαν! γιατι δε λετε μια αληθεια επιτελους? ΜΙΑ