Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
στις ΜΕΘ 8 στους 10 είναι μη εμβολιασμένοι

αν δε ξερεις ποιο στελεχος της παραταξης σου το ειπε αυτο μαλλον πας αδιαβαστος και στις δικες!

στοχος σας βεβαια ειναι απλα στο τελος στις μεθ απο τους 10 οι 8 να ειναι εμβολιασμενοι! δε θα παυουν να ειναι στις μεθ ομως
To 5% ειναι μη εμβολιασμενοι. 1 στους 20. Και απο αυτους καποιοι προφανως δεν προλαβαν να κανουν αντισωματα, ενω καποιοι εμπιπτουν στο ποσοστο αστοχιας των εμβολιων που ειναι 2-3%.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Η γυναικα μου παντως εκανε χτες το εμβολιο της Πφαιζερ και σημερα ειναι με πυρετο ως και 39 και αρκετο πονο στο χερι,συναδελφος με astra( οχι οπελ) δεν καταλαβε τιποτα και φιλη με moderna ηταν τρεις μερες κομματια.

Antonio Capito

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
231
Πόντοι
21
Η γυναικα μου παντως εκανε χτες το εμβολιο της Πφαιζερ και σημερα ειναι με πυρετο ως και 39 και αρκετο πονο στο χερι,συναδελφος με astra( οχι οπελ) δεν καταλαβε τιποτα και φιλη με moderna ηταν τρεις μερες κομματια.
Άρα παίζουν παρενέργειες και με τα άλλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τι διαολο ρε πουστη μου, μονο εγω δεν επαθα τιποτα με το πφαιζερ? Ούτε το χερι δεν με πονεσε. Καμια παρενεργεια. Μονο κατι καυλες ειχα αλλά μαλλον αυτες θα τις ειχα ετσι κι αλλιως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα παίζουν παρενέργειες και με τα άλλα...
Με ολα παιζουν, απλως με την αστρα ειναι πιο συχνες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Λουκά εσυ εκανες τελικα εμβολιο ή οχι ακομη?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τι διαολο ρε πουστη μου, μονο εγω δεν επαθα τιποτα με το πφαιζερ? Ούτε το χερι δεν με πονεσε. Καμια παρενεργεια. Μονο κατι καυλες ειχα αλλά μαλλον αυτες θα τις ειχα ετσι κι αλλιως

Με ολα παιζουν, απλως με την αστρα ειναι πιο συχνες
Οι καβλες ειναι παντως καιρου και ανεξαρτητως ασθενειας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα στο λενε την ωρα που το κανεις,ειναι ισχυρο φαρμακο και δρα αναλογα τον οργανισμο.
Εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα, με ρωτησε μονο αν εχω αγχος που θα εμβολιαστω. Του ειπα οχι. Μετα ρωτησα την νοσηλευτρια γιατι δεν μου βαζει τσιροτο στο σημειο του εμβολιασμου και μου λεει συνηθως δεν βαζουμε, γιατι σε μερικους τα τσιροτα προκαλουν δερματιτιδες και πανικοβαλλονται οτι ευθυνεται το εμβολιο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.588
Πόντοι
1.406
Σιγα μη σου μεγαλωσε και το πουλι ρε παπαρα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.599
Πόντοι
2.356
To 5% ειναι μη εμβολιασμενοι. 1 στους 20. Και απο αυτους καποιοι προφανως δεν προλαβαν να κανουν αντισωματα, ενω καποιοι εμπιπτουν στο ποσοστο αστοχιας των εμβολιων που ειναι 2-3%.
αμφισβητεις τον γεωργιαδη τυπε? 20% λεει

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα, με ρωτησε μονο αν εχω αγχος που θα εμβολιαστω. Του ειπα οχι. Μετα ρωτησα την νοσηλευτρια γιατι δεν μου βαζει τσιροτο στο σημειο του εμβολιασμου και μου λεει συνηθως δεν βαζουμε, γιατι σε μερικους τα τσιροτα προκαλουν δερματιτιδες και πανικοβαλλονται οτι ευθυνεται το εμβολιο
Η δικια μου ειχε αγχος ,παροτι το περασαμε μαζι τοτε,ακουγε στο γραφειο πολλες μαλακισμενες που λεγανε διαφορα για δικους τους που εμβολιαστηκαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σιγα μη σου μεγαλωσε και το πουλι ρε παπαρα
Δεν θελω να μεγαλωσει αλλο ρε τύπε. Αν μεγαλωσει κι αλλο θα τρομαζουν οι γυναικες

αμφισβητεις τον γεωργιαδη τυπε? 20% λεει
Μηπως θυμασαι λαθος και ειπε 1 στους 20 και οχι 20%?
Εγω ειμαι βεβαιος οτι το σωστο ειναι 1 στους 20. Μπορει να εκανε λαθος ο Αδωνης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Η δικια μου ειχε αγχος ,παροτι το περασαμε μαζι τοτε,ακουγε στο γραφειο πολλες μαλακισμενες που λεγανε διαφορα για δικους τους που εμβολιαστηκαν.
Αν δεν απατωμαι, η δικια σου ειχε περασει τον ιο. Καπου πηρε το ματι μου οτι αν εχεις περασει τον ιο, οι παρενεργειες ειναι πιο δυνατες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Δεν θελω να μεγαλωσει αλλο ρε τύπε. Αν μεγαλωσει κι αλλο θα τρομαζουν οι γυναικες

ξεκαθαρη παρενεργεια : ψευδαισθησεις...
ας ενημερωσουμε τον ΕΟΦ να μπει στην βιβλιογραφια των εμβολιων της φαιζερ...
:hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.588
Πόντοι
1.406
Ενα τετοιο φεικ νιους να πλασαρανε παντως(οτι στον φουσκωνει) και θα ειχανε φρακαρει τα εμβολιαστικα κεντρα απο την προσελευση :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Α να πω και το αλλο.
Η μανα μου υπεφερε απο ινομυαλγια εδω και χρονια.
Πονουσε σε ενα σωρο σημεια και ειδικα τα πρωινα δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι.
Απο τοτε που εκανε τις δυο δοσεις του πφαιζερ δεν ποναει πλεον πουθενα.
Εχουμε παθει πλακα οικογενειακώς.
Γνωμη σας

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Αν δεν απατωμαι, η δικια σου ειχε περασει τον ιο. Καπου πηρε το ματι μου οτι αν εχεις περασει τον ιο, οι παρενεργειες ειναι πιο δυνατες.Ναι εγω την ειχα κολλησει,δεν ξερω αυτο που λες αλλα συζητιεται οσοι το περασαμε να κανουμε μια δοση.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Εδω θα ειμαστε ψεκια, ευχομαι να σας αποκλεισουν κοινωνικα απο οτιδηποτε εμπεριεχει πολυκοσμια και συνωστισμο, και να απαιτουν βεβαιωση εμβολιασμου σε γυμναστηρια, μαγαζια κτλ. Να σας δω να τρεχετε και να κλαιτε μετα. Εν τω μεταξυ ειναι πασιφανες απο τις καθυστερημενες πιπες που γραφετε, οτι πραγματικα εχετε καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας λογω εκ γενετης χαμηλου iq, και η ψυχωτικη αντιδραση σας ειναι να λετε οχι σε ολα μηπως και σας δωσει σημασια καποιος, εχετε τις παραισθησεις οτι σας ανηκει καποια εκλεκτη γνωση που δεν την εχουμε εμεις τα υπολοιπα "προβατα". Δεν εχετε καμια, μα καμια απολυτως διαφορα απο τους flat earthers. Οπως ξαναειπα τα παιδια σας λυπαμαι που θα τα αφησετε ανεμβολιαστα και θα ψοφησουν απο καποια ξεχασμενη ασθενεια ή ακομα χειροτερα θα μεγαλωσουν και θα γινουν οι επομενοι ψεκασμενοι.

Η παρανοια που κουβαλαει το κεφαλι σας και η καχυποψια προς το παραμικρο αγνωστο για τα αμορφωτα μυαλουδακια σας αγγιζει την σχιζοφρενεια. Τι ψυχολογικα κουβαλατε ρε πουστη μου, τι γαμησι σας εριξε αυτη η σαπια κοινωνια και βγηκατε τοσο ηλιθιοι; Ωρες ωρες καλοβλεπω την ιδεα της ευγονικης σε ατομα ημιαναπηρα εγκεφαλικα, ή ισως θα επρεπε απο μικρους να σας στειρωνουν για να διασφαλισουμε μερικες μοναδες υψηλοτερου μεσου ορου ευφυιας.

Παρηγγειλα καινουρια κινητουμπα με 5G, ολη μερα ανοιχτο θα το εχω ρε μουνια να σας βλεπω να βγαζετε αφρους. :zfuck:
Παρτε κι εναν δικο σας φρεσκο πεσοντα, η δαρβινικη θεωρια σε πληρη ισχυ. :priest:

Ελα καληνυχτα, αυριο θα μπω να διαβασω αλλες 5 σελιδες με τις μαλακιες που μπορει να σκεφτειτε, πιστευω δεν εχετε φτασει ακομα την τελικη σας μορφη, εχει ακομα λιγο πατο το βαρελι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Α να πω και το αλλο.
Η μανα μου υπεφερε απο ινομυαλγια εδω και χρονια.
Πονουσε σε ενα σωρο σημεια και ειδικα τα πρωινα δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι.
Απο τοτε που εκανε τις δυο δοσεις του πφαιζερ δεν ποναει πλεον πουθενα.
Εχουμε παθει πλακα οικογενειακώς.
Γνωμη σας
λυσσα το κανες...
νταξει θα εμβολιαστουμε!!!!
σκασε!!!!
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom